Art për kafshët

Art për kafshët

Ne në Art për kafshët duam të bëjmë një ndryshim. Të gjitha kafshët në mbarë botën meritojnë një jetë të shëndetshme dhe të lumtur! Duke ofruar ilustrime unike të vizatuara me dorë të printuara në dekorin e shtëpisë, ne mund të dhurojmë një pjesë të fitimit nëpërmjet donacioneve për organizatat për të drejtat e kafshëve.

Na vizitoni këtu

Si filloi

Gjithçka filloi me mua (Sara Gullberg), duke dashur të bëj diçka shtesë që mund të ndihmojë kafshët në nevojë në mbarë botën. Meqenëse unë e kam mbështetur World Animal Protection Suedia për disa vite, ishte e natyrshme të përpiqesha të gjeja një mënyrë për të ndihmuar edhe më shumë organizata.

Ideja lindi gjatë udhëtimit tim në Australi, ku fillova një portret të ish-qenit tonë Neela, një Terrier irlandez me lyerje të butë. Unë kam pikturuar për aq kohë sa mbaj mend dhe kam një interes të madh për qentë dhe kafshët në përgjithësi. Të jesh në gjendje të kombinosh këto dy pasione është një ëndërr që e kam pasur prej kohësh.

Më pas fillova të printoja ilustrimet e mia në produkte dhe ndërtova një dyqan e-com dhe kompania sot është në pronësi të familjes. Nuk ka të bëjë vetëm me vetë produktin, por me vlerën e shtuar që krijon. Për çdo produkt të shitur, një pjesë i dhurohet organizatave për mbrojtjen e kafshëve! Lexoni për donacionet tona 2022 këtu

Mbulesa jastëku prej liri – Pug & Perro de agua español

Sfidat

Sfida jonë më e madhe sot është të ndryshojmë ndërgjegjësimin e klientëve për konsumin. Me situatën aktuale ekonomike, çmimet e ulëta janë në fokus. Kompanitë më të mëdha që prodhojnë në masë produkte me çmim të ulët do të ekzistojnë gjithmonë dhe asgjë me të cilën mund të krahasohemi. Por ne i duam sfidat dhe shpresojmë që njerëzit të zgjedhin produkte që janë të qëndrueshme dhe që bëjnë ndryshim në planin afatgjatë.

Totebag prej liri – Poster Bulldog Francez – Wolfhound irlandez

mundësitë

Ka shumë mundësi dhe për ne ka qenë më e rëndësishme të mendojmë për këto sesa të përqendrohemi në atë që duket e pamundur. Nëse ne mund të shesim një produkt të vetëm që mund të kontribuojë që një kafshë e vetme të ndihmohet, atëherë ia vlen peshën e tij në ar. Por shpresa jonë është sigurisht që të jemi në gjendje të kontribuojmë shumë më tepër dhe në të njëjtën kohë të përhapim dashuri te klientët tanë me një produkt që e dimë se do ta duan.

Kallaj metalik – Poster Boxer – Jack Russell Terrier

Mbulesa e jastëkut prej liri – Terrier irlandez i butë i veshur me grurë, turi – çanta mastiff dhe mbulesë – Grand Danois

Këshillë

Besoni në atë që bëni dhe guxoni të hidhni poshtë. Mos harroni të mos hidhni hapa shumë të mëdhenj, kërkon kohë për të ndërtuar një biznes. Durimi, pasioni dhe besimi në atë që bëni do t'ju çojnë larg. Një pjesë tjetër e rëndësishme është të guxosh të dështosh, nga dështimet fitojmë njohuri. Perdore.

Një këshillë është t'i përgjigjeni pyetjes "Pse klientët duhet të blejnë produktin/shërbimin tuaj?" me 5 “pse”. p.sh.

Pse duhet ta blejnë produktin/shërbimin tuaj?

Sepse..

Pse?

Sepse..

Pse?

Sepse..

etj.

Nëse mund t'i përgjigjeni pyetjes së parë me 5 "pse", ju e dini që keni një ide të menduar dhe një produkt solid.

Ju urojmë fat të gjithëve

Të fala

Sara Gullberg & CO

Art për kafshët

Suedi

Arti për kafshët

MS, Universiteti i Tartu
Specialisti i gjumit

Duke shfrytëzuar përvojën e fituar akademike dhe profesionale, këshilloj pacientët me ankesa të ndryshme për shëndetin mendor - humor depresiv, nervozizëm, mungesë energjie dhe interesi, çrregullime të gjumit, sulme paniku, mendime dhe ankthe obsesive, vështirësi në përqendrim dhe stres. Në kohën time të lirë, më pëlqen të pikturoj dhe të bëj shëtitje të gjata në plazh. Një nga obsesionet e mia të fundit është sudoku - një aktivitet i mrekullueshëm për të qetësuar një mendje të shqetësuar.

Më të rejat nga Business News

Posh Kidz Academy

Emri i biznesit dhe çfarë bën Posh Kidz Academy është një shkollë parafillore që fokusohet në

Havanzer

Emri i biznesit dhe çfarë bën Havanzer është një agjenci marketingu e nxitur nga ROI që garanton më shumë

Balicoral

Historia e themeluesve dhe motivimi për të filluar biznesin Ferma jonë është nën ujë Kjo deklaratë, megjithëse