ARSYET PËR T'I THËNË PO NJË DATË TË DYTË-min

ARSYET PËR T'I THONË PO NJË DATË TË DYTË

Nga përvojat e mia të guximshme dhe të karrierës, këtu janë disa arsye për t'i dhënë një shans të dytë takimit tuaj;

Ata kanë aksione ose presion më të ulët.

Takimet e para vijnë me presion të jashtëzakonshëm pasi të dy njerëzit përqendrohen në dhënien e një përshtypjeje të parë të shkëlqyer, duke e bërë të vështirë të shprehesh lirshëm. Takimet e dyta heqin presionin, pasi ju keni një ide se çfarë është takimi juaj dhe si i pëlqen, duke rritur besimin tuaj dhe duke e bërë përvojën më të rehatshme për t'ju lejuar të zbuloni veten tuaj të vërtetë.

Ju njiheni më mirë me njëri-tjetrin.

Takimi i dytë ofron mundësinë më të mirë për të mësuar mbi personalitetin e partnerit tuaj. Është mënyra e përsosur për të zhytur më thellë në sfondin e njëri-tjetrit nga pjesa hyrëse në takimet e para.

Për të shmangur çdo keqardhje në të ardhmen.

Shkuarja në atë takim të dytë është mënyra më e mirë për të shmangur çdo pyetje që mund t'ju bëjë të pendoheni për vendimin tuaj për t'i shmangur ato. Kur pyesni veten nëse duhet të shkoni apo jo, ju këshilloj ta bëni atë pasi mund të korrni rezultate më pozitive sesa keni menduar.

MS, Universiteti Durham
GP

Puna e mjekut të familjes përfshin një gamë të gjerë diversiteti klinik, i cili kërkon njohuri dhe erudicion të gjerë nga një specialist. Megjithatë, besoj se gjëja më e rëndësishme për një mjek familjar është të jetë njerëzor, sepse bashkëpunimi dhe mirëkuptimi mes mjekut dhe pacientit janë vendimtare për të siguruar kujdes të suksesshëm shëndetësor. Në ditët e mia të pushimit, më pëlqen të jem në natyrë. Që në fëmijëri kam qenë e pasionuar pas shahut dhe tenisit. Sa herë që kam pushim, më pëlqen të udhëtoj nëpër botë.

Më të rejat nga Shëndetësia