Hack My Vagina: Ri-inxhinierimi i vibratorit LELO për të punuar me hidrolokator

Hack My Vagina: Ri-inxhinierimi i vibratorit LELO për të punuar me hidrolokator

Beth, magjistare kompjuterike dhe inxhiniere e avancuar teknikisht Jedi, e ktheu në kokë dashurinë e saj për veglat kur ajo krijoi në mënyrë të kundërt vibratorin e saj LELO në një postim me titullin e famshëm Hack My Vagina.

Ajo ishte e vendosur të gjente ose të bënte një vibrator që dëgjon trupin tuaj. Për mua, tha Beth, një lodër e mirë seksi ndihmon në formimin e sytheve të reagimit. Nuk e pengon. Një lodër e mirë ju jep mënyra të thjeshta për të shkëmbyer sinjale me një partner ose me trupin tuaj. Ajo vepron si një kanal. Një lodër e mirë seksi është analoge.

Kjo do të thotë - një lodër e mirë seksi duhet të përmirësojë dashurinë tuaj, jo ta pengojë atë. Ju nuk duhet të ndiheni sikur po përpiqeni të programoni VCR-në tuaj.

Në kërkimin e saj për lodrën më të mirë, ajo u vendos në Lyla Vibe të LELO-s. Ishte pikërisht ajo që ajo donte – e fortë, e fuqishme, seksi dhe e papërshkueshme nga uji, por telekomanda linte më shumë se pak për të dëshiruar. Dhe kështu, ajo u nis për inxhinierinë e kundërt të telekomandës: duke e shkëputur pak nga pak, ajo kuptoi se si funksionon dhe doli me disa truke për ta bërë atë më të mirë. Rezultati? Ajo instaloi një kontrollues sonar që është tërësisht pa duar.

Në thelb, ai zbulon lëvizjen dhe intensitetin e lëvizjes që më pas përkthehet në dridhje të zhurmshme në LELO Lyla. Afrohuni dhe Lyla shpejton. Lëvizni ngadalë dhe Lyla gradualisht gumëzhin me energji të shtuar. Këtu është një demonstrim video:

Tashmë kam menduar për një sërë teknologjish të tjera ndijuese që mund të jenë të zbatueshme për lodrat e seksit që mbështesin unazat tuaja të reagimit në vend që t'i pengojnë ato, pranon Beth teksa i imagjinon mundësitë. Po sikur të mund të përdorni një kamerë Kinect për të zbuluar në distancë edhe ritmet më delikate të trupit tuaj? Imagjinoni të përdorni një lak të bllokuar me fazë jo vetëm për të sinkronizuar me lëvizjen tuaj, por për ta parashikuar atë.

Tani kjo është një lodër e zgjuar seksi që të gjithë do të donim ta shihnim!

Ekspert i shëndetit mendor
MS, Universiteti i Letonisë

Jam thellësisht i bindur se çdo pacient ka nevojë për një qasje unike, individuale. Prandaj, në punën time përdor metoda të ndryshme psikoterapie. Gjatë studimeve të mia, zbulova një interes të thellë për njerëzit në tërësi dhe besimin në pandashmërinë e mendjes dhe trupit, dhe rëndësinë e shëndetit emocional në shëndetin fizik. Në kohën time të lirë, më pëlqen të lexoj (një adhurues i madh i trilerëve) dhe të shkoj në ecje.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe