Asterr Holidays - Udhëtoni nëpër botë

Asterr Holidays - Udhëtoni nëpër botë

 Prej 7 vitesh, Asterr Holidays – Travel the World, ka qenë një organizatë udhëtimi me një ndalesë që ju mundëson të krijoni përvoja unike për udhëtarët e korporatave dhe privatë në të gjithë globin, me objektivin për të plotësuar një nevojë të perceptuar për ofrimi i thellësisë së shërbimeve të lidhura me udhëtimin në mbarë botën. Me përvojën e saj në fushën e udhëtimeve të biznesit, ajo ka njohur një nevojë të madhe për krijimin e një departamenti të veçantë të ngrohtë për t'u kujdesur për pushimet e individëve dhe kërkesat e tyre të korporatës.

Shërbimet tona përfshijnë paketa në mbarë botën, rezervime hotelesh të të gjithë vendeve turistike si dhe qendra biznesi. Ne gjithashtu ju organizojmë me turne në grup për të gjitha vendet në mbarë botën me një gamë të gjerë paketash, si dhe pushime ndërkombëtare dhe vendase të përshtatura për udhëtime individuale falas (FIT) në të gjitha buxhetet me shërbime të shkëlqyera për një klientelë kërkuese. (Pak shembuj të vendeve turistike më poshtë)

Ladhak – Parku Kombëtar Banff i Shtëpisë së Operës së Sidneit në Indi, Liqeni i Plitvicës, Kroaci

Kanadë

Ne jemi një kompani B2B / B2C në Mbretërinë e Bashkuar, vendet evropiane, Amerika, Kanadaja, Australi, Zelanda e Re që promovojmë akomodime, transferime dhe produkte të tjera të trajtimit tokësor në Tregtinë tonë të Udhëtimit.

Asterr Holidays - Udhëtoni nëpër botë lidhjet e organizatës për t'u ndjekur

URL e kompanisë: www.asterholidys.asia

Instagram: @asterrholidays

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/minal-jhumkhawala-2449ba66/

Twitter: @AsterrHolidays

Historia ime si punonjës dhe çfarë më motivoi për të filluar biznesin tim.

 Vetë Znj. Minal Jhumkhawala Themeluesja / Drejtoresha Menaxhuese e Asterr Holidays – Travel the World një kompani 8 vjeçare me bazë në Mumbai – Indi, filloi karrierën time në Turizëm në moshën 21 vjeçare, një Diplomuar në Tregti dhe Ekonomi, Diplomuar MBA me një diplomë në Udhëtim dhe Turizëm.  

Këtu është Historia ime.

Tema gjeografike më ka interesuar gjithmonë gjatë ditëve të shkollës, gjithmonë e emocionuar për të mësuar rreth vendeve të reja qytete të reja, ushqime të ndryshme që njerëzit hanë në mbarë botën, kjo e gjitha që kam ëndërruar në fillimin e karrierës sime kur përdorja të shkoja nëpër vende me familjen time për një kohë. pushime, duke pyetur veten se si njerëzit udhëtojnë nga një vend në tjetrin. Pas diplomimit mora një punë në një kompani udhëtimi (puna ime e parë) ku mësova se si të rregulloja

      Znj. Minal Jhumkhawala

                                                                                                                                                                                 Themelues / Drejtor

bileta fluturimi për udhëtarët, si të lidheni me këtë botë plot me vende turistike dhe aktivitete të ndryshme për të parë, përjetuar.

Thuajse i kalova 11 vitet e mia duke punuar me organizata të tjera për 10 – 11 orë punë fikse ku presioni ishte të prodhoja vazhdimisht, promovimi i cili ndikoi në mirëqenien time, familjen, miqtë, hapësirën personale dhe pothuajse gjithçka.

Roli i të qenit një konsulent udhëtimesh është të jesh i disponueshëm gjatë gjithë kohës për të ndihmuar klientët tuaj të pasurojnë jetën e tyre me kujtime dhe përvoja të bukura dhe në këmbim ju merrni shumë presion pune, të gjitha shqetësimet për pagesa të pakëndshme edhe pasi keni bërë një përpjekje shtesë.

Një stil i mikromenaxhimit, nuk ishte stili im ku një menaxher vëzhgon, kontrollon dhe/ose kujton punën e vartësve ose punonjësve të tij. Mikromenaxhimi përgjithësisht konsiderohet të ketë një konotacion negativ, kryesisht sepse tregon mungesë lirie dhe besimi në vendin e punës. Unë besoj se çdo individ duhet të trajtohet në mënyrë të barabartë, t'i jepet mundësia të tregojë talentin e tij, fatkeqësisht ku organizata nuk merr parasysh një opinion për asnjë çështje.

Fillimisht ishte vetëm një mendim pse të mos e bëj të gjithë punën vetë dhe të marr të gjitha kreditet. (Pas gjithë punës së saj fisnike kjo që bëj… hahaha).

Sot shumë punonjës përballen me këtë problem në vendin e punës, unë i gjej gjithmonë të ankuar, të ankuar për mjedisin e punës, personalitetin shumë shefat dhe të pakëndshëm të eprorëve dhe me radhë (sa e mërzitshme nuk ka argëtim këtu).  

Të gjitha këto sfida më motivuan të ndërmarr një hap ekstrem për të nisur të miat, të punoj për / mbi veten time për paqen mendore dhe të shijoj atë për të cilën punon dhe ëndërron. Dhe fitoj më shumë para për të parë botën dhe për të përmbushur ëndrrën time me një nxitim më pak stres.

Sfidat me të cilat u përballa në Udhëtimin tim Sipërmarrës

                      Unë vij nga një familje jo biznesi. Ashtu si të gjithë janë të vetëdijshëm se fillimi i biznesit të vet në çdo fushë është i nevojshëm për financim, me të vërtetë? Nuk besoj se gjithçka që kam bërë është përdorur njohuritë e mia të studimeve, përvojën, hulumtimin rreth produktit/shërbimit që kam dashur të shes në treg dhe më pas vetëm BOOOM!!! Shihni kaq thjeshtë…….jo e kam gabuar financimin, fuqinë njerëzore etj, të gjitha këto burime të lidhura me biznesin janë thelbësore për të filluar biznesin tuaj, por unë u bëra murgeshë dhe nuk doja të bëja presion mbi familjen time për të njëjtën gjë… . Gjithashtu nuk doja të bëja një punë dhe të kaloja të gjitha vështirësitë/dramat, sfidat e mikromenaxhimit gjatë gjithë jetës sime në karrierë, diku duhej të ndalonte. Pra, fillova me financim ZERO. ZERO fuqi njeriu, pa hua. Kishte shumë njerëz që takova që nuk e mbështetën këtë vendim.

Fillimisht ishte shumë sfiduese të përballesh me Tregun e Udhëtimit, ku duhet të qëndrosh paralel me të gjithë EMRAT, pavarësisht se të jesh një individ i njohur në treg për shkak të punës/eksperiencës së kaluar. Por sigurisht që klientët do të ndjekin verbërisht emrin e markës. Sfida më e madhe këtu është besimi i audiencës, po kjo është e vërtetë si markë e re në treg, duke punuar nga shtëpia, pa hapësirë ​​​​zyre, kush do t'i besojë shërbimet nga një kompani e tillë. Prapëseprapë, qëndrova në këmbë dhe arrita të bëja pak me shumë sfida. M'u deshën 3 vjet për të bërë emrin tim të markës në këtë treg konkurrues dhe për të fituar besimin e klientëve tek unë për të blerë Shërbimet e mia. Dhe tani kam ekipin tim që punon me mua.

Tregu i turizmit është tregu më konkurrues ku klientët do të blejnë shërbimet aty ku i gjejnë më pak të shtrenjtat dhe presin shërbimin më të mirë.

Është një punë shumë sfiduese ku ju duhet të vazhdoni të evoluoni njohuritë tuaja, të mbani veten të përditësuar me tendencat e reja të udhëtimit, të mbani veten të përditësuar me lajmet më të fundit të udhëtimit… dhe është një proces i vazhdueshëm, duhet të gjeni produkte të reja shumë shpesh, për të tërhequr audiencën.

Do të flasim për situatën në kohë COVID, pasi të gjithë e dinë se Industria e Turizmit ishte e para që vuajti dhe e fundit që u rikuperua gjatë kësaj pandemie.

O ZOT I MADH !! çfarë do të ndodhë me biznesin tim tani si do të mbijetoj, askush nuk u lejua të udhëtonte askund, nuk e dija se sa do të vazhdojë kjo! Isha plotësisht i shkatërruar, shumë kompani fillestare u mbyllën për shkak të mungesës së biznesit. E gjithë mundi im për këto shumë vite kot, por gjithsesi një ditë të bukur do të jetë në pistë.

Kam luftuar me konsistencën, krahasimin, sindromën e mashtruesit, si rezultat pothuajse hoqa dorë, duke menduar se po humbisja kohë, energji dhe burime për diçka që nuk do të funksiononte. Por më pas diçka ndryshoi dhe kuptova se nuk isha vetëm. Shumë organizata të tjera u përballën me sfida të ngjashme dhe po përpiqeshin t'i kapërcenin ato. Fillova të lidhem me burimet e mia, fillova edhe një herë nga ZERO, kalova të gjitha sfidat për të sjellë përsëri emrin e markës në treg dhe duke rregulluar audiencën time.

Mundësitë në Tregun për Udhëtim & Turizëm si Karriere

Turizmi është një industri shumë e gjerë dhe me rritje të shpejtë, ka vertikale të ndryshme si funksionimi i hoteleve, mikpritja, menaxhimi i hotelit, menaxhimi i linjës ajrore (bileta te stjuard), administrata e agjencive të udhëtimit, kompania e menaxhimit të destinacioneve, departamentet qeveritare të turizmit, operacionet turistike, imigracioni dhe shërbime doganore, linja ajrore, hotele, fotografi, guidë, akomodim, biznes automjetesh, vlogger, shërbime përkthimi, përmbajtje udhëtimi, organizim eventesh, influencues dhe lista vazhdon, kurset janë të disponueshme për pothuajse të gjitha vertikalet. Ajo gjithashtu ka një kapacitet të jashtëzakonshëm për të krijuar mundësi të drejtpërdrejta dhe të tërthorta sipërmarrëse për ekonomitë në zhvillim dhe vendet në zhvillim. Ai krijon vende pune, forcon ekonominë lokale, kontribuon në zhvillimin e infrastrukturës lokale dhe mund të ndihmojë në ruajtjen e mjedisit natyror dhe pasurive dhe traditave kulturore, si dhe në uljen e varfërisë dhe pabarazisë.

Këshilla rreth BBusiness

Sipërmarrja mund të shihet si njohja e ndryshimit, ndjekja e mundësive, marrja përsipër e rrezikut dhe përgjegjësisë, inovacioni, përdorimi më i mirë i burimeve, krijimi i vlerave të reja që janë domethënëse për klientët dhe duke e bërë atë përsëri dhe përsëri.

“Bizneset më të mira vijnë nga përvojat e këqija personale të njerëzve. Nëse thjesht i mbani sytë hapur, do të gjeni diçka që ju zhgënjen, dhe më pas mendoni, 'epo unë ndoshta mund ta bëj më mirë se sa po bëhet' dhe ja ku keni një biznes."

Të gjithë sipërmarrësit kanë pasur rrugëtimin e tyre unik në ndërtimin e një biznesi të suksesshëm. Ata janë të gjithë të ndryshëm. Disa vijnë nga prejardhja e pasurisë dhe lidhjeve me ndikim - ndërsa të tjerët kanë ndërtuar perandori duke filluar me të vërtetë nga hiçi. Ka shumë që dëshirojnë të fillojnë të tyren, të tregojnë talentin dhe aftësitë e tyre, por nuk janë në gjendje ta bëjnë këtë, mund të jenë shumë arsye pas kësaj. Filloni tani që një ide të jetë e madhe, ajo duhet të jetë e dobishme – të qenit e dobishme nuk kërkon fonde, mund të mos ju japë rezultat të menjëhershëm shumë qëndrueshmëri dhe durim. Vendosja e qëllimeve dhe arritjeve të shkurtra është një komponent kryesor i ndërtimit të suksesit afatgjatë, me këtë strategji, se si kalova nga të mësuarit në atë që është një biznes, nuk do të mund të arrini asgjë nëse nuk dilni nga zona juaj e rehatisë. Ju duhet ta doni vërtet punën tuaj për të filluar biznesin tuaj, sepse jo të gjithë do ta duan atë.

Mos u dorëzo, mos merr asgjë personalisht dhe mos merr jo si përgjigje; ju kurrë nuk e dini se çfarë do të mësoni gjatë rrugës.”

Ju uroj të gjithëve fat në përpjekjet tuaja të ardhshme, jam i sigurt se do të arrini gjithçka për të cilën punoni. Urimet më të mira dhe fat të mirë! Vazhdoni të jeni të fortë dhe të suksesshëm.

Anastasia Filipenko është psikologe e shëndetit dhe mirëqenies, dermatologe dhe shkrimtare e pavarur. Ajo mbulon shpesh bukurinë dhe kujdesin e lëkurës, tendencat e ushqimit dhe të ushqyerit, shëndetin dhe fitnesin dhe marrëdhëniet. Kur ajo nuk po provon produkte të reja për kujdesin e lëkurës, do ta gjeni duke marrë një klasë çiklizmi, duke bërë joga, duke lexuar në park ose duke provuar një recetë të re.

Më të rejat nga Business News