Gati të vishni një bikini me fije?

Gati të vishni një bikini me fije?

Nëse më pak është më shumë për shumë moda, atëherë patjetër që mund të numëroni bikini me fije si një prej tyre. Sigurisht, bikini me fije është një përparim nga bikini fillestar i prezantuar nga inxhinieri francez Louis Reard. Natyrisht, nuk ishte mungesa e materialit që shërbeu si frymëzim i saj, por nevoja për sa më pak mbulim për qëllime rrezitjeje.

Ashtu siç nënkupton edhe emri, bikini me fije përbëhet nga dy pjesë - pjesa e sipërme dhe e poshtme. Të dyja janë krijuar nga trekëndësha të vegjël pëlhure që synojnë të mbulojnë vetëm gjërat thelbësore - me fije për të mbajtur gjithçka së bashku. Është klas, e guximshme dhe seksi, pa dyshim për këtë.

Ju mund të dëshironi të vishni bikini me fije rregullisht në plazhe, në pishinë si dhe në shëtitore. Megjithatë, ju do të dëshironi të merrni parasysh disa pika përpara se të kapni bikinin tuaj me fije dhe të shkoni në plazh ose të ngrohni gjërat në garën e ardhshme të notit.

Së pari, duhet të jeni shumë të sigurt për trupin tuaj. Sigurisht, mund të mos jetë absolutisht e përsosur, por nëse mund të vishni bikini me fije me vetëbesim, atëherë shkoni menjëherë përpara. Thjesht jini gati për të ekspozuar edhe më shumë mish në krahasim me bikini standarde. Mos harroni se vëmendja që do të merrni është në përpjesëtim të drejtë me sasinë e mbulimit që nuk ofrojnë rrobat tuaja të banjës – sa më pak mbulim, aq më shumë vëmendje. Dhe ju duhet ta doni atë!

Së dyti, ju dëshironi të keni nxirjen e diellit pothuajse perfekte. Kjo do të thotë pothuajse asnjë linja nxirjeje, por pa shkuar deri në kostumin tuaj të ditëlindjes. Ju gjithashtu mund t'i zgjidhni fijet në pjesën e sipërme të bikinit tuaj thjesht në mënyrë që supet tuaja të mos kenë vija të nxira.

Bikinet me fije janë për femrat që adhurojnë vëmendjen dhe që i duan nxirjet e tyre. Tani, nëse keni guximin, sigurinë dhe qëndrimin për të zhveshur figurën tuaj të bikinit sikurse plazhi ishte skena dhe pista juaj, atëherë jeni gati të shkoni. Hiqni dorë nga të qenit i turpshëm dhe dilni atje dhe kaloni kohën tuaj të jetës duke veshur bikini seksi! Shihemi buzë pishinës!

Ndani dhe shijoni

dietist
MS, Universiteti Lund, Suedi

Ushqimi luan një rol të rëndësishëm në jetën e njeriut. Zakonet e të ushqyerit janë një nga faktorët që ndikojnë në shëndetin tonë. Shpesh ekziston një keqkuptim midis njerëzve se nutricionistët detyrojnë një dietë shumë kufizuese, por kjo nuk është e vërtetë. Në fakt nuk ndaloj asnjë produkt, por vë në dukje gabimet dietike dhe ndihmoj në ndryshimin e tyre duke dhënë këshilla dhe receta të reja që i kam provuar vetë. Unë i këshilloj pacientët e mi që të mos i rezistojnë ndryshimit dhe të jenë të qëllimshëm. Vetëm me vullnet dhe vendosmëri mund të arrihet një rezultat i mirë në çdo fushë të jetës, duke përfshirë ndryshimin e zakoneve të të ngrënit. Kur nuk punoj, më pëlqen të shkoj në ngjitje. Një të premte në mbrëmje, ka shumë të ngjarë të më gjeni në divanin tim, duke u përqafuar me qenin tim dhe duke parë disa Netflix.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe