Terapitë intuitive mund të nxisin shëndetin dhe mirëqenien - Trupi, Mendja dhe Shpirti

Terapitë intuitive mund të nxisin shëndetin dhe mirëqenien - Trupi, Mendja dhe Shpirti

Shumë njerëz marrin barishte dhe suplemente, ushtrohen dhe hanë siç duhet për të ruajtur shëndetin e tyre fizik. Ata gjithashtu mund të meditojnë, luten ose përdorin pohime për t'u kujdesur për shëndetin e tyre mendor dhe emocional. Por çfarë bëni kur pas gjithë përpjekjeve tuaja dhe nuk ndiheni ende mirë? 

Ballafaqimi me një problem të komplikuar fizik ose çështje emocionale është si të përpiqesh të zgjidhësh një enigmë. Njerëzit shpesh e gjejnë veten duke shkuar nga mjeku në mjek në kërkim të një përgjigjeje. Megjithatë, pavarësisht se çfarë përpiqen, ata ende nuk ndihen mirë, aq më pak në formë optimale. Është sfiduese kur ndihesh sikur po pengohesh në errësirë ​​duke kërkuar një zgjidhje. 

Këtu mund të ndihmojë një seancë terapie intuitive. Mund t'ju kursejë kohë, para dhe zhgënjim duke arritur te shkaku kryesor dhe problemi themelor i një shqetësimi shëndetësor. 

Njerëzit planifikojnë seanca terapi intuitive në SoulHealer.com sepse vuajnë nga një sëmundje kronike, po përjetojnë dhimbje mendore ose emocionale ose kanë siklet fizik. Mjekët tradicionalë shpesh ofrojnë ilaçe që maskojnë simptomat. Shumica e njerëzve duan të kuptojnë se çfarë po ndodh dhe çfarë mund të bëjnë për të.  

Në fund të fundit, ata duan të shërojnë shqetësimin e tyre shëndetësor. Kush do të donte të mbulonte atë që po ndodh në vend që të rregullonte problemin? 

Seancat e terapisë intuitive janë të shpejta, të lehta, pa dhimbje dhe një mënyrë efektive për të arritur këtë qëllim.

Një seancë terapie intuitive mund të sigurojë qartësi për vendimet e vështira, të zgjidhë informacione kontradiktore, të paraqesë njohuri më të thella në një situatë ose të ofrojë një këndvështrim tjetër. Ata mund t'ju fuqizojnë duke ju dhënë një mënyrë të re, të freskët dhe alternative për të parë një gjendje të vështirë. Ata marrin parasysh të gjitha aspektet e një problemi dhe ju bëjnë të ditur se çfarë funksionon dhe çfarë nuk funksionon duke pasur parasysh interesin tuaj më të mirë. Këto seanca intuitive mund t'ju ndihmojnë ta ktheni jetën tuaj në rrugën e duhur dhe të ecni përsëri përpara.

Terapia intuitive është një ndihmës i shkëlqyeshëm i kujdesit shëndetësor tradicional që shpesh përshpejton procesin e shërimit. Çështjet mendore dhe emocionale si ankthi, PTSD dhe trauma kanë gjetur lehtësim të mahnitshëm përmes këtyre proceseve alternative shëndetësore.  

Themeluesja e SoulHealer.com, Dr. Rita Louise ka një njohuri të thellë mbi dietën dhe ushqimin, suplementet, ilaçet bimore, meditimin e ndërgjegjshëm, shërimin e energjisë, imazhet e drejtuara, esencat e luleve, vajrat esenciale dhe terapitë e tjera natyrore. Ajo gjithashtu posedon një kuptim të mprehtë se si aura, çakrat dhe sistemet e tjera delikate të energjisë dhe ndikimi i tyre në shëndetin dhe mirëqenien tuaj. Ajo është e diplomuar në Institutin Psikik Berkeley dhe është trajnuar në disiplina të shumta të stërvitjes dhe shërimit të jetës, duke përfshirë hipnoterapinë, Reiki, imazhe të drejtuara, vëmendje dhe më shumë.  

Së bashku, ajo ofron një vlerësim gjithëpërfshirës të shkakut rrënjësor të çdo shqetësimi shëndetësor. Ka kuptim vetëm ai person, i cili nuk ndihet mirë, do të dëshironte të punonte me dikë që ka kredenciale alternative shëndetësore, si dhe një ndjenjë të mprehtë të intuitës. 

Dr. Rita: Është historia e saj dhe ajo i qëndron asaj

Dr. Rita Louise vlerëson ndikimet e fëmijërisë së hershme për drejtimin që do të merrte jeta e saj. Kur ishte 12 vjeç, ajo u frymëzua nga dy shfaqje televizive të cilat eksploruan konceptin e ESP - perceptimi ekstrasensional. Kjo e çoi atë në rrugën e kërkimit për vetë-zbulim shpirtëror me një dëshirë të madhe për të qenë në gjendje të përdorte forcat e padukshme që mbushin botën tonë.  

Ajo filloi të ndiqte tema duke përfshirë shëndetin dhe mirëqenien, filozofinë, rritjen personale, zhvillimin psikik, metafizikën dhe artet dhe shkencat ezoterike. Ajo ndoqi Institutin Psikik Berkeley ku studioi meditim, mjekësi energjitike, dhe mësoi se si të performonte lexime të kthjellëta intuitive

Pas hapjes së një praktike private, kërkimi i saj për njohuri për të mbështetur më tej qëllimet e saj të karrierës vazhdoi. Dr. Rita u kthye në shkollë me kohë të plotë, duke fituar një diplomë si Naturopate dhe më pas një Ph.D. në Këshillimin Shëndetësor Natyror. Ajo ka marrë gjithashtu dallimin si Master Reiki, Hipnoterapiste e Çertifikuar, Trajnere e Çertifikuar e Lumturisë dhe Praktikuese e Çertifikuar e Mindfulness.

Ajo kuptoi gjithashtu se drejtimi i një biznesi nuk përfundon kur varni një zall. Gjithçka ka të bëjë me marketingun, marketingun, marketingun! Nëse njerëzit nuk e dinë se kush jeni ose çfarë ofroni, telefoni juaj nuk do të bjerë kurrë. Për të mbështetur përpjekjet e saj të marketingut, ajo ka krijuar uebsajte të shumta, autore e gjashtë librave, qindra artikujve që janë botuar në shtyp dhe në internet në mbarë botën, ka organizuar një emision radiofonik (Just Energy Radio), ka themeluar Panairin Psikik të North End, është bërë pastor. në Kishën e Njeriut Hyjnor dhe shërbeu në Bordin e Drejtorëve të Dhomës së Tregtisë Holistike.  

Aktualisht, ajo është Kryetare e Bordit për Shoqatën Ndërkombëtare të Intuitivëve Mjekësorë dhe arkitektja që qëndron pas Instituti i Energjisë së Aplikuar i cili trajnon studentët në praktikat e intuitës mjekësore, këshillimit intuitiv dhe mjekësisë energjetike.

Sfidat & Bekimet

Bërja e një hapi besimi mund të jetë sfidues për këdo dhe kur po vendosni kohën, energjinë dhe reputacionin tuaj në linjë, kjo mund të trembë edhe më të fortët mes nesh. Megjithatë, kur jeni duke bërë atë që supozohet të bëni, atë për të cilën jeni duke u udhëhequr, atëherë ajo që mund të duket shqetësuese për shumicën mund të jetë emocionuese për të tjerët.  

Pasi Dr. Rita përfundoi studimet e saj në Institutin Psikik Berkeley, ajo vendosi se ishte koha për të filluar karrierën e saj të re dhe për të hapur dyert e saj për të punuar me klientët. Në atë kohë, nuk kishte (dhe ende nuk ka) mundësi pune për të punuar si një terapist intuitiv i reklamuar në Indeed ose Monster.com. Interesimi për këtë lloj modaliteti alternativ shëndetësor ishte shumë në periferi, por ajo e dinte se kishte një treg për të. Ajo e kuptoi menjëherë se nëse do të punonte në këtë fushë do të krijonte rrugë të sajat për të gjeneruar drejtime dhe klientelë.  

Për të mbështetur rritjen e saj, ajo krijoi një faqe interneti për të promovuar shërbimet e saj. Interneti ishte i ri në atë kohë dhe përdorimi i tij si një mjet promovues ishte i rrezikshëm, por interneti i ofroi asaj një shtrirje potenciale të zgjeruar që nuk mund të gjendej në reklamat e shtypura me një fraksion të kostos. Ajo gjithashtu gjeti faqe me të njëjtat mendime dhe ofroi artikuj për shëndetin dhe shërimin për t'u vendosur në faqet e tyre të internetit për të tërhequr vëmendjen ndaj punës së saj.

Dr. Rita u ndje e bekuar me lehtësinë e promovimit dixhital. Sfidat filluan të shfaqen me kalimin e kohës. Koncepti i punës me modalitete alternative shëndetësore fatmirësisht filloi të rritet. Nga ana tjetër, numri i njerëzve që përdorin internetin si një mjet marketingu u rrit në mënyrë eksponenciale, së bashku me numrin e praktikuesve që ofrojnë terapi intuitive. Të lidhura me këtë, rregullat në lidhje me renditjen e faqeve në internet u zhvendosën në mënyrë dramatike. Ajo që dikur konsiderohej praktikë e mirë, tani ishte e pakëndshme.  

Këto ndryshime në arenën e tregut dixhital e kanë bërë atë të rimendojë strategjitë e saj të marketingut dhe të përshtatet në përputhje me rrethanat. Ajo është vazhdimisht në kërkim të qasjeve alternative për të nxjerrë emrin dhe mesazhin e saj. Dr. Rita ka një listë të tërë të gjërave që ajo po heton për të ardhmen. Ato përfshijnë rinisjen e emisionit të saj në radio, shkrimin e një libri tjetër ose organizimin e një konference online ose të drejtpërdrejtë. Ajo po kërkon gjithashtu në mënyrë aktive paraqitje shtesë në radio, TV dhe konferenca në të gjithë vendin.

Këshilla e Dr. Rita për sipërmarrësit e rinj

Drejtimi i një biznesi është një proces i vazhdueshëm. Në vitet e mia të ofrimit të seancave intuitive të këshillimit, kam punuar me disa klientë që ëndërrojnë të hapin bizneset e tyre. Ata mendojnë se kur punoni për veten tuaj, mund të vendosni orarin tuaj, të punoni kur të doni dhe të shijoni një numër të pakufizuar ditësh të lirë. Ju hapni një dyqan, krijoni një faqe interneti ose organizoni një ngjarje dhe njerëzit natyrisht do të vijnë tek ju.  

Realiteti është se kërkon kohë dhe përpjekje që çdo biznes të ketë sukses. Askush nuk do t'ju gjejë kurrë nëse nuk jeni atje duke promovuar veten, produktet ose shërbimet tuaja. Kur drejtoni një biznes të vogël ose jeni pronar i vetëm, nëse nuk punoni, atëherë nuk po bëni para.  

Ndërsa të bëhesh një sipërmarrës tingëllon e mrekullueshme, është ndryshe nga të bësh një punë 9-5. Shumë pronarë biznesesh, pasi biznesi i tyre të funksionojë dhe të funksionojë, do ta lënë atë të funksionojë në pilot automatik, duke supozuar se do të kujdeset për veten. Ky skenar është ëndrra e çdo pronari biznesi, por jo realiteti i tyre.  

Një tjetër gjë që duhet të merret parasysh kur hapni një biznes është se kur jeni në krye, nuk ka kurrë njeri aty për t'ju thënë se çfarë të bëni, si të ecni përpara ose cila është rruga juaj më e mirë e veprimit. Ju nuk keni një shef - ju jeni shefi, ai që është përgjegjës për marrjen e të gjitha vendimeve. Kuptohet që mund të punësoni dikë që mund t'ju mbështesë në këto përpjekje, por është përgjegjësia juaj t'i realizoni këto aktivitete. Nëse jeni me fat që keni një staf, atëherë këto detyra mund të delegohen, por shumica e bizneseve fillojnë me vetëm një ose dy njerëz që bëjnë hapin e besimit. 

Këshilla më e madhe e Dr. Rita është të merrni një moment dhe të shikoni veten dhe çfarë niveli të përkushtimit jeni të gatshëm të bëni për të parë që idetë tuaja të realizohen. Kur hapni një biznes, duhet të jeni në të për një kohë të gjatë, për ditët e mira dhe të këqija. Kjo përfshin stresin e shtuar që shpesh nuk përjetohet nëse keni një punë ditore: ditë, javë ose muaj kur shitjet janë të ngadalta, kur teknologjia juaj shkon në fritz dhe madje edhe kur gjërat po ndodhin në jetën tuaj personale që ndërhyjnë me aftësinë tuaj për të punuar.

Së fundmi, që një biznes të ketë sukses, ai gjithmonë mund të përmirësohet, përditësohet dhe modifikohet për ta mbajtur atë në avantazhin e produkteve, shërbimeve dhe teknologjisë. Thonë se Roma nuk u ndërtua brenda një dite dhe as nuk do të jetë puna juaj. Vetëm duke hedhur hapin e parë do të zbuloni nëse keni atë që duhet për të pasur sukses në botën e biznesit.

Rreth Dr. Rita Louise

Themeluesi i SoulHealer.com, Dr. Rita Louise është një mjeke Naturopatike dhe një veterane 20-vjeçare në fushën e potencialit njerëzor, por më e rëndësishmja, është dhurata e saj unike si një intuitive mjekësore dhe e qartë që ndriçon dhe gjallëron punën e saj. Vështrimet e saj unike lidhin botën e shkencës, shpirtit dhe kulturës dhe po ndryshojnë mënyrën se si bota e sheh mirëqenien fizike, mendore dhe emocionale. Më e rëndësishmja, ajo i ndihmon individët të rimarrin pasurinë e tyre më të vlefshme – shëndetin e tyre.  

Barbara është një shkrimtare e pavarur dhe një këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet në Dimepiece LA dhe Peaches and Screams. Barbara është e përfshirë në iniciativa të ndryshme arsimore që synojnë t'i bëjnë këshillat për seksin më të aksesueshme për të gjithë dhe të thyejnë stigmat rreth seksit në komunitete të ndryshme kulturore. Në kohën e saj të lirë, Barbara kënaqet duke ecur nëpër tregjet e vjetra në Brick Lane, duke eksploruar vende të reja, duke pikturuar dhe duke lexuar.

Më të rejat nga Business News