Udhëzues BDSM Human Puppy Play Bondage

Udhëzues BDSM Human Puppy Play Bondage

Loja e këlyshëve është një fetish i të rriturve dhe një formë e lojës me role që i lejon pjesëmarrësit të shpëtojnë nga jeta e tyre e përditshme stresuese. Njerëzit që marrin pjesë në lojën e këlyshëve shpesh dëshirojnë të çlirojnë instinktet e tyre shtazore dhe pretendimi se është një qenush i mundëson personit të harrojë problemet e tij dhe të heqë dorë nga frenimet e tij njerëzore.

Të qenit në një marrëdhënie qenush dhe mjeshtër i lejon pjesëmarrësit të shijojnë shoqërinë, besnikërinë, dashurinë, miqësinë dhe lojën (të gjitha atributet e shkëlqyera të shokëve tanë të qenit).

Një person do të marrë rolin e të qenit pronar/zot i qenushit, ndërsa tjetri luan rolin e qenushit. Mjeshtri/trajtuesi është zakonisht personi më dominues, ndërsa personi i nënshtruar është shpesh këlyshi. Trajtuesi mund ta përdorë qenushin si skllav ose shoqërues; varet nga individi. Këlyshët e njeriut janë një mashkull ose femër që identifikohet ngushtë me këlyshët/qentë e vërtetë biologjikë.

Personi thjesht mund të marrë personazhin e të qenit qenush ose mund t'i çojë gjërat më tej dhe të vishet si një qenush. Shumica e të vegjëlve do të duan të hipin në të katër këmbët, të gëzohen në dysheme, të nuhasin të pasmet, të luajnë me lodra, të marrin kockat, të lehin dhe të tundin bishtat. Këlyshëve u pëlqen të veshin një jakë dhe të çojnë në mënyrë që zotëria/trajtimi i tyre t'i ecë. Ka surrat e qenve, parzmore qensh, maska ​​qensh, jakë me thumba, priza, priza anale të bishtit të qenve, dorashka, jakë për gjunjë dhe jakë për goditje elektrike.

Këlyshëve mund t'u duhet të veshin pajisje të dëlirësisë për t'i ndaluar ata të kërcejnë gjërat. Disa të vegjël mund të stërviten në arkë (të stërvitur për të kaluar pak kohë në një kafaz). Këlyshi mund të flejë në një dyshek në dysheme ose mund të lejohet të flejë në shtrat. Mjeshtri ka kontroll të plotë mbi qenin e tyre dhe këlyshi duhet të bindet. Mjeshtri do t'i tregojë këlyshit nëse mund të ngrihet në divan, t'i tregojë ku të flejë, ta bëjë qenushin të hajë nga një tas në dysheme, të rrokulliset, të ulet, të qëndrojë, të vijë kur të thirret dhe t'i kërkojë qenushit të marrë letër.

Mjeshtri ka rolin e krijimit të një lidhjeje të fortë dhe të besueshme me qenushin dhe ata do të krijojnë një respekt të ndërsjellë për njëri-tjetrin. Mjeshtri duhet të kujdeset për qenushin, të lajë këlyshin, të lajë këlyshin, të ushqejë këlyshin etj. Këlyshi duhet të socializohet dhe të trajnohet nga mjeshtri.

Mjeshtri i mëson qenit se çfarë sjelljesh priten, si të veprojë në rrethana të caktuara dhe si t'i pëlqejë zotërisë. Mjeshtri mund t'i mësojë truket këlyshëve; mësojini këlyshit të sjellë pantoflat, të lëpijë këmbët, t'ju sjellë ushqim dhe të plotësojë nevojat tuaja seksuale. Këlyshi merr kënaqësi për të bërë gjënë e duhur; mund të jetë një shpërblim ushqimi, një fërkim barku, përkëdhelje në kokë ose një favor seksual.

Loja e këlyshëve nuk përfshin gjithmonë marrëdhënie seksuale dhe nuk ka të bëjë me tërheqjen seksuale ndaj qenve! Këlyshët mund të tërhiqen nga ana seksuale e të qenit kafshë, qoftë vetë ose me zotërinë e tyre.

Njerëzit zbulojnë se marrëdhënia e nënshtruar/dominuese e lojës së këlyshëve është edhe eksituese dhe e kënaqshme seksualisht. Kufijtë dhe rregullat duhet të vendosen përpara se të filloni lojën e këlyshëve. Këlyshët kënaqen duke u shtrirë te këmbët e zotërisë së tyre dhe duke u gërvishtur barku. Disa këlyshë zgjedhin të luajnë vetëm me miq njerëzor, kur të tjerët kanë miq të tjerë këlyshë.

Disa mjeshtra mund të krijojnë një kurs pengesash për të vegjlit që të argëtohen dhe të mësojnë sfida të ndryshme. Pjesëmarrësit në lojën e këlyshëve mund të përfshihen paksa ose ta lënë që të luajë këlysh gjatë gjithë jetës së tyre.

Pra, ndoshta rri duarkryq dhe relaksohu, pretendo të jesh qen për një ditë.

Ieva Kubiliute është psikologe dhe këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet dhe shkrimtare e pavarur. Ajo është gjithashtu një konsulente e disa markave të shëndetit dhe mirëqenies. Ndërsa Ieva është e specializuar në mbulimin e temave të mirëqenies, duke filluar nga fitnesi dhe ushqimi, te mirëqenia mendore, seksi dhe marrëdhëniet dhe kushtet shëndetësore, ajo ka shkruar për një sërë temash të stilit të jetesës, duke përfshirë bukurinë dhe udhëtimin. Pikat kryesore të karrierës deri më tani përfshijnë: shëtitje luksoze në Spa në Spanjë dhe bashkim me një palestër në Londër me 18 mijë funte në vit. Dikush duhet ta bëjë! Kur ajo nuk është duke shkruar në tavolinën e saj - ose duke intervistuar ekspertë dhe studime të rasteve, Ieva mbaron me joga, një film të mirë dhe kujdes të shkëlqyeshëm për lëkurën (sigurisht të përballueshme, ka pak gjëra që ajo nuk di për bukurinë buxhetore). Gjërat që i sjellin asaj gëzim të pafund: detoksifikimi dixhital, latte me qumësht tërshërë dhe shëtitje të gjata në fshat (dhe ndonjëherë vrapime).

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe