Cilët janë vibratorët më të mirë realistë?

Cilët janë vibratorët më të mirë realistë?

Vibratorët realistë (të cilët ndonjëherë njihen edhe si vibratorë të ndjesisë së vërtetë dhe vibratorë realistë dildo) janë fantastikë për entuziastët e lodrave seksuale që duan që përvoja e tyre e lodrave për të rritur të duket sa më e gjallë. Vibratorët realistë janë krijuar që të kenë pamjen e një penisi në ereksion të jetës reale dhe të shfaqin të gjitha detajet e venave me teksturë, gunga, zgjatime dhe gunga që do të prisnit te meshkujt e vërtetë.

Të formësuar tamam si një penis i vërtetë dhe me përmasa mesatare Joe deri në të mëdha, këta vibratorë janë bërë nga një sërë materialesh, duke përfshirë gomë pelte, latex dhe plastikë të veshur të lëmuar. Ka edhe disa vibe realiste që janë bërë nga lëkura 'e ndjeshme e vërtetë' e cila është krijuar për t'u ndjerë si mish i vërtetë. Ju gjithashtu mund të zgjidhni nga shembujt me ose pa qese topi me pamje të ashpër. Të gjithë shembujt tanë janë me shumë shpejtësi dhe vijnë ose me çelësa bazë të përdredhur ose njësi kontrolli të bashkangjitur me tela.

Vibratorët tanë më të mirë realistë janë si më poshtë:

Vibrator King Kong, me çmim 16.97 £
Vibrator me shumë shpejtësi Bully Boy, me çmim 6.95 £
Real Deal Giant Vibrator, me çmim 14.99 £
Realistixxx Real Playboy Vibrating Dildo, me çmim 41.99 £
Vibrator Rambo 8 Inç Flesh, me çmim 8 £
Nature Skin Big Vibe, me çmim 27.95 £

Mund të Ndihmojmë?

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me lodrat e seksit dhe vibratorët me telekomandë, ju lutemi kontaktoni ekipin tonë me përvojë të shërbimit të klientit.

Ekspert i shëndetit mendor
MS, Universiteti i Letonisë

Jam thellësisht i bindur se çdo pacient ka nevojë për një qasje unike, individuale. Prandaj, në punën time përdor metoda të ndryshme psikoterapie. Gjatë studimeve të mia, zbulova një interes të thellë për njerëzit në tërësi dhe besimin në pandashmërinë e mendjes dhe trupit, dhe rëndësinë e shëndetit emocional në shëndetin fizik. Në kohën time të lirë, më pëlqen të lexoj (një adhurues i madh i trilerëve) dhe të shkoj në ecje.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe