Francezët bëhen të vetëdijshëm për aksesorët e seksit

Francezët bëhen të vetëdijshëm për aksesorët e seksit

Duajini ata ose i urrejnë ata, francezët janë përherë shpallur si të dashuruar, si me një dhunti sensuale dhe dashurore që është më romantike se çdo fqinj i tyre evropian. Pavarësisht nëse ky stereotip ka ndonjë të vërtetë apo jo, nuk mund të mohohet se seksi shitet në Francë – çdo i treti film në gjuhën franceze duket se paraqet një ménage a trois dhe shfrytëzimet seksuale të presidentëve francezë shpesh kanë tërhequr më shumë vëmendjen e medias ndërkombëtare. sesa arritjet e tyre politike. Vendi kohët e fundit është bërë tituj për një kthesë mbarëkombëtare drejt eko-miqësisë dhe organikës në tregun e produkteve seksuale.

Ekspertët thonë se kompani të ndryshme po tregtojnë vajra masazhi ushqimor dhe mjete të tjera seksi të bëra nga përbërës organikë, por kjo nuk është asgjë e re. Prezervativët me aromë shpesh përmbajnë lubrifikantë të ngrënshëm dhe një numër markash mbajnë linja prezervativësh që përdorin aromatizues natyralë frutash.

Sipas këtij artikulli të lajmeve, shumë prodhues të suplementeve seksuale po përpiqen të marrin certifikimin nga organi kombëtar rregullues organik i vendit. Interesi për të jetuar au natyral nuk kufizohet vetëm në produktet seksi – adhuruesit e emisionit të BBC-së Graham Norton mund të kujtojnë debatin e vogël të Gordon Ramsay me aktoren veterane të filmit francez, Juliette Binoche, e cila u përpoq të bindte Ramsay-in për epërsinë e përbërësve organikë.

Një biznes francez ka filluar të tregtojë një suplement për mosfunksionimin erektil, i cili është shpallur si një alternativë krejtësisht natyrale ndaj Viagrës. Megjithatë, ky është një lajm i vjetër – alternativat nga mjekësia kineze, si 'bari i dhisë me brirë', janë përdorur prej kohësh dhe janë po aq të natyrshme. Franca nuk është i vetmi vend ku tregtimi i lodrave të seksit ka marrë një fokus miqësor ndaj mjedisit – një dyqan me bazë në San Francisko thuhet se ka një sistem 'Ekorotik' për informimin e klientëve se si ndihmat e seksit 'jeshile' krahasohen me opsionet e tjera. .

Edhe nëse francezët do të donin të konsideroheshin si shpikësit e seksit siç e njohim ne, zhurma e fundit rreth produkteve dhe lodrave miqësore me mjedisin është pak e vonuar, duke pasur parasysh se prej disa kohësh ka produkte të gjelbra të disponueshme gjerësisht. Ndërkohë, turistët që dynden drejt Kullës Falike Eifel do t'i mbajnë sytë hapur për të brendshmet e ngrënshme franceze dhe xhinglat e këqia për të marrë në shtëpi në ngjashmëri pariziane.

MS, Universiteti i Tartu
Specialisti i gjumit

Duke shfrytëzuar përvojën e fituar akademike dhe profesionale, këshilloj pacientët me ankesa të ndryshme për shëndetin mendor - humor depresiv, nervozizëm, mungesë energjie dhe interesi, çrregullime të gjumit, sulme paniku, mendime dhe ankthe obsesive, vështirësi në përqendrim dhe stres. Në kohën time të lirë, më pëlqen të pikturoj dhe të bëj shëtitje të gjata në plazh. Një nga obsesionet e mia të fundit është sudoku - një aktivitet i mrekullueshëm për të qetësuar një mendje të shqetësuar.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe