Shfaqja e Angie - Një biznes i të brendshmeve në Teksas

Shfaqja e Angie - Një biznes i të brendshmeve në Teksas

Angie's Showroom është një biznes i vendosur në Teksas, Shtetet e Bashkuara; dhe në mënyrë specifike shet të brendshme luksoze të punuar me dorë. Këto janë në thelb shtëpia e personalizuar dhe ndërresë nate të veshura nga gratë si të brendshme. Biznesi lindi nga një dashuri për modën, një pasion nga Angelina Mahany. Pasioni i ndezi teksa ishte në Francë për studimet. Ideja e pronësisë së biznesit u ushqye nga arsyeja se ajo nuk mund të gjente atë që kërkonte saktësisht në tregjet e Shteteve të Bashkuara. Kjo kontribuoi në vendimin për të zbatuar idenë e saj për ta bërë të sajën dhe më pas për ta shitur në tregjet amerikane, me një prekje cilësie dhe luksi, ashtu siç e kishte përjetuar nga tregjet franceze. Ajo vendosi t'i tregojë Amerikës se çfarë i ka munguar. Ky boshllëk që ajo pa, i dha asaj një biznes që e drejton edhe sot e kësaj dite pavarësisht sfidave me të cilat përballet si pronare biznesi. 

Duke na treguar për udhëtimin e saj, Angelina ka lindur në Moskë të Rusisë. Duke u rritur, ajo zhvilloi një interes për të udhëtuar, për të mësuar kultura dhe gjuhë të ndryshme dhe për të eksploruar botën. Ajo ishte një vajzë punëtore që në moshë të re dhe vendosmëria, qëndrueshmëria dhe përpjekja e saj u ushqyen përmes shkollës së baletit, ku disiplina, koha dhe forca respektohen me kujdes që dikush të quhet balerinë. Më pas ajo iu bashkua kolegjit dhe ndoqi një diplomë në Menaxhim Biznesi; kjo ishte për shkak se ajo donte të ndiqte diçka krejtësisht të ndryshme nga pikëpamja e karrierës, gjë që e motivoi atë drejt një qëllimi të ri për të mësuar rreth bizneseve. Më pas ajo u transferua në Francë për të kryer Masterin e saj në Marketing. 

Pyetja është, pse Franca? Angelina thotë se kjo është për shkak se i pëlqente të studionte frëngjisht në shkollë dhe emri 'balet', i cili ishte një kërcim që ajo e donte, rrjedh gjithashtu nga frëngjishtja. Të jetuarit në Francë gjithashtu e bëri atë të imagjinonte bukurinë, dashurinë, melodinë dhe artin e të jetuarit të quajtur "Art de Vivre" në frëngjisht për shkak të kulturës artistike të popujve dhe stilit të jetesës që dikush nga një vend tjetër dhe e do modën si Angelina do të ndikohej vërtet. për të jetuar si ata kaq lehtë. Pas përfundimit të studimeve, ajo punoi pak në Paris dhe për dashurinë për të udhëtuar në vende të reja dhe për të mësuar kultura dhe gjuhë të reja, Angelina u zhvendos më pas në Qipro, e gjetur në detin Mesdhe, pasi e shihte ishullin si një vend të bukur për të jetuar. në. 

Atje, ajo u punësua në një kompani të vogël dhe kjo i dha asaj një shans për të bashkëvepruar me shumë pronarë biznesesh të cilët ndanë historitë e tyre të suksesit dhe kjo i dha asaj nxitjen për të filluar biznesin e saj. 

Më pas Angelina u martua dhe menjëherë pas kësaj, ajo u zhvendos në Teksas dhe bëri hapin e guximshëm në karrierën e saj të sipërmarrjes që ka ndërtuar deri më sot. Ajo përfitoi nga mundësitë e biznesit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe përveç diplomës së marketingut nga Franca së bashku me dashurinë e saj për modën. 

Ajo filloi me një biznes rishitje ku zgjodhi të shiste çanta dhe aksesorë. Kjo e shtyu aq mirë duke e çuar në rritjen e saj dhe në një periudhë prej dy vitesh, ajo filloi kompaninë e saj dhe lançoi markën e saj. Ajo ishte e motivuar nga nevoja për të sjellë diçka unike në SHBA, të cilën ajo nuk mund ta gjente në tregjet e tyre, por kishte një shumëllojshmëri për të zgjedhur ndërsa jetonte në Francë dhe Rusi. Kjo ide e bëri atë të punonte dhe të shiste të brendshme prej mëndafshi dhe dantelle të punuar me dorë. Nga përvoja e saj cilësore, ajo zgjodhi të fokusohej tek dantellat franceze dhe italiane për rehati dhe bukuri në produktet e saj. Ajo donte të nxirrte në pah ndjenjën luksoze për çdo grua që përdor produktet e saj. 

Sfidat

Anxhelina flet për disa sfida që po prekin veprimtarinë e saj të biznesit. Ato janë të tilla si, së pari, ndërtimi i besimit për një markë të panjohur të cilën klientët nuk janë të vetëdijshëm për ekzistencën e saj në treg për të konkurruar me markat e zakonshme që janë tashmë në përdorim. Sfida e dytë është gjetja e një buxheti për reklamë për kompaninë e saj, veçanërisht për një kompani të vogël si ajo që ka nevojë për kaq shumë burime për rritje dhe zgjerim. 

Sfida e tretë ishte gjetja e klientëve të saj të parë kur biznesi po fillon dhe klientët që vijnë vazhdimisht për të blerë të brendshme të saj dhe ruajtja e kënaqësisë së klientit të saj veçanërisht pas hyrjes në një treg ku ata tashmë kanë bërë zgjedhjen, shijet dhe preferencat e tyre në marka të veçanta. Sfida e katërt që Angelina po përjeton është rritja e biznesit të saj përmes ndërgjegjësimit të markës dhe sjelljes së tij në nivelin e konkurrencës me bizneset e tjera veçanërisht në një treg të ri me një produkt të ri që blerësit nuk e përdorin dhe kanë një alternativë krejtësisht të ndryshme për të. 

E pesta është vështirësia në reklamimin e të brendshmeve dhe rrobave të pritjes në platformat e marketingut dixhital si Facebook, Instagram dhe Google pasi ato bllokojnë imazhet dhe përmbajtjen e produkteve të tilla pasi disa duken sensuale për t'u pranuar si të paraqitshme për audiencën si adoleshentët. Faqet e internetit dhe faqet monitorohen dhe kufizimet nga hostet e tyre në varësi të rregulloreve dhe kushteve të biznesit, i bëjnë ata të kenë vështirësi në reklamat. Problemi vërehet edhe në mediat lokale si televizionet që nuk pranojnë thjesht të reklamojnë produktin për shkak të audiencës së tyre të gjithanshme. Prandaj, ata janë të detyruar të rregullojnë përmbajtjen duke e lënë biznesin e saj të kërkojë platforma të tjera që do të reklamonin të brendshmet e saj. 

E meta e gjashtë për të cilën ajo flet është prodhimi i lëndëve të para, i cili bëhet kryesisht në Ukrainë dhe Rusi në një shkallë të vogël. Kjo për shkak se nuk ka rrobaqepëse për të bërë punën e prodhimit në Teksas. Kjo shkon përpara duke e bërë koston e materialit dhe të punës të lartë dhe ata do të prodhojnë dhe prodhojnë materiale jashtë vendit derisa të ketë lehtësim në të ardhmen. 

Së fundmi, Angelina flet për nevojën për të tërhequr më shumë investitorë në biznesin e saj për të ndihmuar në zgjerimin e buxhetit në mënyrë që një ditë të hapë një fabrikë ose të ketë një hapësirë ​​më të madhe për të punuar në vend. 

mundësitë

Për sa i përket mundësive, Anxhelina shpjegon se ka nevojë të afrohet dhe nëse është e mundur, në vend prodhimi dhe prodhimi i materialeve që përdoren në prodhimin e shtëpisë dhe veshjeve të natës si dantella dhe mëndafshi. Kjo për shkak se prodhimi bëhet ende jashtë vendit në Ukrainë dhe Rusi ku detyrohen të bëjnë importet e tyre për lëndët e para nga. Kjo do të hapë dyert për tregje më të mëdha për shitësit me shumicë dhe pakicë që gjenden në Teksas, të cilët janë në linjë me këtë biznes të veçantë dhe gjithashtu do t'i ndihmonte ata në përmbushjen e klientëve për shkak të rrjedhës së rregullt të materialeve që do të çonin në një fluks të vazhdueshëm mallrash drejt tyre të rregullt. dhe klientë të rinj. 

Kjo do të zgjerojë tregun e të brendshmeve dhe, për rrjedhojë, ata mund të investojnë në marketingun dixhital dhe të rriten duke shitur në platforma më të mëdha si Amazon që është ëndrra e saj. Ajo e sheh këtë si të mundur pasi nga hulumtimi i saj i anketimit, Amazon ka filluar të ketë një sy në produktet luksoze dhe të japë çeqe më të larta.  

Ajo vazhdon përpara për të shpjeguar nevojën për një ndryshim në industrinë e të brendshmeve nga përdorimi i materialeve të pa riciklueshme që ata përdorin aktualisht prej mëndafshi dhe dantelle te materialet e riciklueshme të përdorura nga kompani të tjera si pambuku për veshjet e shtëpisë dhe të natës. Kjo do ta ndihmojë kompaninë të prodhojë produkte të mjaftueshme në vend që të punojë me porositë paraprake për shkak të shqetësimit se nuk mund të riciklojë mbetjet e tyre. Kjo do të ndihmojë në drejtimin e një biznesi të qëndrueshëm në shtëpi dhe veshje nate në të ardhmen. 

Këshillë

Për pronarët e tjerë të bizneseve, ajo u thotë se duhet të bëjnë atë që duan për pasion dhe sukses pasi ky do të ishte motivimi i tyre për rritje dhe zgjerim në tregjet më të mëdha. Kjo do të ndihmojë në ndërtimin e punës së palodhur e cila do t'i ndihmojë ata të jenë të motivuar dhe energjikë për t'i mbajtur ata në këmbët e tyre përmes bizneseve të tyre dhe për të synuar arritjen e një qëllimi më të lartë. Ajo gjithashtu i inkurajon ata që të mos dorëzohen kurrë pasi procesi i fillimit dhe rritjes së një biznesi është normalisht sfidues dhe ata duhet ta lënë pasionin e tyre të jetë shtysa e tyre për të synuar më lart në tregjet e biznesit.

Së dyti, për të, arsimi është çelësi. Pronarët e bizneseve duhet të jenë të hapur për të mësuar gjëra të reja që janë të rëndësishme dhe që do t'i shtonin vlerë bizneseve të tyre dhe do të edukonin veten në këtë proces pasi bota po ndryshon kaq shpejt. Ajo thekson se ekziston mundësia që 'ajo që mësuat dje mund të mos funksionojë sot, veçanërisht në këtë epokë ku gjërat po ndryshojnë kaq shpejt për shkak të 'teknologjive që janë futur në bord për aplikim në pothuajse çdo fazë të procesit të biznesit' sot. .  

Së fundmi, Angelina këshillon pronarët e bizneseve që t'i transferojnë detyrat që i ngelin tek përfaqësuesit e përzgjedhur përgjegjës si punonjës dhe të kushtojnë më shumë përpjekje dhe kohë për të rritur biznesin. Ajo gjithashtu i jep rëndësi nevojës për të pasur kohë për familjen dhe miqtë, madje edhe se sa e rëndësishme është nevoja që pronarët e bizneseve të ndajnë kohë për vete për ditët e pushimit dhe pushimet. 

Lidhu me Anxhelinën:

https://www.instagram.com/angies.showroom/,

https://angieshowroom.com/

https://web.facebook.com/angieshowroom.usa?_rdc=1&_rdr,

https://www.pinterest.com/angieshowroom/_created/,

https://www.tiktok.com/@angies.showroom?

MS, Universiteti i Tartu
Specialisti i gjumit

Duke shfrytëzuar përvojën e fituar akademike dhe profesionale, këshilloj pacientët me ankesa të ndryshme për shëndetin mendor - humor depresiv, nervozizëm, mungesë energjie dhe interesi, çrregullime të gjumit, sulme paniku, mendime dhe ankthe obsesive, vështirësi në përqendrim dhe stres. Në kohën time të lirë, më pëlqen të pikturoj dhe të bëj shëtitje të gjata në plazh. Një nga obsesionet e mia të fundit është sudoku - një aktivitet i mrekullueshëm për të qetësuar një mendje të shqetësuar.

Më të rejat nga Business News