E vërteta apo Guximi? Aplikacioni shton jetën tuaj seksuale

E vërteta apo Guximi? Aplikacioni shton jetën tuaj seksuale

Nëse marrëdhënia juaj po zvogëlohet pak dhe jeta juaj seksuale është më e ftohtë se sa argëtuese, ndoshta është koha t'i ngrohni gjërat me pak "të vërtetën apo guximin"? Dëshironi t'i bëni partnerit tuaj një sërë pyetjesh, por nuk e keni pasur kurrë mundësinë? Dëshpërimisht dëshironi të shtoni disa guxim në errësirën e dhomës së gjumit, por nuk jeni të sigurt se ku të filloni? Përshëndetje, iPhone.

Hot Truth or Dare është një aplikacion i vlerësuar me x për këdo mbi 17 vjeç. Ai ka më shumë se 3 milionë përdorues dhe është testuar me rigorozitet për të ofruar një seancë jashtëzakonisht të kënaqshme të së vërtetës ose guximit. Sipas faqes së internetit, aplikacioni mburret me pyetje 'të liga' të së vërtetës dhe guxon në të gjithë aplikacionin, plus një seri shakash të pista dhe katër tema të mprehta për të zgjedhur. Ju gjithashtu mund të zgjidhni modalitetin në grup nëse dëshironi të eksperimentoni.

Ky lloj aplikacioni është argëtues i madh, por duhet patjetër të vijë me një etiketë paralajmëruese. Lutja e së vërtetës ose e guximit (madje edhe mënyra e vjetër me pyetjet tuaja dhe një shishe verë) mund të çojë në pasoja të patreguara. Ju nuk mund t'i ç'dëgjoni përgjigjet e të vërtetave tuaja, prandaj mos pyesni nëse nuk jeni të përgatitur të merreni me përgjigjet. Kur jeni duke folur me dikë dhe bëni pyetje, ju jeni në kontroll të asaj që vjen më pas. Kur një aplikacion vendos për pyetjet që bën, mund të çojë në një seri pyetjesh shqetësuese dhe të pakëndshme që mund të mos dëshironi t'u përgjigjeni.

Para se të filloni të luani një lojë si kjo, duhet të vendosni kufijtë me partnerin tuaj. Është e gjitha argëtuese dhe e mirë për të kryer guximet në dhomën e gjumit, por nëse aplikacioni ju guxon të zhvisheni dhe të vraponi në bllokun tuaj të apartamenteve ose rrugës, është koha të mendoni të ndaloni aktivitetet e këqija të natës. Sigurohuni që të dy të pajtoheni me kufizimet e të vërtetave dhe të guxoni përpara se të filloni të luani, në mënyrë që të mos përfundoni në një situatë të sikletshme më vonë.

Thënë kjo: Hot Truth or Dare është ende në dispozicion falas dhe mund të jetë shumë argëtuese nëse po kërkoni t'i ngrohni gjërat me një partner të cilit i besoni. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie besimi dhe të ndershme… çfarë keni për të humbur?

MS, Universiteti i Tartu
Specialisti i gjumit

Duke shfrytëzuar përvojën e fituar akademike dhe profesionale, këshilloj pacientët me ankesa të ndryshme për shëndetin mendor - humor depresiv, nervozizëm, mungesë energjie dhe interesi, çrregullime të gjumit, sulme paniku, mendime dhe ankthe obsesive, vështirësi në përqendrim dhe stres. Në kohën time të lirë, më pëlqen të pikturoj dhe të bëj shëtitje të gjata në plazh. Një nga obsesionet e mia të fundit është sudoku - një aktivitet i mrekullueshëm për të qetësuar një mendje të shqetësuar.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe