Udhëzues BDSM - Fillimi nga lart dhe nga poshtë

Udhëzues BDSM – Fillimi nga lart dhe nga poshtë

Top dhe Bottom janë fjalë të përdorura shumë brenda BDSM dhe ne e kemi prekur temën shumë mbi artikujt BDSM që kemi bërë. Tani do të flasim për këtë pak më shumë pa aktivitete të tjera BDSM. Për të filluar, Top dhe Bottom mbulojnë gjëra të ndryshme për njerëz të ndryshëm, megjithatë ne do ta mbulojmë atë kryesisht në një kuptim BDSM, kështu që kjo mund të jetë pak e keqe nëse keni lexuar gjëra të tjera.

Një Top në BDSM është personi që merr rolin dominues në fshikullimin, lidhjen etj. Kjo është mënyra se si Topi shpesh lidhet me të qenit Dominant pasi ju jeni duke marrë një rol dominues në aktivitet. Megjithatë, ju mund të urdhëroni një skllav të bëjë disa gjëra dominuese, si rrahja me kamzhik, duke i bërë kështu një Top, por jo një Dominant pasi ata janë nën rregull. Mënyra tjetër se si ekziston një Top në BDSM është personi që bën më së shumti kënaqësinë, prandaj një i nënshtruar mund të jetë kënaqësia kryesore dhe të jetë Topi, në këtë rast. Një fund është me të vërtetë e kundërta e kësaj. Prandaj ai është i lidhur më shumë dhe ai që më së shumti e merr kënaqësinë.

Pra, kjo është Top dhe Bottom me pak fjalë, dhe shumica e Dominantëve dhe Submissives përshtaten lehtësisht me stilet e sipërme dhe të poshtme. Opsioni tjetër është një Switch, i cili është dikush që i pëlqen të kalojë midis të dyjave, kështu që ndonjëherë duke qenë Top ndonjëherë Bottom, por ky me të vërtetë duket se kryesisht lidhet me Dominant dhe Submissive.

Vendi për të filluar është të flasësh, të bësh një bisedë me partnerin dhe të shohësh se çfarë i intereson më shumë. Sinqerisht, nuk do të jetë e lehtë nëse ata nuk janë plotësisht të interesuar për këtë çështje, por kjo është një mënyrë e mirë për të nxjerrë gjithçka jashtë hapni atë që dëshironi të provoni.

Pra, pasi të keni folur dhe të dy dëshironi të filloni, çfarë më pas? Epo, nëse asnjëri nuk duket se ka një preferencë për të provuar së pari, ktheni një monedhë dhe thjesht shkoni që andej. Në këtë mënyrë është fat i plotë kush bën çfarë i pari.

Pra, çfarë të bëni së pari? Epo, gjëja më e lehtë për të bërë është të shkoni me idetë e BDSM të këndshme dhe të thjeshta, siç është skllavëria e butë. Pra, Topi kënaq më së shumti fundin, dhe më pas Topi lidh fundin dhe i kënaq përsëri. Pastaj ju ndryshoni rolet dhe e provoni përsëri nga këndvështrimi tjetër. Tani kjo nuk është diçka që do të këshilloja ta vendosnim brenda natës, mos e bëni vetëm një herë secilën anë dhe kjo do të jetë që ju të dini se çfarë preferoni. Ju mund të dini se çfarë preferoni ta bëni vetëm një herë, por partneri juaj mund të mos e bëjë këtë disa herë dhe të ketë një ndjenjë të vërtetë për të dyja palët. Në këtë mënyrë mund të kuptoni nëse ju dhe partneri juaj jeni të lartë, të poshtëm ose me çelës.

Nutricionist, Universiteti Cornell, MS

Unë besoj se shkenca e të ushqyerit është një ndihmës i mrekullueshëm si për përmirësimin parandalues ​​të shëndetit ashtu edhe për terapinë ndihmëse në trajtim. Qëllimi im është të ndihmoj njerëzit të përmirësojnë shëndetin dhe mirëqenien e tyre pa e torturuar veten me kufizime të panevojshme dietike. Unë jam një mbështetës i një stili jetese të shëndetshëm - luaj sport, biçikletë dhe notoj në liqen gjatë gjithë vitit. Me punën time, jam paraqitur në Vice, Country Living, Harrods, Daily Telegraph, Grazia, Women's Health dhe media të tjera.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe