DILDOS ANAL

DILDOS ANAL


NJË KOLEKSION I DILDOS ANAL MË TË NXHET DHE MË TË MIRË, NË NJË VEND

Përjetoni zgjimin e shkëlqyeshëm sensual me Anal Dildos të krijuara për të shkundur të gjitha ato orgazma nga fshehja. Ju dëshironi stimulim seksual me kaçurrela të këmbëve dhe goditje të orgazmave vullkanike, më pas zgjidhni disa sonda anale për veten dhe partnerin tuaj nga gama jonë mbresëlënëse. Sondat tona anale janë prodhuar me kujdes, pasion dhe nga materiale me cilësi të lartë. Ato janë krijuar për dridhje të forta dhe ndjesi të zjarrta që do të ndryshojnë mënyrën se si dëshironi të kënaqeni. Më e rëndësishmja, ne synojmë jo vetëm t'ju kënaqim, por edhe të sigurojmë që të mos ju trembim nga eksplorimi i erotizmit më të thellë dhe më të errët. Të modeluara me pasion dhe kuptim seksual të barrierave mendore të kohëmatësve të parë dhe nevojave të shtuara për të aftët, sondat tona anale kanë për qëllim t'ju ndihmojnë të përqafoni fantazitë tuaja dhe të sfidoni kufijtë tuaj të skllavërisë. Sondat tona anale janë krijuar për të transmetuar vetëm nivelet e duhura të dhimbjes dhe kënaqësisë në masë të barabartë. Duke shtuar Dildo anale në repertorin tuaj është një deklaratë e përkushtimit tuaj ndaj artit të shkëlqyer dhe autoritar të skllavërisë. Ne kujdesemi për të gjitha shijet dhe sensin e modës dhe garancia jonë për ju është që kënaqësia jonë takon dhimbjen sondat e hollë anale do të ofrojnë në të gjitha nivelet. Ju dëshironi të luani në ligën e madhe të robërisë dhe më pas blini vetes disa shokë të sofistikuar kënaqësie, të gjitha për kënaqësinë tuaj intensive anale.

Barbara është një shkrimtare e pavarur dhe një këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet në Dimepiece LA dhe Peaches and Screams. Barbara është e përfshirë në iniciativa të ndryshme arsimore që synojnë t'i bëjnë këshillat për seksin më të aksesueshme për të gjithë dhe të thyejnë stigmat rreth seksit në komunitete të ndryshme kulturore. Në kohën e saj të lirë, Barbara kënaqet duke ecur nëpër tregjet e vjetra në Brick Lane, duke eksploruar vende të reja, duke pikturuar dhe duke lexuar.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe