BDSM për fillestarët

BDSM për fillestarët

BDSM po bëhet gjithnjë e më popullore pasi më shumë njerëz i shtyjnë kufijtë dhe zbulojnë se çfarë i bën ata të nxehtë me disa aksesorë të shtuar si kamxhik, frenim, pranga dhe më shumë. Pavarësisht nëse jeni një fillestar i thjeshtë i Jane ose keni pasur një përvojë me skllavërinë më parë, BDSM nga Sex and Mischief sjell shumë surpriza për ata që janë të intriguar nga një eksperiment i vogël.

Paraqitja e seksit dhe keqbërjes në S&M Kit

Nëse sapo po filloni me eksperimentimin tuaj të seksit dhe të keqes, atëherë Intro to S&M Kit është pikërisht ajo që ju nevojitet. Ai përfshin një grup prangash të zeza me gëzof që vijnë të paketuara paraprakisht me një sërë çelësash rezervë për ato momente të veçanta, një kamxhik të zi 16 inç të gjatë dhe një sy të butë prej sateni të zi me një mbështetëse elastike që të ndiheni rehat. në të gjitha kohët. Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për t'u lehtësuar me S&M dhe ju lejon të luani me partnerin tuaj për të zbuluar se kush është më i prirur të jetë i nënshtruar ose dominues.

Seksi dhe keqbërja e zezë e robërisë

Gati për të përparuar në nivelin tjetër? Kompleti Black Bondage përfshin një lidhëse prej lëkure artificiale, dy pranga lëkure artificiale të cilat shndërrohen në një jakë robërie dhe një zinxhir të fortë najloni që shndërrohet në lidhëse. Prangat dhe sytë e lidhur kanë një rreshtim të butë, kështu që ju jeni të rehatshëm, por lëkura artificiale ju bën të kuptoni se jeni nën mbështjellësin e shtëpisë tuaj.

Kompleti i kufizimit të skllavërisë së shtratit të seksit dhe të keqes

BSDM nuk është vetëm për birucat dhe dhomat e hoteleve: ju mund të eksperimentoni dhe eksploroni në komoditetin e shtëpisë tuaj me vetëm disa aksesorë. Kompleti i mbajtjes së skllavërimit të shtratit "Sex and Mischief" rrëshqet lehtësisht nën dyshekun tuaj për t'ju siguruar një grup të fortë, por të rehatshëm mbajtësesh krevati që mbyllen mirë rreth kyçeve dhe kyçeve të dorës me një mbyllje të thjeshtë Velcro. Pa vëmendje, por shumë argëtuese, këto kufizime seksi janë ideale për ata që kërkojnë të zgjerojnë repertorin e tyre të skllavërisë me kufizime të lehta për t'u përdorur.

MS, Universiteti Durham
GP

Puna e mjekut të familjes përfshin një gamë të gjerë diversiteti klinik, i cili kërkon njohuri dhe erudicion të gjerë nga një specialist. Megjithatë, besoj se gjëja më e rëndësishme për një mjek familjar është të jetë njerëzor, sepse bashkëpunimi dhe mirëkuptimi mes mjekut dhe pacientit janë vendimtare për të siguruar kujdes të suksesshëm shëndetësor. Në ditët e mia të pushimit, më pëlqen të jem në natyrë. Që në fëmijëri kam qenë e pasionuar pas shahut dhe tenisit. Sa herë që kam pushim, më pëlqen të udhëtoj nëpër botë.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe