SUPLEMENTET MË MË TË MIRA PËR PARANDALIMIN E HUMBJES KOCKORE-min

SUPLEMENTET MË MË TË MIRA PËR PARANDALIMIN E HUMBJES SË KOCKRAVE

Si dietolog, ngrënia e dietave të shëndetshme të pasura me kalcium, vitaminë D, minerale të tjera dhe duke udhëhequr një mënyrë jetese të shëndetshme duke ushtruar rregullisht, duke menaxhuar peshën trupore dhe duke lënë zakone të dëmshme si pirja e alkoolit ose pirja e duhanit mund të rrisë forcën e kockave tuaja, duke parandaluar humbjen e kockave. Marrja e suplementeve që parandalojnë humbjen e kockave ndërsa jetoni shëndetshëm rrit formimin e muskujve të kockave, vëllimin, forcën, strukturën dhe parandalon strukturën e kockave.

Unë rekomandoj shumë suplementet e mëposhtme kur kërkojmë të zvogëlojmë rrezikun e humbjes së kockave;

Vitamina D

Ky është një lëndë ushqyese kryesore për kocka të shëndetshme dhe të forta. Suplementet e vitaminës S mund të rrisin ndjeshëm forcën e densitetit të kockave dhe të rrisin nivelet e vitaminës D, duke parandaluar humbjen e dobët ose të kockave, shenja të zakonshme të mungesës së vitaminës D në trup.

Bor

Bori ndihmon në rritjen dhe zhvillimin e kockave të forta dhe ekziston natyrshëm në trup. Marrja e suplementeve të borit përmirëson mirëmbajtjen e kockave dhe rrezikun e thyerjes ose humbjes së kockave.

Magnez

Indet e eshtrave janë të mbushura me lëndë ushqyese të magnezit; këto suplemente rrisin densitetin, strukturën dhe forcën e kockave.

Më të rejat nga Shëndetësia

GAZETARI POBLE

Një ditar plumbash është një lloj ditari ose fletoreje e avancuar me seksione të organizuara për t'u regjistruar