Charlotte Cremers

CHARLOTTE CREMERS

Mjeku i përgjithshëm dhe specialist i gjumit – Universiteti i Tartu, MS

 

Aktualisht punoj si mjek i përgjithshëm në Londër. Duke përdorur përvojën e fituar akademike dhe profesionale, i këshilloj pacientët me ankesa të ndryshme për shëndetin mendor – humor depresiv, nervozizëm, mungesë energjie dhe interesi, çrregullime të gjumit, sulme paniku, mendime dhe ankthe obsesive, vështirësi në përqendrim dhe stres. Në kohën time të lirë, më pëlqen të pikturoj dhe të bëj shëtitje të gjata në plazh. Një nga obsesionet e mia të fundit është sudoku - një aktivitet i mrekullueshëm për të qetësuar një mendje të shqetësuar.