Bikini me fije – Make His Haw Drop

Bikini me fije – Make His Haw Drop

Po kërkoni një mënyrë që të mund t'i bëni të dashurit ose burrit tuaj nofullën? Nëse po, mund të dëshironi të blini një bikini me fije kur blini rroba banje seksi. Nëse keni një figurë të bukur dhe dëshironi të bëni vërtet një deklaratë që do ta lërë atë të mërzitur, kjo është mënyra për ta bërë këtë. Një bikini i vogël që i lë pak imagjinatës padyshim që mund t'i nxisë gjërat mes jush.

Një bikini me fije padyshim që do të luajë lart kthesat tuaja natyrale. Ato mbulojnë shumë pak, por mjaftueshëm për t'u siguruar që jeni të ligjshëm në plazhe. Ka shumë stile dhe ngjyra të ndryshme që mund të blini gjithashtu për t'i mbajtur gjërat argëtuese.

Nëse vishni bikini me fije rregullisht, atëherë merrni parasysh opsionet e kthyeshme. Kjo do t'ju lejojë të vishni të njëjtat bikini me një stil krejtësisht të ndryshëm. Është një mënyrë me kosto efektive për të mos u dukur gjithmonë njësoj kur dilni në pishinë ose plazh. Shpesh këto opsione vijnë me një ngjyrë të fortë në njërën anë dhe një printim të këndshëm tropikal nga ana tjetër. Ekzistojnë shumë ngjyra, të tilla si bluza, printet aloha, portokallia, roza dhe më shumë ngjyra me diell që janë perfekte për ditët e ngrohta me diell.

Ka bikini me fije që vijnë edhe me kapistre. Këto opsione tregojnë shpinën dhe shpatullat tuaja në një mënyrë seksi. Ato gjithashtu ofrojnë pak më shumë siguri pasi lidhen rreth qafës dhe shpinës. Për gratë që kanë pak më shumë bukë, ato janë padyshim një opsion më i mirë për t'u marrë në konsideratë.

Nëse blini rrobat e duhura të banjës seksi, patjetër që mund të lini përshtypje te tjetri juaj i rëndësishëm. Edhe nëse e vishni vetëm në pishinën tuaj private me të, ai do të mbetet i impresionuar kur të dilni me bikinit tuaj të ri me fije dhe me pak flirtim nga ana juaj, nofulla e tij do të bjerë dhe ju patjetër do ta rinovoni atë shkëndijë të veçantë. mes jush te dyve.

Barbara është një shkrimtare e pavarur dhe një këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet në Dimepiece LA dhe Peaches and Screams. Barbara është e përfshirë në iniciativa të ndryshme arsimore që synojnë t'i bëjnë këshillat për seksin më të aksesueshme për të gjithë dhe të thyejnë stigmat rreth seksit në komunitete të ndryshme kulturore. Në kohën e saj të lirë, Barbara kënaqet duke ecur nëpër tregjet e vjetra në Brick Lane, duke eksploruar vende të reja, duke pikturuar dhe duke lexuar.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe