Gryka e thellë – Për të gojës ose jo, Pjesa 1

Gryka e thellë – Për të gojës ose jo, Pjesa 1

Ky është një artikull, më tepër një udhëzues i bazuar në përvojë, i cili do të detajojë thellësitë për dikë që nuk e ka provuar kurrë më parë. Ky artikull do të ketë një vazhdim në të ardhmen e afërt, i cili do t'i marrë gjërat në thellësi. Por tani për tani ne do të fillojmë me bazat e thjeshta për t'ju ndihmuar të mësoni të thelloni. Siç thashë, kjo është shkruar nga përvoja, pasi nuk mund të thellohesha më parë dhe tani mundem. Përpara se të futeni në mënyrën se si të filloni të futeni në thellësi, do t'ju kujtoj se kjo mund të mos funksionojë për të gjithë dhe mund t'ju marrë shumë kohë. Të mësosh të thellosh fytin nuk është një proces gjatë natës, është diçka që në fakt duhet të lini mënjanë për të punuar në të. Dhe më e rëndësishmja nëse ju dhemb, ndaloni, duhet të mendoni se si po e bëni atë pasi nuk duhet të dhemb.

Mirë kështu, gjërat e para së pari, duke lexuar vetë për këtë në të kaluarën, shumë udhëzues ofrojnë variacione se cili pozicion është më i miri. Për mua personalisht kam gjetur se pozicioni 69, ose ai pozicion i shtrirë në anën dhe jo në krye është më i miri. Megjithatë, unë ju sugjeroj fuqimisht të provoni më shumë se një pozicion me këtë për të gjetur se ku është më e mira për ju të qëndroni, të gjunjëzoheni ose të shtriheni gjatë fytit të thellë. Në fund të fundit, është më e lehtë të mësosh të thellohesh nëse ke një partner të gatshëm që është i durueshëm. Është në fakt një proces disi i këndshëm që duhet të kalojë një mashkull, dhe rezultati përfundimtar në përgjithësi dëshirohet shumë nga meshkujt, kështu që nuk duhet të jetë shumë e vështirë t'i detyrosh ata të pajtohen me të.

Në rregull, kështu që deri në këtë pikë ju duhet të gjeni një pozicion të rehatshëm për të filluar, nëse zbuloni se vazhdimi i procesit e bën atë pozicion të pakëndshëm, thjesht vazhdoni të lëvizni derisa ta bëni siç duhet, mos u shqetësoni siç thashë se mund të marrë kohë dhe duhet. mos u nxitoni. Pra, në pozicionin tuaj të zgjedhur, merrni penisin në gojë dhe, thuajse mos bëni asgjë. Synimi është që penisin ta çoni gjithnjë e më thellë pa shkaktuar një refleks të gojës. Sa herë që të ndihesh sikur të ngrysësh, mbaje penisin aty ku është në gojë, duke mos përdorur dhëmbët duhet të shtoj dhe të numëroj. Qëllimi është që fillimisht të zbuloni se sa kohë mund ta mbani penisin atje dhe më pas të punoni për ta përmirësuar atë.

Ajo që bën kjo është që ndihmon në punën e muskujve në fyt, duke i shtrirë ata dhe duke lejuar që fyti juaj të përshtatet me penisin poshtë tij. Zgjatja e qafës do të ndihmojë që penisi të përshtatet më mirë, por nëse kjo bëhet e vështirë, ju këshilloj të ndaloni. Vazhdoni me procesin e marrjes së penisit më poshtë në fyt dhe mbajtjes së tij atje, kështu e përgatisni trupin tuaj për fytin e thellë. Disa njerëz mund ta bëjnë atë automatikisht, por shumica prej nesh nuk munden. Punoni në të rreth një orë në seancë, gjatë një periudhe prej disa javësh. Pas disa javësh do të ketë një artikull vijues për këtë, vazhdoni dhe praktikoni atë derisa të mund ta mbani penisin në pikën e gojës për rreth një minutë.

Duke e bërë këtë vetë, e di që mund të jetë një proces i gjatë, por merre ngadalë dhe provo ta shijosh. Jepni një hap dhe na tregoni se si përparojnë gjërat!

MS, Universiteti i Tartu
Specialisti i gjumit

Duke shfrytëzuar përvojën e fituar akademike dhe profesionale, këshilloj pacientët me ankesa të ndryshme për shëndetin mendor - humor depresiv, nervozizëm, mungesë energjie dhe interesi, çrregullime të gjumit, sulme paniku, mendime dhe ankthe obsesive, vështirësi në përqendrim dhe stres. Në kohën time të lirë, më pëlqen të pikturoj dhe të bëj shëtitje të gjata në plazh. Një nga obsesionet e mia të fundit është sudoku - një aktivitet i mrekullueshëm për të qetësuar një mendje të shqetësuar.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe