SHQYRTIMI I PRODUKTIT CBD RRUGËT E GREEN

SHQYRTIMI I PRODUKTIT CBD RRUGËT E GREEN

/

A jeni jashtë opsioneve dhe po kërkoni një markë që mund t'i përmbahet nevojave tuaja për CBD? Atëherë nuk duhet të shqetësoheni më; Green Roads e ka shpinën të mbuluar. Ajo ofron linjën më të gjerë të produkteve brenda kompanive CBD, me forca, formulime, teste dhe sasi të ndryshme. Për të kuptuar më shumë rreth kompanisë dhe operacioneve të saj, vazhdoni të lexoni njohuritë tona pasi ka detaje thelbësore.

Rreth kompanisë

Green Roads CBD u themelua nga një farmaciste me shërbim të gjatë të quajtur Laura Fuentes, e cila kishte marrë licencën e saj për 25 vjet. Në vitin 2013, një mik i quajtur Arby Barrasso erdhi tek ajo duke kërkuar ndihmë për problemet e saj shëndetësore pasi ajo besonte se përgjigja e saj e shtrirë midis CBD dhe Laura mund të ofronte ndihmë pasi ajo dinte shumë për të. Nga dëshpërimi për të ndihmuar një mikeshë që besonte fort tek ajo, Laura u angazhua pas punës dhe fundjavave në përpjekje për të gjetur një zgjidhje për shoqen e saj. Ajo doli me formulime të ndryshme CBD dhe ia ofroi ato shoqes së saj; Pas ca kohësh, formulimet filluan të funksionojnë dhe shëndeti i Arbys u bë më i mirë.

Përmirësimi i shëndetit të Arby i dha vendosmërinë e saj për të ofruar një zgjidhje të ngjashme për më shumë njerëz që vuanin nga mirëqenia e përgjithshme shëndetësore; u bë përgjegjësi dhe mision personal. Gjatë kësaj kohe, biznesi CBD nuk ishte bërë i famshëm, megjithëse Laura la punën e saj dhe erdhi të luante kumar në biznesin e CBD. Gjatë kësaj kohe, biznesi përjetoi shumë pasiguri dhe sfida pasi FDA dhe DEA ishin në qafën e tyre. Laura nuk u dorëzua, ajo vazhdoi duke ofruar formulime të shumta për të ndihmuar në rritjen e mirëqenies së përgjithshme të familjes dhe miqve të tij ndërsa kompania u rrit nga ky rreth.

Sot, grupi Brightfield Research e rendit Green Roads si kompaninë më të spikatur CBD në pronësi private në të gjithë SHBA-në për shpërndarjen në mbi 10,000 shitës me pakicë me produkte CBD. Së bashku, Laura dhe Arby janë zotuar të sigurojnë që mirëqenia e përgjithshme e klientëve të tyre t'u jepet përparësi duke u ofruar atyre produkte me cilësi të lartë. Me kalimin e kohës, Green Roads njihet gjerësisht për prodhimin e produkteve të cilësisë së standardit të arit dhe i është përkushtuar transparencës. Për më tepër, marka ka luftuar për qartësinë e të gjitha proceseve të prodhimit të produkteve CBD në të gjithë globin, nga rritja e kërpit derisa produkti të arrijë te konsumatori me një numër grupi për verifikimin e rezultateve të laboratorit të palëve të treta.

Edhe pse DEA dhe FDA nuk po trokasin më në dyert e saj, Laura dhe ekipi i saj janë ende të përkushtuara për të ofruar produktet më të mira brenda markës CBD, edhe pasi kanë fituar popullaritet. Ata besojnë se ajo që filloi vetëm në tavolinat e kuzhinës është bërë një përgjegjësi më e madhe dhe ata kanë një shans më të mirë për t'u ofruar më shumë njerëzve zgjidhje.

Nga faqja e saj e internetit, mund të thuhet shumë për angazhimin e kompanisë për t'u ofruar njerëzve një zgjidhje shëndetësore. Ai paraqet të gjithë anëtarët e ekipit të tij në një foto, dhe disa nga emrat dhe fotot e tyre janë përfaqësuar mirë. Është e lehtë jo vetëm të lundrosh nëpër uebsajtin e saj, por edhe të gjesh çdo informacion që kërkon, që nga informacioni i kontaktit të tyre deri te bloget. Sidoqoftë, përvoja jonë e blerjes ishte magjepsëse pasi nuk përjetuam takime të dyshimta që mund të na ngrinin lehtësisht vetullat. Ne mund të shtonim dhe hiqnim lehtësisht produkte në karrocën tonë përpara se të vendosnim se çfarë donim të rregullonim dhe të konfirmonim porosinë tonë.

Në fund të faqes së tyre të internetit, ne kuptuam se Green Road ofron oferta të shumta për një grup të konsiderueshëm më të gjerë njerëzish në krahasim me çdo markë tjetër tregtare CBD. Ata mbështesin njerëzit që vuajnë nga paaftësia afatgjatë dhe veteranët dhe i zgjerojnë këto zbritje për mësuesit, reaguesit e parë, gjyqtarët dhe programet e shpërblimit, ndër të tjera, gjë që nuk është e zakonshme në kompanitë CBD pasi shumica janë të kufizuara.

Rrjedhimisht, Green Roads, një FAQ përpiqet të adresojë disa pyetje të zakonshme që njerëzit do të dëshironin t'i kuptonin në markën e tyre tregtare. Sidoqoftë, marka ofron një faqe kontakti me detajet e kontaktit të tyre për ata që nuk do të merrnin një zgjidhje nën këtë faqe. Faqja e tyre e kontaktit është e gjerë dhe përmban disa email dhe një numër telefoni pune. Për ata që dëshirojnë t'u lënë një mesazh direkt nga faqja e tyre e internetit, gjithçka që u nevojitet është të fusin emrin, emailin, numrin e telefonit, subjektin dhe mesazhin e synuar. Gjithashtu, ato mund të kryhen ose me një email të përgjithshëm hetimor ([email mbrojtur]), lajmet dhe mediat ([email mbrojtur]) ose me shumicë ([email mbrojtur]). Përveç kësaj, dikush mund të përdorë numrin e tyre të telefonit ose adresën fizike; +1 (833) 462 8922 dhe 601 Fairway Drive Deerfield Beach, FL 33441 USA, respektivisht.

Përveç markës tregtare që ofron një ekip profesional mbështetës, për të cilin do të thoshim se është me përvojë nga përvoja jonë, ata gjithashtu kanë bloge të përditshme që edukojnë njerëzit për operacionet e tyre. Roli i blogjeve të përditshme është t'i mbajë njerëzit të informuar për markën e tyre tregtare, ofertat e saj dhe çdo aktivitet tjetër që lidhet me operacionet e tyre dhe CBD në përgjithësi.

Procesi i prodhimit

Që Green Road të kuptojë se si po performojnë produktet e saj në tregun e tyre dhe të vlerësojë përpjekjet e saj në cilësinë e prodhimit, ata kanë një faqe rishikimi ku klientët e saj lënë përvojën e tyre personale me produktet në treg. Megjithatë, marka këmbëngul të përdorë vetëm kërpin e pastër që është rritur në mënyrë organike nga fermat e Kolorados; Kolorado është i njohur gjerësisht për ofrimin e kërpit më të mirë për produktet CBD në të gjithë SHBA

Pasi kërpi të jetë prodhuar, ai dërgohet në objektin e tyre të prodhimit. Ashtu si shumica e markave CBD, Green Road gjithashtu preferon të përdorë CO2 për të nxjerrë përbërësit përkatës nga kërpi i tyre. CO2 është një nga metodat më të mira që përdoret për nxjerrjen e përbërësve të kërpit. Gjithashtu konsiderohet i sigurt për mjedisin në krahasim me metodat e tjera si etanoli, i cili ndot mjedisin.

Green Roads ka marrë masa për të siguruar që të gjitha produktet e ofruara në treg të jenë të sigurta për konsum. Për ta përmirësuar këtë, ata kanë punësuar një laborator të pavarur të palëve të treta pasi laboratorët publikë konsiderohen se dalin me rezultate të pasakta. Roli i parë i laboratorit të pavarur është të sigurojë që nivelet e THC dhe CBD në të gjitha produktet e tyre të përputhen me atë të etiketuar në ngjitësit e tyre. Gjithashtu, ata kanë për detyrë të sigurojnë që të gjitha produktet e tyre të jenë pa pesticide, metale të rënda, kimikate dhe çdo ndotës tjetër që mund të ndikojë në pastërtinë e produkteve të tyre. Pasi të jenë vlerësuar të gjitha produktet, rezultatet postohen në faqen e tyre të internetit për verifikim para blerjes. Për më tepër, ata ofrojnë një numër grupi për të gjitha produktet e tyre ku klientët duhet të skanojnë dhe verifikojnë rezultatet.

Gama e produkteve

Ndër markat CBD që kemi analizuar deri më tani, Green Roads ka linjën më të gjerë të produkteve dhe modeleve unike që plotësojnë mijëra kërkesat individuale të klientëve. Kjo e ka bërë të famshme markën e tyre pasi të gjitha produktet e tyre janë me cilësi të lartë. Përveç kësaj, ne mund të vëmë re një numër të konsiderueshëm vlerësimesh pozitive në krahasim me ato negative.

Rishikimi i naftës CBD të Rrugëve të Gjelbërta

Rishikimi i naftës CBD të Rrugëve të Gjelbërta

Naftës CBD është në krye të listës midis produkteve që kanë tërhequr shumë përdorues të CBD dhe markës tregtare Green Roads dhe e ka bërë atë të famshëm. Produkti është prodhuar me kujdes dhe i projektuar për t'iu përshtatur qëllimeve të shumta. Veçanërisht, shumica e njerëzve e kanë gjetur atë bindës dhe funksionon shpejt në krahasim me produktet e tjera të prodhuara nga marka. Përveç kësaj, është projektuar në dy forma; me spektër të gjerë dhe me spektër të plotë. Përveç kësaj, produktet e tyre të naftës ndahen në disa kategori; E lehtë (10 mg CBD për ml), e moderuar (25 mg CBD për ml) dhe e fuqishme (50 mg CBD për ml). Ofrohen edhe tre shije; fllad mente, kivi me mollë dhe origjinale. Megjithëse produktet e tyre përmbajnë risi unike, miqësore, ato janë paksa të shtrenjta; çdo 2 ml shkon për 2.99 dollarë për produkte të lëngshme.

Rishikimi i xhelave dhe kapsulave të buta Green Roads

Rishikimi i xhelave dhe kapsulave të buta Green Roads

Për njerëzit që do të donin të merrnin dozën e tyre CBD menjëherë, Green Roads u ofron atyre xhel të butë që janë të lehtë për t'u administruar; ato administrohen nga goja ose me ujë ose me pijen tuaj të preferuar. Çdo enë përmban 30 kapsula, secila ka 25 mg CBD. Marka gjithashtu pa nevojën për t'u ofruar atyre opsione të ndryshme për të përmbushur nevojat unike të klientëve; Kapsulat e gjumit CBD, Xhelët e butë CBD dhe Kapsulat relaksuese CBD. Disa nga këto produkte kanë një përzierje përbërësish të tjerë si GABA, e cila është e përzier në kapsula relaksuese për të përmirësuar lehtësimin e stresit, ndër funksionet e tjera. Përpara se marka të përdorë ndonjë element natyror ekzistues, ajo cakton ekspertë të kërkimit mjekësor që shqyrtojnë bimët.

Rishikimi i "Green Roads CBD Gummies".

Edhe pse marka pretendon të ofrojë Gummies CBD testi më i mirë për konsumatorët CBD, është disi sfiduese për të verifikuar këtë informacion. Megjithatë, pretendimi mund të jetë i vërtetë pasi përdor shije të ndryshme frutash për prodhimin e produktit, duke e bërë atë jashtëzakonisht të shijshëm. Gjithashtu, për të adresuar nevojat e ndryshme të klientëve të saj, ajo ka katër varietete çamçakëzësh; Sleepy ZS CBD Gummies, CBD Relax Bears, Extra Strength CBD Relax Bears dhe Rise N' Shines Immune Supporting Gummies.

Rishikimi i "Green Roads CBD Gummies".

Përveç tre artikujve të diskutuar që e bëjnë markën të famshme, ajo gjithashtu ofron tema, linjë gjumi, koleksion spa, kafe dhe çokollatë, të preferuarat e stafit, produkte për kafshët shtëpiake dhe CBD për fillestarët.

Çfarë na pëlqen në lidhje me kompaninë

Një gjë interesante për markën është se si ata mund të prodhojnë linjën më të plotë të produkteve me cilësi të ruajtur ende. Kompanitë CBD që janë përpjekur të ofrojnë mbi 20 produkte kanë dështuar shumë në aspektin e cilësisë. Çështja e cilësisë është bërë një dhimbje koke e madhe për konsumatorët e CBD; Prandaj, ata i shohin këto marka tregtare të dobishme për nevojat e tyre. Përveç që marka ofron një linjë të gjerë produktesh me cilësi të lartë, ajo siguron që ajo kryen kërkime të tregut për të parë se ku ndodhin mangësitë përgjatë produkteve CBD për të kapërcyer hendekun. Do të thoshim se është kontribuesi kryesor në linjën e gjatë të produkteve të tyre. Së fundi, marka gjithashtu siguron që të gjitha produktet e saj të kenë kaluar nëpër laboratorin e tyre të pavarur të palëve të treta për të siguruar që cilësia dhe nivelet e nevojshme të THC dhe CBD janë arritur.

Çfarë nuk na pëlqen në kompani

Meqë marka ka një linjë të zgjeruar produktesh, është sfiduese të gjesh produktin që po kërkon. Lundrimi në faqen e tyre të internetit nuk është i lehtë dhe mund t'ju marrë një kohë të konsiderueshme për të identifikuar produktin ose informacionin që ju nevojitet. Pavarësisht se marka ka një linjë të zgjeruar produktesh në krahasim me çdo markë tjetër CBD, asaj i mungojnë produktet vape që kanë marrë një pjesë më të mirë të tregut. Përveç kësaj, artikujt e markës janë disi të shtrenjta në krahasim me kompanitë e tjera që ende ofrojnë produkte cilësore. Prandaj, i bëjmë thirrje markës që të bëjë disa rregullime në faqen e saj të internetit për ta bërë navigimin më të menaxhueshëm pasi planifikon të ofrojë produkte vape dhe të ulë çmimet e produkteve të saj.

Përfundim

Gjithçka e thënë sesa e bërë, ne vlerësojmë përpjekjet e markave tregtare në ndryshimin e lojës CBD. Ajo ka marrë përgjegjësinë personale për kryerjen e hulumtimit të tregut dhe adresimin e boshllëqeve ekzistuese brenda CBD. Përveç kësaj, ajo ende ruan cilësinë edhe pasi ka linjën më të gjatë të produkteve. Shëndeti dhe kënaqësia e klientëve është me prioritet. Megjithatë, ka nevojë për të adresuar mangësitë e tij për të performuar edhe më mirë.

Nutricionist, Universiteti Cornell, MS

Unë besoj se shkenca e të ushqyerit është një ndihmës i mrekullueshëm si për përmirësimin parandalues ​​të shëndetit ashtu edhe për terapinë ndihmëse në trajtim. Qëllimi im është të ndihmoj njerëzit të përmirësojnë shëndetin dhe mirëqenien e tyre pa e torturuar veten me kufizime të panevojshme dietike. Unë jam një mbështetës i një stili jetese të shëndetshëm - luaj sport, biçikletë dhe notoj në liqen gjatë gjithë vitit. Me punën time, jam paraqitur në Vice, Country Living, Harrods, Daily Telegraph, Grazia, Women's Health dhe media të tjera.

Më të fundit nga CBD