Delta 8 Gummies më të mira nga JustDelta Store për 2022

Delta 8 Gummies më të mira nga JustDelta Store për 2022

Gummies Delta 8 po bëhen me shpejtësi artikulli i domosdoshëm për vitin 2022. Në fakt midis 2020 dhe 2012 kërkimet në Google për delta 8 u rritën masivisht Qind 850 në Shtetet e Bashkuara. Nëse nuk jeni të sigurt se cilat produkte ushqimore Delta 8 THC të zgjidhni, ne ju kemi mbuluar me gomat më të mira delta 8 nga JustDelta. 

1000mg Delta 8 Gummies Shalqi Supernova

Kavanoz: 25 mg ose 1000 mg Delta 8

Përafërsisht Delta 8 për çamçakëz: 25mg 

Flavor: shalqi

Këto goma të shijshme delta 8 me shalqi përmbajnë atmosfera të pastra verore dhe janë krijuar posaçërisht për t'ju ofruar një lartësi të butë, duke ju ndihmuar të ndiheni të relaksuar dhe të qetë. Kavanozi 8.4 oz përmban afërsisht 40 gome. Nëse jeni duke kërkuar për gome efektive delta 8 që nuk kanë kërp pas shije, këto janë çamçakëzët për ju.

Të gjithë çamçakëzët JustDelta janë 100% organike. Gummies vijnë me një garanci 30-ditore kënaqësie. Rekomandohet të merrni 1 gomë çdo 8 orë. Gummet e shalqirit mund të blihen në kavanoza 250 mg ose 1000 mg.  

BLINI SHALQIN SUPERNOVA DELTA 8 GUMMIES NGA JUSTDELTA SORE TANI

1000mg Delta 8 Gummies Exotic Peach

Kavanoz: 250 mg ose 1000 mg Delta 8

Përafërsisht Delta 8 për çamçakëz: 25mg 

Flavor: Pjeshkë ekzotike

Këto çamçakëz me shije pjeshke me shije të këndshme janë ndihma perfekte relaksuese për momentet kur ndiheni të lodhur ose të dërrmuar nga jeta. Këto gome delta 8 janë krijuar posaçërisht për t'ju dhënë një përvojë shije të ëmbël. Delta 8 do të stimulojë një përvojë ngritëse me një ndjenjë të butë euforie. Gummies kombinojnë mirësinë e pjeshkës me një përtypje të kënaqshme. Çdo çamçakëz përmban afërsisht 25 mg dhe ato janë 100% organike. Gummet me shije Pjeshke ekzotike vijnë në kavanoza 250mg dhe 1000mg.

BLINI EKZOTIKE PJESHKE DELTA 8 GUMMIES NGA DYQANI JUSTDELTA TANI

Delta 8 Gummies Sour Bursts 250MG

Kavanoz: 250 mg Delta 8

Përafërsisht Delta 8 për çamçakëz: 25mg 

flavors: Tutti Frutti i thartë, mollë jeshile, mjedër blu dhe luleshtrydhe 

Gota delta 8 e thartë do t'ju kthejë në fëmijërinë tuaj kur blinit pinjollë vishnje ose unaza kosi molle nga dyqani lokal i ëmbëlsirave. Kjo kavanoz padyshim që jep një grusht! Këto ushqime delta 8 janë projektuar për t'ju dhënë një shije të mprehtë të ndjekur nga afër nga një lartësi e butë. Mishrat do të stimulojnë relaksimin dhe do t'ju ndihmojnë të përqendroheni. Rekomandohet të merrni 1 gomë çdo 8 orë. Kavanozi 250 mg përmban afërsisht 10 gome.   

BLI DELTA 8 GUMMIES SOUR BURST NGA JUSTDELTA SORE TANI

Delta 8 Gummies Rainbow Drops

Kavanoz: 250 mg ose 1000 mg Delta 8

Përafërsisht Delta 8 për çamçakëz: 21mg 

flavors: Fruta tropikale

Jo vetëm që këto Delta 8 THC ushqimore janë tërheqëse për syrin, por ato gjithashtu kanë shije të mahnitshme. Çdo çamçakëz shumëngjyrësh rainbow përmban 21 mg Delta 8. Rekomandohet që të keni vetëm 1 gomë çdo 8 orë. Asnjëherë mos e tejkaloni dozën e deklaruar.

Nëse jeni duke kërkuar për një mënyrë të shijshme dhe të thjeshtë për të marrë dozën tuaj ditore të delta 8, këto çamçakëz janë perfektë për ju. Pikat e ylberit vijnë në dy kavanoza me madhësi të ndryshme 250 mg dhe 1000 mg.

BLINI DELTA 8 RAINBOW DROPS NGA DYQANI JUSTDELTA TANI

Delta 8 Gummies Blue Drops

Kavanoz: 250 mg ose 1000 mg Delta 8

Përafërsisht Delta 8 për çamçakëz: 21mg 

Flavor: Mjedër blu

Gummet Blue Drops janë të mbushura me delta-8 dhe kanë një aromë të shijshme blu të mjedrës. Gummies janë krijuar për t'ju ofruar një efekt ngritës dhe euforik.

Këto çamçakëz të veçantë vijnë në kavanoza 250 mg ose 1000 mg. Çdo çamçakëz ka afërsisht 21 mg Delta-8. Këshillohet që të merrni një çamçakëz çdo 8 orë. Përmbajuni gjithmonë dozës së rekomanduar për të shmangur çdo efekt anësor të padëshiruar. 

BLI DELTA 8 GUMMIES BLU DROPS NGA JUSTDELTA SORE TANI

Çfarë është Delta 8?

Delta 8 është vetëm një nga 113 kanabinoidët e identifikuar të gjetur në bimën e kanabisit sativa. Një tjetër kanabinoid i njohur është CBD, por ndryshe nga CBD delta 8 është një përbërës psikoaktiv që do të thotë kur gëlltitet ju jep atë ndjenjën e lartë euforike që lidhet me pirjen e duhanit të marihuanës.

Cilat janë gomat delta 8?

Gummies Delta 8 janë ëmbëlsira të shijshme në formë karamele që ose janë injektuar ose veshur me delta 8. Ato vijnë në një larmi formash, madhësish, ngjyrash dhe shijesh të ndryshme për t'iu përshtatur të gjitha shijeve dhe preferencave. Ato duken njësoj si karamele tradicionale gome, por me përfitimin e shtuar të përmbajtjes së delta 8.

Cilat janë përfitimet e ushqimeve Delta 8?

Ka përfitime të shumta për ushqimet delta 8. Jo vetëm që janë një trajtim i shijshëm i përditshëm, por gjithashtu mund t'ju ndihmojnë të ndiheni më të qetë dhe të relaksuar pas një dite stresuese. Me çamçakëzet JustDelta mund të jeni të sigurt se çdo çamçakëz është plotësisht i sigurt, organik dhe nuk përmban ndonjë dëmtim të fshehtë si kimikate ose pesticide. Relaksoni trupin dhe mendjen tuaj sot me gomat më të mira delta 8. 

Sa gome delta 8 duhet të merrni?

Këshillohet që njerëzit që janë të rinj në delta 8 të fillojnë pak me 12.5 mg, që funksionon përafërsisht si gjysmë gome. Përdoruesit më me përvojë të delta 8 mund të kenë deri në 50 mg. Për çamçakëzet JustDelta rekomandohet të keni vetëm një çamçakëz çdo 8 orë. Duke filluar nga pak dhe duke ecur deri në doza më të mëdha, mund të vlerësoni siç duhet se si ndiheni dhe të rrisni dozën nëse është e nevojshme.

Sa kohë para se të ndjeni efektet e gomës delta 8?

Mund të duhen deri në 40 minuta deri në një orë para se të ndjeni efektin e gomës, por kjo kornizë kohore ndryshon nga personi në person. Ka disa faktorë që mund të ndikojnë sa shpejt i ndjeni efektet, duke përfshirë, por pa u kufizuar në, tolerancën tuaj ndaj delta 8, peshën tuaj dhe atë që keni ngrënë atë ditë. Fillestarët mund të përjetojnë efekte më shpejt se njerëzit që janë mësuar me delta 8.

Gummies kërkon pak më shumë kohë për të marrë efekt sesa avullimi pasi delta 8 duhet të kalojë rrugën e saj përmes sistemit tuaj të tretjes përpara se të hyjë në qarkullimin e gjakut.

A ju bëjnë ushqimet Delta 8 THC?

Kushdo që merr delta 8 do të përjetojë një ndjesi të lartë euforike pasi delta 8 është një përbërës psikoaktiv, megjithatë, përvoja individuale e secilit person mund të ndryshojë. Shumica e njerëzve marrin produkte delta 8 për t'ju ndihmuar të ndiheni më të relaksuar, të qetë dhe larg stresit pas një dite plot tension.

Më të fundit nga CBD