Armored Threads është një markë e veshjeve dhe aksesorëve të fitnesit të frymëzuar nga ushtria

Armored Threads është një markë e veshjeve dhe aksesorëve të fitnesit të frymëzuar nga ushtria

Emri i biznesit dhe çfarë bën ai:

Armored Threads është një markë e veshjeve dhe aksesorëve të fitnesit të frymëzuar nga ushtria. Ai kombinon estetikën taktike dhe pajisjet e fitnesit. Ata transformojnë pajisjet ushtarake në produkte fitnesi të konsumit. Fijet e blinduara përfaqësojnë tejkalimin e pengesave me të cilat përballemi çdo ditë. Ne rrëzohemi, por kur ngrihemi përsëri, bëhemi më elastikë ndaj sfidave dhe grushteve që na hidhen. Marka shikon frymëzimin dhe motivimin e individëve për të ushtruar dhe për t'u futur në palestër. Armored Threads bashkëpunon me disa influencues markash për të ndihmuar në ndjekjen e një stili jetese më të shëndetshëm dhe motivimin për të qëndruar konsistent.

Produkti i tyre më i shitur është jeleku me peshë, i cili merr një jelek antiplumb dhe e shndërron në konsumator. jelek me peshë taktike. Ka pllaka me peshë hekuri që rrëshqasin brenda dhe jashtë jelekut mbajtës të pllakës, njësoj si jelek antiplumb, por jo antiplumb. Vetë jeleku është bërë nga Kevlar dhe është pak më i vogël se një jelek antiplumb për të ofruar fleksibilitet dhe shkathtësi. Armored Threads do të transformojë shumë produkte taktike më të qëndrueshme dhe me cilësi të lartë në të cilat mbështeten ushtria dhe forcat e rendit në punët e tyre të përditshme për të sjellë në përdorimin e tregut të fitnesit të konsumatorit.

Historia e themeluesit/pronarit dhe çfarë i motivoi ata për të filluar biznesin

Nate Yee, një student dhe sipërmarrës aktual kolegji, filloi markën në fillim të vitit 2021. Përpara Armored Threads, ai zotëronte dhe drejtonte Brothers Landscaping, një kompani peizazhi me emetime zero në qytetin Brookline, Massachusetts. Në vitet e fundit të kompanisë së tij të peizazhit, ai kishte 50 klientë dhe një ekuipazh prej 9 personash. Ai ishte i stresuar dhe kishte nevojë për një mënyrë për ta lehtësuar atë. Ai vendosi të fillojë të shkojë në palestër. Nate gjeti një pasion të ri, fitnesin. Ai kishte një dashuri për peizazhin dhe më pas filloi të shkonte në palestër një herë në javë, pastaj dy herë në javë, pastaj para se ta kuptoni, ai shkonte 5 ditë në javë. 

Ai kërkoi veshje për palestër për të veshur dhe iu drejtua Live Fit Apparel. Nate shikon shumë themeluesin dhe CEO Randall Pich dhe mënyrën se si Pich e la vitin e fundit të kolegjit për të ndjekur ëndrrën e tij për të drejtuar markën e tij. 

Katër vjet më vonë, pasi filloi udhëtimin e tij të fitnesit, Nate donte veshje të reja për palestër. Nate i pëlqen pajisjet taktike dhe estetika që ajo sjell për një pamje të ashpër dhe qëndrueshmëri. Ai u rrit me anëtarët e familjes së tij, miqtë e familjes dhe miqtë që ishin ose janë në ushtrinë amerikane ose në organet e zbatimit të ligjit. Si fëmijë, ai merrte darka me oficerët e zbatimit të ligjit. Ata i tregonin automjetet e tyre të blinduara dhe pajisjet taktike. Ai donte të vazhdonte të mbështeste trupat dhe reaguesit e parë që na mbrojnë dhe na shërbejnë.

Ai po kërkonte në internet dhe nuk gjeti një markë që donte të vishte, e cila kishte estetikë taktike si dhe pajisje fitnesi. Pra, atëherë ai kombinoi estetikën taktike me pajisjet e fitnesit për të krijuar, Armored Threads. Një përqindje e fitimeve kthehen në ushtri dhe komunitetet e zbatimit të ligjit për të ndihmuar ushtarët e plagosur dhe trajnime dhe kërkime më të mira për oficerët e zbatimit të ligjit. Nate zgjodhi Projektin Wounded Warrior dhe Fondacionin Kombëtar të Policisë për t'i dhënë filantropi.

Sfidat me të cilat përballet biznesi/tregu

Veshjet e palestrës janë një kategori shumë e gjerë dhe ka shumë konkurrencë. Veshjet janë një nga bizneset më të vështira për t'u futur, pasi ka një pengesë më të ulët për hyrjen. 

COVID-19 ka pasur padyshim një ndikim në të gjithë zinxhirin e furnizimit të mallrave të prodhimit. Për fat të mirë, Armored Threads mund të merrte dërgesën e tyre të parë të aksesorëve nga jashtë përpara se i gjithë porti i hyrjes në Kaliforni të ngadalësohej. 

Disa nga prodhuesit e veshjeve që përdor Armored Threads janë në një vonesë prodhimi, duke bërë që Armored Threads të kalojnë në ngjyra të ndryshme të veshjeve ose produkteve që janë të njohura dhe të kërkuara, të tilla si veshjet e gjelbra ushtarake.

COVID-19 gjithashtu ka sjellë mënyra të ndryshme për të qenë në formë dhe për të punuar. Kur palestrat u mbyllën, stërvitjet në shtëpi ishin shumë të njohura. Përdorimi i produkteve për palestër duhej të zhvendosej në përdorim në shtëpi. 

Si një biznes i ri, është e vështirë të ndërtosh besueshmëri dhe besim. Pra, përdorimi i ndikuesve, të famshëmve dhe reagimet e klientëve është shumë i vlefshëm. Sidomos si një biznes i vogël, ka më pak burime në dispozicion, kështu që vendimet duhet të mendohen plotësisht. 

Mundësitë me të cilat përballet biznesi/tregu

Estetika taktike brenda veshjeve dhe aksesorëve po rritet. Nate gjeti një hapësirë ​​të bardhë në treg kur nuk mund të gjente një markë që fokusohej vetëm në krijimin e veshjeve taktike, fitnesit dhe aksesorëve, ndërsa u jepte trupave dhe oficerëve. Tendenca në rritje e estetikës taktike në veshje dhe veshje po rritet, dhe Armored Threads shpreson të japë dhe të kapë vlerë nga ky treg.

Peizazhi i marketingut gjithashtu ka ndryshuar në mënyrë drastike gjatë 5 viteve të fundit. Marketingu me ndikim ka qenë i zakonshëm brenda bizneseve në ditët e sotme për të rritur ndërgjegjësimin e markës, si dhe besueshmërinë, dhe përfundimisht shitjet.

Armored Threads është parë në shumë influencues mikro dhe makro të mediave sociale si Dalton Musselwhite, njeriu që humbi mbi 250 paund, Official Lil Gym Bae, një veteran amerikan dhe trajner personal i certifikuar dhe Harvey Donnelly, një akrobat në Las Vegas Cirque Du Soleil. .

Ndikuesit kanë qenë në gjendje të sjellin besueshmëri dhe ndërgjegjësim për markën në shumë marka. Ndikuesit gjithashtu kanë aftësinë për të gjeneruar shitje përmes përdorimit të marketingut të filialeve.

Postimi i parë video i Dalton Musselwhite i Armored Threads mori mbi 22 milionë shikime në TikTok, 3.9 milionë pëlqime, 14.7 mijë komente dhe 12.4 mijë shpërndarje.

Është e pabesueshme se çfarë ndikimi mund të ketë marketingu ndikues për të ndihmuar bizneset e vogla. Nate Yee punësoi një punonjës që të fokusohej vetëm në marketingun me ndikim dhe marketingun e filialeve. Ai rekomandon shumë përdorimin e marketingut me ndikim për të rritur një markë. 

Shumë njerëz janë të hutuar rreth asaj se si të shkojnë edhe tek një ndikues. Një sekret pak i njohur për ta bërë këtë do të ishte të kontaktoni përmes kanaleve të tyre të mediave sociale dhe të ofroni produkte falas. Nëse u pëlqen produkti, ata mund të ndajnë ose jo për të. Por nëse ata ndajnë produktin në lidhje me një foto ose video, do të mund të fitoni shumë besueshmëri dhe besim prej tij. 

Fotot dhe videot nga një influencues janë shumë të vlefshme, jo vetëm për të provuar besueshmërinë ose besimin, por edhe si përmbajtje për përdorim për qëllime reklamimi. Ju patjetër duhet të merrni miratimin nga ndikuesi përpara se të shpërndani ose postoni një pjesë të përmbajtjes. Përmbajtja mund të ripërdoret për qëllime reklamimi për të treguar audienca të reja, të cilët gjithashtu mund të jenë të interesuar për një ndikues të veçantë, si dhe për produktin tuaj. Fotot dhe videot në grup janë treguar më të suksesshme sesa një imazh ose video me një person. Njerëzit janë të prirur të besojnë dhe të ndjekin një turmë. Nëse shihni një vijë nga dera e një restoranti, mund të jeni më të prirur për të shkuar në të, në vend të një restoranti pa rresht. 

Në këtë epokë të re të teknologjisë, kaq shumë burime janë në majë të gishtave tanë. Ka YouTube për të parë dhe mësuar nga njerëzit që kanë bërë tashmë atë që dëshironi, ka podkaste dhe libra audio. Përfitoni nga teknologjia e re për të rritur biznesin tuaj, pasi përdorimi i teknologjisë është tashmë baza për çdo kompani. 

Këshilla për të tjerët

Këshilla që Nate Yee do t'u jepte të gjithëve që po mendojnë të futen në palestër është thjesht ta bëjnë atë. Ai jeton sipas citateve "ju jeton vetëm një herë" dhe "kërkoni shqetësim". Ai gjithashtu thotë "mos u ndal, vazhdo!" Ai e di që djegia është e vërtetë, por të vazhdosh të mendosh për qëllimet e tua dhe se si të arrish atje është shumë e rëndësishme. 

Këshilla që Nate Yee do t'u jepte pronarëve të bizneseve do të ishte të kuptonin tregun në të cilin po hyjnë. Ai thotë të "zhyte veten" në treg. Njohja se cilët janë konkurrentët tuaj, dëshirat dhe nevojat e tregut, si dhe tendencat janë disa nga faktorët kryesorë që do t'ju ndihmojnë të dalloheni nga të tjerët. 

Një faktor tjetër i rëndësishëm është të kuptuarit e vërtetë të klientëve tuaj dhe reagimet. Dëgjimi nuk mund të ishte më i rëndësishëm. Njohja se çfarë duan klientët tuaj është thelbësore për rritjen e kompanisë suaj. Klientët e rikthyer dhe madje edhe ata që vijnë për herë të parë mund t'ju japin komente ose sugjerime. Merre atë! Dhe e vetmja mënyrë për të është duke dëgjuar fillimisht dhe më pas duke ndërmarrë veprime për të bërë rregullimet. 

Është gjithashtu e rëndësishme që jo vetëm të dëgjoni kompaninë tuaj nga jashtë, por nga brenda. Kjo mund të përfshijë ekipin e magazinës, prodhuesit, punonjësit, kontabilistët, avokatët dhe këdo tjetër që ndihmon në ndërtimin e kompanisë suaj. Disa njerëz janë më me përvojë se ju dhe mund t'ju mësojnë shumë për marrjen e një vendimi. 

Vazhdimi i pikës rreth "thjesht duke e bërë atë", është se si mund të mësosh kaq shumë, thjesht duhet të marrësh veprim. Vjen një moment kur keni mësuar mjaftueshëm për të filluar. Sapo të filloni, do të zbuloni se ka shumë më tepër për të mësuar, dhe sapo keni parë sipërfaqen e asaj që duhet të bëni! 

Mos kini frikë të dështoni sepse do të mësoni më shpejt. Më mirë të dështoni më herët, kështu që mund të keni sukses më herët. Lufta ose ikja është shumë reale kur hasni sfida të reja, por pasi të kaloni sfidën, arrini një nivel të ri të të kuptuarit dhe përvojës, i cili është vendimtar për suksesin dhe rritjen tuaj. 

Vazhdoni të ekzekutoni misionin tuaj të fitnesit.

https://justcbdstore.uk

JustCBD

https://justcbdstore.com

JustCBD

https://oliolusso.com

Olio Lusso

https://www.loxabeauty.com

Bukuroshja Loxa

Nutricionist, Universiteti Cornell, MS

Unë besoj se shkenca e të ushqyerit është një ndihmës i mrekullueshëm si për përmirësimin parandalues ​​të shëndetit ashtu edhe për terapinë ndihmëse në trajtim. Qëllimi im është të ndihmoj njerëzit të përmirësojnë shëndetin dhe mirëqenien e tyre pa e torturuar veten me kufizime të panevojshme dietike. Unë jam një mbështetës i një stili jetese të shëndetshëm - luaj sport, biçikletë dhe notoj në liqen gjatë gjithë vitit. Me punën time, jam paraqitur në Vice, Country Living, Harrods, Daily Telegraph, Grazia, Women's Health dhe media të tjera.

Më të rejat nga Business News