Bikini me fije - Zgjedhja e duhur që do t'i shijoni

Bikini me fije - Zgjedhja e duhur që do t'i shijoni

Bikini me fije. Ndoshta ju keni qenë të vetëdijshëm për to, por mund të mos e kuptoni vërtet këtë stil. Përpara se të vendosni të blini tuajin, duhet të kuptoni se si zgjidhet dhe vishet më së miri ky lloj rroba banje bikini.

Pra, çfarë është një bikini me fije? Epo, ky lloj rroba banje bikini në thelb ka trekëndësha të vegjël që mbahen së bashku me fije, kështu që e ka marrë emrin. Trekëndëshat e vegjël prej pëlhure mbulojnë pjesën e përparme të poshtme, të pasmet dhe gjinjtë. Në pjesën e sipërme ka një palë trekëndësha pëlhure, të cilët lidhen së bashku me fije, dhe këto fije lidhen rreth shpinës. Më pas keni fundet të cilat gjithashtu lidhen dhe kanë vetëm trekëndësha pëlhure përpara dhe mbrapa.

Ndërsa mund të mendoni se bikinit me fije janë shumë ekspozuese, ato nuk janë domosdoshmërisht opsionet më ekspozuese për rroba banje bikini në treg tani. Ka zgjedhje të tjera si bikini mikro si dhe bikini me fije tanga të cilat mbulojnë edhe më pak se këto zgjedhje.

Nëse do të blini bikini me fije, dëshironi pozitivisht të zgjidhni një dizajn që është aq ekspozues sa do të jeni rehat. Sigurohuni që të blini një që përmban fije që mund të rregullohen dhe sigurohuni që fijet të lidhen mirë në mënyrë që fundi ose pjesa e sipërme të mos zgjidhen dhe bien.

Kur ekzaminoni vargjet, këshillohet të mendoni pak për vargjet e dyfishta. Në këtë mënyrë ju keni pak më shumë siguri dhe siguroni që një valë e vogël të mos ju heq majën. Ndërsa lidhjet anësore duken shumë seksi në rroba banje me bikini, ato mund të përfundojnë lehtësisht të palidhura, duke çuar në një situatë të sikletshme për ju.

Bikinet me fije janë absolutisht një stil seksi i veshjes së plazhit. Vetëm sigurohuni që të vendosni për atë në të cilin do të ndiheni të qetë dhe të sigurt. Pastaj do të keni një argëtim të jashtëzakonshëm në pishinë!

Ndani dhe shijoni

MS, Universiteti i Tartu
Specialisti i gjumit

Duke shfrytëzuar përvojën e fituar akademike dhe profesionale, këshilloj pacientët me ankesa të ndryshme për shëndetin mendor - humor depresiv, nervozizëm, mungesë energjie dhe interesi, çrregullime të gjumit, sulme paniku, mendime dhe ankthe obsesive, vështirësi në përqendrim dhe stres. Në kohën time të lirë, më pëlqen të pikturoj dhe të bëj shëtitje të gjata në plazh. Një nga obsesionet e mia të fundit është sudoku - një aktivitet i mrekullueshëm për të qetësuar një mendje të shqetësuar.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe