ADPOSTMAN - Le të shijojmë reklamën falas

ADPOSTMAN – Le të shijojmë reklamat falas

ADPOSTMAN.COM është një platformë reklamimi e klasifikuar në internet për promovimin e bizneseve të vogla dhe startup-eve në Indi dhe në mbarë botën. ADPOSTMAN është i përkushtuar të ndihmojë individët dhe bizneset e vogla që duan të reklamojnë në internet. ADPOSTMAN ofron një platformë falas për të promovuar bizneset dhe për të postuar reklama në internet për të shitur artikuj ose shërbime të përdorura dhe të reja.

ADPOSTMAN lejon një përdorues (si individ dhe biznes) të POST 5 REKLAMA FALAS çdo muaj për të gjitha kategoritë dhe vendndodhjet. Ju mund të listoni biznesin tuaj këtu dhe të promovoni në internet pa kosto. Ju mund të krijoni një faqe biznesi (dyqan) për biznesin tuaj që përmban emrin e biznesit tuaj, logon, banerin, përshkrimin e shkurtër dhe detajet e kontaktit. Të gjitha reklamat i përkasin biznesit tuaj do të shfaqen tek ju FAQJA E DYQANIT TË BIZNESIT.

Reklamimi i klasifikuar në internet është një mënyrë e lirë dhe e lehtë për bizneset e vogla për t'u lidhur me klientët e mundshëm. Është një mënyrë e shkëlqyer për të nxjerrë në pah fjalën për biznesin tuaj, veçanërisht nëse nuk mund të buxhetoni për forma të tjera reklamimi. Përdorimi i reklamave të klasifikuara në internet për biznesin tuaj zakonisht do të funksionojë shumë më lirë sesa përdorimi i hapësirave të tjera mediatike si reklamat e shtypura, radio ose TV. Platforma e klasifikuar si ADPOSTMAN madje i lejon bizneset të reklamojnë falas. Me reklamat e klasifikuara, zakonisht nuk do t'ju duhet të shpenzoni kohë duke krijuar vetë një reklamë ose të paguani për shërbimet e një agjencie krijuese për të bërë një për ju. Vendosja e një reklame të klasifikuar zakonisht është po aq e lehtë sa të krijoni një kopje të shkurtër dhe të jepni detajet tuaja të kontaktit.

Klasifikimi Tani është thjeshtuar

Një mënyrë popullore për të promovuar gjërat që dëshironi të shisni është duke postuar një reklamë të klasifikuar dhe sot, përdorimi i internetit është një mënyrë e lehtë, efektive dhe pothuajse gjithmonë falas për ta bërë këtë. Interneti është një nga mjetet më të mira për reklamim, sepse ju lejon të jeni në kohë dhe vend real ndërsa një klient është në kërkim të një produkti ose shërbimi që ju ofroni. Një njoftim në internet është bërë një mënyrë e re e shitjes dhe ofrimit të produkteve dhe shërbimeve.

Në një platformë të klasifikuar si ADPOSTMAN, blerësi dhe shitësi mund të kontaktojnë drejtpërdrejt me njëri-tjetrin dhe të bëjnë transaksione. ADPOSTMAN vepron si një ndërmjetës midis blerësve dhe shitësve, por nuk përfshihet kurrë në ndonjë transaksion midis tyre. Blerësit kontaktojnë drejtpërdrejt me shitësit dhe bëjnë oferta për produktet ose shërbimet e postuara në ADPOSTMAN. 

Është thjesht një platformë reklamimi, kështu që informacioni i kontaktit të shitësit ose reklamuesit nuk do të fshihet kurrë në ADPOSTMAN. Ky informacion kontakti është gjithmonë publik dhe do të jetë i disponueshëm për të gjithë blerësit e mundshëm në mënyrë që blerësit e mundshëm të mund të kontaktojnë drejtpërdrejt shitësin. Kjo do të rrisë shanset për shitje të shpejtë të produkteve. 

AdPostman – Posto reklama në internet

Mund të përdorni platformën ADPOSTMAN përmes faqes së internetit ose aplikacionit android të dy mediumet. Postimi dhe menaxhimi i reklamave të klasifikuara tani është i lehtë nga telefoni juaj celular. AdPostman – Posto reklama në internet  tani është i disponueshëm një aplikacion android

Në Google Play Store. Duke përdorur këtë aplikacion ju mund të hyni në tregun më të pabesueshëm të klasifikuar, ku mund të blini, shisni, merrni me qira, shkëmbeni, dhuroni dhe kërkoni shumë produkte dhe shërbime të ndryshme në lëvizje.

Është një platformë online ku mund të blini dhe të shisni pothuajse gjithçka. Marrëveshjet më të mira bëhen shpesh me njerëzit që jetojnë afër. Është një vend ku mund të merrni gjithçka në lagjen tuaj. Ju mund të bëni kërkimin tuaj sipas vendndodhjes së listimit, kategorisë dhe fjalëve kyçe, në mënyrë që të gjeni saktësisht atë që dëshironi.

Nuk ju kufizon për sa i përket mallrave që mund të blini ose shisni. Kjo ju lejon të shisni prona, automjete, pajisje shtëpiake, kafshë shtëpiake, shërbime dhe shumë më tepër. Për më tepër, nëse jeni të interesuar të shisni, blini ose merrni me qira një pronë ose postoni ose kërkoni një punë, mund t'i gjeni të gjitha në ADPOSTMAN.

Ekipi ADPOSTMAN

ADPOSTMAN është një fëmijë i trurit të Themeluesit dhe CEO Narendra Singh Choudhary. Deri në mars 2020 ai punonte për sektorin e pasurive të paluajtshme me kompaninë e tij të parë fillestare CORNERPLOT Realty Private Limited. Gjatë kohës së pandemisë COVID-19, kur e gjithë bota po përballej me izolim, zoti Choudhary po mendonte vetëm për të ardhmen e biznesit online kundrejt offline. Në atë kohë ai e bëri një mendje të qartë për praninë online të biznesit të tij. Pas disa kërkimeve ai zbuloi se çdo biznes i ri apo startup po luftonte për marketing dhe reklamë për shkak të buxhetit të ulët. Nuk kishte asnjë mundësi falas për bizneset e reja dhe të vogla për të reklamuar në internet. Disa platforma online ofrojnë postime falas të reklamave, por ato kanë më shumë kufizime për vendndodhjet dhe kategoritë.

Ai e vuri re këtë mundësi për të hyrë në biznesin e reklamave në internet dhe filloi të zhvillonte një portal reklamash. Pas 1 viti pune në sfond në qershor 2021, ai inkorporoi kompaninë e tij dhe themeloi portalin e klasifikuar në internet ADPOSTMAN me gruan e tij dhe bashkë-themeluesin Raman Choudhary për të ndihmuar bizneset e vogla dhe startup-et. Kjo platformë e klasifikuar tani menaxhohet nga Adpostman India Private Limited me seli në Jodhpur, Rajasthan në Indi. Pas 3 muajsh, shoku i tij i kolegjit, Shyam Kumar Nath, gjithashtu iu bashkua ADPOSTMAN-it të Ekipit si Zyrtar Kryesor i Listimit. Me ekipin prej 3 anëtarësh ADPOSTMAN filloi punën për t'i shërbyer bizneseve të vogla. Gjatë vitit të parë të udhëtimit të markës, gati 10 mijë biznese të vogla nga India dhe në mbarë botën kanë filluar reklamimin falas në këtë platformë online. Në vitin e ardhshëm afërsisht 100 mijë biznese të vogla dhe startup të rinj do të marrin shërbime reklamimi falas përmes kësaj platforme sipas ekipit ADPOSTMAN.

Sfidat për biznesin e reklamave të klasifikuara në internet

Listimet e padëshiruara/mashtruese 

Një sfidë e madhe për biznesin e reklamave të klasifikuara në internet është trajtimi i listimeve të Spam/Scam. Klani i postës së padëshiruar do të vijë nga të gjitha anët e globit dhe do të bëjë gjithçka që duhet për të zbehur cilësinë e listimeve tona. Pseudonimet e shumta, numrat e rremë të telefonit, teksti i mashtrimit, përpjekjet e lira të lidhjes së pasme etj. – ka një sërë shijesh të cilat ne duhet t'i trajtojmë nëpërmjet përpunimit manual, radhëve të moderimit, moduleve të inteligjencës së padëshiruar ose pjesëmarrjes në komunitet.

Cilësia e përmbajtjes

Sfida e dytë e madhe për bizneset e reklamave të klasifikuara në internet është menaxhimi i cilësisë së përmbajtjes së listave. Për shkak të mungesës së ndërgjegjësimit, përdoruesit nuk mund të shtojnë përmbajtje cilësore në listat e tyre. Kjo ndikon në performancën e listimeve të tyre. Pra, është një domosdoshmëri që platformat e klasifikuara në internet të moderojnë përmbajtjen e listimeve. Me moderimin e përmbajtjes, ne mund të heqim rrëmujën dhe përmbajtjen e padëshiruar nga faqja jonë, si p.sh. spam, mashtrime, dublikatë dhe përmbajtje që është shumë e hollë për t'i shtuar vlerë sajtit dhe përdoruesve. Bërja e kësaj lejon që përmbajtja e përdoruesve tanë të dallohet dhe të gjendet.

Lehtësia e kërkimit dhe postimit 

Sfida e tretë e madhe për biznesin e reklamave të klasifikuara në internet është nevoja për t'u fokusuar në lehtësinë e kërkimit dhe lehtësinë e postimit të reklamave. Blerësit kërkojnë në internet çdo gjë që u nevojitet. Pra, lehtësia e kërkimit në platformën e klasifikuar do ta bëjë përvojën e përdoruesit më tërheqëse. Shitësit duan të postojnë reklamën e tyre në mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë, kështu që lehtësia e postimit të reklamave në platformën e klasifikuar do të tërheqë më shumë përdorues për të reklamuar në internet.

Mundësitë për biznesin e reklamave të klasifikuara në internet

Koha e paprecedentë e pandemisë COVID-19 mësoi rëndësinë e blerjeve në internet mes njerëzve, e cila po vepron si një mundësi jetike për tregtarët dhe reklamuesit për të rritur performancën e bizneseve të tyre përmes reklamave dixhitale. Tregu i klasifikuar në internet pritet të rritet globalisht. Reklamimi online ka ndikuar në shijet dhe preferencat e blerësve; megjithatë 2 dekadat e fundit ka parë një rritje të jashtëzakonshme në reklamat online për shkak të rritjes së internetit dhe rritjes së numrit të përdoruesve që përdorin internetin për çdo informacion. Avantazhi më i madh i marketingut në internet është shitja e një produkti ose shërbimi për audiencën e synuar pa kufij gjeografikë. 

Në vitet e ardhshme të gjitha destinacionet online do të jenë një nga vendet më të mira në botën virtuale për të tregtuar produktet tuaja dhe për të reklamuar shërbimet pa kosto. Dhe, pjesa më e mirë është se shumë ndërmarrje dhe pronarët e vetëm të bizneseve po marrin përfitime të mëdha dhe klientët e duhur prej tyre. Faktorë të tillë si rritja e reklamave celulare, rritja e përdorimit të kuletave celulare, rritja e numrit të përdoruesve të telefonave inteligjentë, urbanizimi i shpejtë dhe përdorimi në rritje i internetit do të nxisin rritjen e tregut të klasifikuar në internet. Penetrimi në rritje i telefonave inteligjentë në mbarë botën ka nxitur rritjen e reklamave të klasifikuara për celular. Kështu, numri në rritje i përdoruesve të telefonave inteligjentë dhe tabletave në mbarë botën do të nxisë rritjen e tregut të platformës së reklamave të klasifikuara në internet.

Reklamat e klasifikuara Ndihmë me SEO                        

Shumica e bizneseve të vogla dhe startup-eve kanë marrë këtë reklamë të klasifikuar në internet për të realizuar më shumë rritje të biznesit. Nëse dëshironi të përmirësoni renditjen tuaj në motorët e kërkimit, reklamat e klasifikuara janë një rrugë e shkëlqyer për të përfituar nga SEO. Zakonisht, është një opsion më i lirë reklamimi në krahasim me metodat e tjera të reklamimit. Kostoja e tij e ulët dhe madje edhe opsionet e lira janë për natyrën e saj ekonomike dhe popullaritetin midis bizneseve.

Reklamimi në internet ju ndihmon të promovoni dhe shisni produktin dhe shërbimet tuaja pa investuar buxhet të madh dhe gjithashtu ju lejon ta bëni këtë falas. Reklamat e klasifikuara falas janë një mjet shumë i rëndësishëm në strategjitë e marketingut në internet. Ata nuk kushtojnë asgjë dhe mund të fillojnë të japin rezultate që nga momenti që postohen në internet.

Reklamat e klasifikuara janë vërtet të dobishme për individët, startup-et, bizneset e vogla dhe kompanitë që po përpiqen të krijojnë ekspozimin e tyre në internet. Reklamat e klasifikuara mund t'ju ndihmojnë të rrisni trafikun tuaj dhe të merrni më shumë ekspozim në faqen tuaj të internetit. Reklamat e klasifikuara zakonisht përdoren për të gjeneruar drejtime në internet. Ata janë një metodë e shkëlqyeshme për të marrë lidhje të rëndësishme prapa në faqen tuaj të internetit. Faqet e internetit të klasifikuara ju lejojnë të postoni përmbajtjen me lidhje mbrapa dhe reklama të tilla të klasifikuara mund të gjenerojnë menjëherë kërkesë për shitje brenda disa orësh nga postimi.

Kjo është arsyeja pse përdorimi i reklamave të klasifikuara falas për të promovuar dhe tregtuar biznesin tuaj në internet është një nga strategjitë më të njohura dhe efektive të SEO, e përdorur nga shumica e tregtarëve në internet.

Barbara është një shkrimtare e pavarur dhe një këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet në Dimepiece LA dhe Peaches and Screams. Barbara është e përfshirë në iniciativa të ndryshme arsimore që synojnë t'i bëjnë këshillat për seksin më të aksesueshme për të gjithë dhe të thyejnë stigmat rreth seksit në komunitete të ndryshme kulturore. Në kohën e saj të lirë, Barbara kënaqet duke ecur nëpër tregjet e vjetra në Brick Lane, duke eksploruar vende të reja, duke pikturuar dhe duke lexuar.

Më të rejat nga Business News