Anomy - krijimi i tabelave unike për njerëzit unikë

Anomy - krijimi i tabelave unike për njerëzit unikë

ANOMI SUP
Marka Stand Up Paddle e specializuar në Pllaka inflatable All-Around të njohur për të qenë bartës i krijimtarisë së ilustruesve me famë botërore që i bëjnë produktet e tyre inovative, origjinale dhe unike.  

FILOZOFI

Filozofia e Anomy është të krijojë tabela me vozitje të një lloji të veçantë për njerëzit e një lloji. 

Për ata që kanë vizionin e tyre të jetës. Për ata që mendojnë se ndryshimi nuk është një qëllim, por një rrugë. Për ata që nuk janë në përputhje me standardet. Për ata që jetojnë, ndjehen dhe ëndërrojnë ndryshe. Për ata që arrijnë të bëjnë çfarë të duan, kur të duan. Kjo është arsyeja pse produktet tona janë unike në çdo aspekt. Një nxitim kreativiteti, freskie dhe inovacioni nga ilustruesit me famë botërore. Perceptimi i veçantë i artistit për botën fshihet në çdo pjesë. 

Dërrasat me vozis në këmbë të Anomy nuk kanë të bëjnë vetëm me pamjen. Dërrasat tona me vozitje me fryrje janë bërë duke përmbushur standardet më të larta ndërkombëtare të inovacionit të cilësisë. Ato janë të dizajnuara që të jenë të lehta për t'u vozitur në të gjitha kushtet e ujit, pavarësisht nga niveli juaj. 

Sepse ne besojmë në shprehjen përmes stilit

Dërrasa me vozis në këmbë të bëra nga njerëz jokonformistë për njerëzit jokonformistë. 

Bordet tona bëhen kanavacë e krijuesve me famë botërore për të sjellë pranë jush (në aventurat tuaja ujore) talentin, kreativitetin dhe stilin (artistikën). 

Secili prej nesh nuk është si askush tjetër, i ndryshëm, unik. Stili ynë, çfarë veshim, çfarë vozisim, çfarë ngasim, është pjesë e shprehjes sonë të vetvetes. Mbani uniken tuaj kudo, në çdo kohë. Mos e humbni shprehjen, mos e humbni zërin, mos e humbni stilin tuaj. 

MARKA EKO-MIQËSORE
Certifikimi zviceran i sistemit të integruar të menaxhimit.

Ne dhe partnerët tanë kryesorë po përdorim një metodë prodhimi që minimizon mbetjet dhe redukton ndikimin mjedisor. Këto qëllime arrihen kryesisht duke adoptuar praktika që do të ndikojnë në hartimin e produktit, dizajnin e procesit dhe parimet operacionale. 

Kjo mënyrë për të punuar dhe menduar na ka lejuar të marrim certifikata të cilësisë nga Zvicra si:

Cilësia ISO 9001
Mjedisi ISO 14001

ISO 45001 Shëndeti dhe Siguria

120 shishe plastike e bënë çantën tuaj
Çanta prej pëlhure të ricikluara të shisheve të ujit PED

0% ambalazh plastik i dërrasave

Paketim kompostues për Veshje

Sfida SUP për pastrimin e oqeanit

THEMELUESIT

Arti dhe sporti u bashkuan në një mënyrë të qëndrueshme. 

Është e pamohueshme që praktika sportive është thelbësore për një jetë cilësore. Nuk ka rëndësi nëse është një apo disa, është me intensitet të lartë apo të ulët, apo është i praktikuar amator apo profesional. Sporti është një pjesë e rëndësishme e jetës së shumë njerëzve dhe, shumica dërrmuese kërkojnë pajisje sportive cilësore që i bëjnë ata të arrijnë qëllimet e tyre; dhe nëse është e bukur dhe unike, shumë më mirë.

Vetëm kjo ishte ideja që kishin pesë miq kur u krijuan Anomy: bërja e dërrasave me vozis të ilustruara nga artistët më të mirë të momentit. Paddle surf ose SUP -Stand Up Paddle- është një nga sportet ujore më të njohura, pasi përshtatet me të gjitha llojet e ujërave, moshës, kushteve fizike dhe ritmeve. Anomy zbuloi se asnjë markë në botë nuk i mbuloi dërrasat me ilustrues, kështu që ata u nisën në aventurë.

"Ne besojmë se ajo që është e ndryshme është përfaqësimi më i mirë i veçantisë, thjesht sepse largohet nga ajo që ne e konsiderojmë normale, sepse largohet nga status quo-ja. Dhe kjo shkon me Anomy dhe atë që ne kemi ndërmend të ofrojmë, sepse duam që ju të ndiheni unike”, thotë Carlos Paloma, bashkë-themelues dhe menaxher i produkteve të Anomy.

SFIDAT DHE MUNDËSITË
SUP është një sport që është rritur shumë vitet e fundit. Është një sport që mund ta praktikoni në çdo kohë të vitit, jo vetëm në verë. Ne po e sezonalizojmë këtë lloj sporti.

Si sport, ai ka shumë përfitime shëndetësore. Është një sport aerobik në të cilin përdorni pothuajse të gjithë muskujt e trupit. Gjatë praktikës ju zhvilloni forcë dhe ekuilibër.

Është një sport që përshtatet me të gjitha profilet. Të gjithë duhet të gjejnë ritmin e tyre.

Përveç kësaj, për shkak të habitatit në të cilin praktikohet, përfitimet e tij janë edhe psikologjike sepse prodhon "ndjenjë të madhe relaksi". Ju madje mund të praktikoni joga ose fitnes në krye të tavolinës.

Ne duam të ruajmë unicitetin tuaj kudo, në çdo kohë.

Manifesto.mp4 – Google Drive

KËSHILLA

Gjërat bëhen nga njerëzit. Rrethojeni veten me një ekip të mirë dhe ndërtoni me fokus te njerëzit, te klientët. dëgjoni dhe mësoni nga të gjitha opinionet. Racionalizoni dhe ndërtoni nga misioni. 

www.anomysup.com

Ieva Kubiliute është psikologe dhe këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet dhe shkrimtare e pavarur. Ajo është gjithashtu një konsulente e disa markave të shëndetit dhe mirëqenies. Ndërsa Ieva është e specializuar në mbulimin e temave të mirëqenies, duke filluar nga fitnesi dhe ushqimi, te mirëqenia mendore, seksi dhe marrëdhëniet dhe kushtet shëndetësore, ajo ka shkruar për një sërë temash të stilit të jetesës, duke përfshirë bukurinë dhe udhëtimin. Pikat kryesore të karrierës deri më tani përfshijnë: shëtitje luksoze në Spa në Spanjë dhe bashkim me një palestër në Londër me 18 mijë funte në vit. Dikush duhet ta bëjë! Kur ajo nuk është duke shkruar në tavolinën e saj - ose duke intervistuar ekspertë dhe studime të rasteve, Ieva mbaron me joga, një film të mirë dhe kujdes të shkëlqyeshëm për lëkurën (sigurisht të përballueshme, ka pak gjëra që ajo nuk di për bukurinë buxhetore). Gjërat që i sjellin asaj gëzim të pafund: detoksifikimi dixhital, latte me qumësht tërshërë dhe shëtitje të gjata në fshat (dhe ndonjëherë vrapime).

Më të rejat nga Business News

3i2ari.com Histori

Emri i biznesit dhe çfarë bën 3i2ari.com është një biznes i pasurive të paluajtshme që ofron pronësi të pjesshme të pronës