Historia prapa BluShark Digital

Historia prapa BluShark Digital

BluShark Digital është një agjenci udhëheqëse e marketingut dixhital që ofron zgjidhje të cilësisë së lartë të marketingut në internet për kompanitë që përpiqen të dallohen në internet. BluShark Digital përdor teknika të fundit për të zbatuar me sukses strategjitë e optimizimit të motorëve të kërkimit (SEO) për të ndihmuar profesionistët e industrisë të rritin bizneset e tyre, të gjenerojnë drejtime dhe të lënë përshtypje në internet. Agjencia jonë fokusohet në optimizimin teknik me cilësi të lartë, përmbajtjen përkatëse, ndërtimin autoritativ të lidhjeve dhe optimizimin lokal për të ndihmuar bizneset të dalin nga konkurrenca.  

shërbimet tona përfshijnë optimizimin teknik në celular dhe desktop, kurimin e përmbajtjes, ndërtimin e lidhjeve, SEO lokale, reklamat me pagesë dhe marketingun e mediave sociale. Optimizimi teknik fokusohet në dizajnin dhe strukturën e faqes në internet për të siguruar që ai të jetë i sigurt, i përshtatshëm për përdoruesit dhe i përshtatshëm për celularin. Kurimi i përmbajtjes përfshin krijimin e ueb faqeve unike për faqet e klientëve dhe optimizimin e përmbajtjes ekzistuese, duke ofruar informacione përkatëse për përdoruesit. Ndërtimi i lidhjeve është procesi i mbledhjes së lidhjeve prapa për të miratuar faqen e internetit të një klienti dhe për të ndihmuar që t'i tregoni Google se faqja është e besueshme. 

Së bashku me këto strategji kryesore, ne fokusohemi në SEO lokale dhe renditjen lokale, duke u fokusuar veçanërisht në ndihmën e bizneseve që të shfaqen në paketën treshe të Google. Ne i përdorim këto procese për t'i sinjalizuar Google se faqet janë autoritare dhe të besueshme, kështu që klientët tanë mund të bëjnë një përshtypje të vlefshme në internet. 

Përtej SEO, ne ofrojmë gjithashtu zgjidhje reklamimi me pagesë dhe marketing në mediat sociale. Këto mjete janë kanale shtesë që ndihmojnë klientët tanë të gjenerojnë drejtime dhe të lidhen me audiencat e synuara. Reklamimi me pagesë mund të ndihmojë në rritjen e njohjes së markës, lidhjen e bizneseve me drejtues të cilësisë së lartë dhe zgjerimin e taktikave të marketingut. Për më tepër, mediat sociale mund të ndihmojnë bizneset të promovojnë shërbimet, të rrisin marrëdhëniet me industrinë dhe të drejtojnë trafikun në faqen e tyre të internetit. Agjencia jonë fokusohet të ndihmojë bizneset të dalin nga konkurrenca. 

Një ekip i marketingut në shtëpi për Agjencinë Dixhitale më të Mirë në Klas

Përpara se të bëhej një agjenci marketingu dixhital, BluShark Digital ishte dikur ekipi i brendshëm i marketingut i Price Benowitz, LLP, një firmë ligjore që u shërben individëve dhe familjeve në të gjithë Maryland, Virginia dhe District of Columbia. Përpara BluShark Digital, Seth Price, një partner themelues i Price Benowitz LLP dhe avokat i suksesshëm, eksploroi se si t'i lidhte njerëzit me avokatët dhe shërbimet që u nevojiteshin. Vite më vonë, Seth vendosi t'ia sjellë këtë ide Price Benowitz për të zgjeruar strategjitë e marketingut të firmës dhe për të parë se si ata mund të lidhen më mirë me klientët e mundshëm në internet.   

Nëpërmjet këtyre përpjekjeve, Seth punësoi David Brenton, një ish-menaxher i marrjes së klientëve për Price Benowitz dhe President aktual i BluShark Digital, për të shërbyer si Drejtor i Marketingut. Së shpejti, Seth zgjeroi ekipin e tij për të shtuar më shumë profesionistë të marketingut, duke përfshirë disa që janë ende në BluShark Digital sot. Duke kuptuar fuqinë në rritje të SEO, ekipi punoi së bashku për të ndërtuar faqe interneti dhe faqe praktike për çdo avokat në firmë. Si rezultat, Seth dhe ekipi gjeneruan drejtime dhe rritën ndjeshëm praninë në internet të firmës ligjore. 

Me ndihmën e teknikave të marketingut dixhital, Price Benowitz ishte gjithashtu në gjendje të zgjeronte firmën, duke rritur një ekip prej dy avokatësh në 40 në më pak se një dekadë. Pasi kuptoi se sa i suksesshëm ishte ky ekip marketingu për Price Benowitz, Seth kuptoi se kishte një nevojë në rritje për të përmirësuar SEO dhe strategjitë e marketingut në internet të firmave ligjore. Kështu, në vitin 2015, Seth dhe David nisën BluShark Digital si një agjenci dixhitale e fokusuar në ofrimin e zgjidhjeve të marketingut për sektorin ligjor. 

Kush Jemi Sot  

Sot, BluShark Digital u shërben qindra profesionistëve të industrisë në të gjithë Shtetet e Bashkuara dhe Kanada. BluShark Digital është vendosur si një agjenci dixhitale udhëheqëse e fokusuar në ndihmën e bizneseve të dalin në pah në internet përmes strategjive inovative të marketingut dixhital në katër bazat e SEO. Këto baza janë optimizimi teknik me cilësi të lartë, përmbajtja e sofistikuar, ndërtimi autoritativ i lidhjeve dhe optimizimi lokal. Ekipi i vogël i marketingut në shtëpi i Price Benowitz tani është një agjenci me mbi 40 punonjës.  

Ne jemi të përbërë nga shtatë departamente kryesore dhe ekipi ynë ekzekutiv, duke përfshirë llogaritë, përmbajtjen, lidhjet, zhvillimin, operacionet, kërkimin me pagesë, zhvillimin e biznesit dhe mediat sociale. Përveç këtyre departamenteve, BluShark Digital ka një ekip bashkëpunëtorësh të marketingut dixhital nga kolegjet dhe universitetet lokale që mbështesin misionin dhe shërbimet e kompanisë sonë. 

Këto departamente kapin katër bazat e optimizimit të motorëve të kërkimit. Nëpërmjet vlerave tona thelbësore të komunitetit, bashkëpunimit, besimit dhe inovacionit, agjencia jonë është në gjendje të rrisë bizneset dhe të rritet së bashku. Ne jemi një familje profesionistësh të pasionuar marketingu të përkushtuar për të zgjeruar komunitetet dixhitale dhe për të ndihmuar në ndërtimin e bizneseve në internet.  

Not në ujërat e thella 

Gjatë dy viteve të fundit, BluShark Digital është rritur ndjeshëm, por jo pa u përballur me sfida të shumta. Ashtu si shumë biznese të tjera, pandemia COVID-19 i detyroi të gjitha operacionet tona të shkonin në internet dhe agjencia jonë u përpoq të përshtatej me një normalitet të ri. Shumë biznese në të gjithë industritë vuajtën nga pandemia, duke rezultuar në një rënie të klientëve për shkak të shkurtimeve buxhetore. Na u desh të rregullonim operacionet për të akomoduar klientët dhe ndryshimin e buxheteve. Përndryshe, agjencia jonë tani përballet me sfidën e asaj që ne e quajmë "dhimbje në rritje". Ndërsa kompanitë u përshtatën me operacionet në internet dhe udhëzimet për distancën sociale u hoqën, ne pamë një rritje të klientëve. Marrja e shumë klientëve të rinj mund të jetë emocionuese, por dërrmuese.  

Në përgjigje të pandemisë COVID-19, agjencia jonë duhej të përshtatej me punën nga shtëpia dhe të mësonte se si të vazhdonte të ndërtonte komunitetin tonë të agjencisë në internet. Ne i zhvendosëm ngjarjet e lidhjes së komunitetit në internet, të tilla si Dreka dhe Mësimet dhe të Premtet e Miqësisë, për të qëndruar të lidhur dhe për të mbështetur njëri-tjetrin në kohë të pasigurta. Ndërsa pandemia vazhdon të evoluojë dhe kufizimet e distancimit social hiqen, ekipi ynë duhet të marrë atë që kemi mësuar përmes punës në distancë dhe të përshtatë praktikat tona ndërsa punojmë për t'i rikthyer operacionet tona personalisht.  

BluShark Digital gjithashtu duhet të përballet me industrinë e SEO në ndryshim. Google bën nga 500 deri në 600 përditësime algoritmesh çdo vit, duke sfiduar tregtarët të mësojnë dhe optimizojnë faqet e tyre të internetit, si dhe të qëndrojnë të përditësuar për informacionet e reja. 

Një keqkuptim i zakonshëm është se pasi të zbatoni një strategji SEO, mund të kaloni në tjetrën. Megjithatë, algoritmet e motorëve të kërkimit po ndryshojnë vazhdimisht dhe është thelbësore që ne të qëndrojmë përpara kurbës. Kjo përfshin monitorimin e ngjarjeve dhe tendencave aktuale që mund të ndikojnë në SEO, duke përfshirë rritjen e trafikut të internetit dhe mbështetjen për bizneset lokale në përgjigje të pandemisë COVID-19. Ne duhet të mësojmë se si këto ndryshime mund të ndikojnë në faqet e internetit të klientëve tanë dhe strategjinë e SEO dhe t'u përgjigjemi në mënyrë efektive ndryshimeve për t'u siguruar që ato të mos ndikojnë negativisht te klientët tanë.  

Eksplorimi i një deti të mundësive 

Në dritën e këtyre sfidave, BluShark Digital ka përqafuar mundësi të reja për t'u rritur dhe mësuar. Ne filluam duke u specializuar në industrinë ligjore pasi kuptuam që firmat ligjore përfitojnë nga marketingu po aq sa markat e konsumatorit. Sot, BluShark është zgjeruar për të ofruar shërbimet tona për një sërë profesionistësh të industrisë. Kjo përfshin organizata jofitimprurëse, praktika mjekësore, stomatologji, pasuri të paluajtshme, kirurgji kozmetike dhe shumë më tepër. Ne kemi njohur potencialin e praktikave tona të marketingut dhe mënyrën se si jemi në gjendje të ofrojmë të njëjtat shërbime për klientët e rinj në industri të ndryshme. Si rezultat, agjencia jonë ka prezantuar HomeShark dhe MedShark në biznesin BluShark.  

BluShark Digital ka shfrytëzuar gjithashtu rastin për t'u lidhur me komunitetin lokal. Ne përpiqemi të përmirësojmë punën e bizneseve lokale dhe të kërkojmë mundësi për të dhuruar ku mundemi, duke përfshirë vullnetarizmin dhe dhurimin për organizatat në komunitetin e DC. BluShark Digital ka ofruar ndihmë pro-bono SEO për organizatat jofitimprurëse dhe bizneset lokale. Ne kemi mbledhur para, kemi paketuar ushqime, kemi vizituar strehimoret e kafshëve dhe shumë më tepër. 

Këshilla për bizneset e tjera në rritje 

Midis ndërtimit të BluShark Digital dhe zbatimit të zgjidhjeve të marketingut për klientët, ekipi ynë ka mësuar shumë për atë që duhet për të filluar një biznes dhe për të menaxhuar një të tillë. Ndërsa BluShark Digital është rritur, ekipi ynë ka përqafuar artin e punësimit të njerëzve të duhur. Të punësosh njerëzit e duhur do të thotë të punësosh njerëz të pasionuar që janë të gatshëm të mësojnë dhe janë në gjendje t'i përshtatin aftësitë e tyre me një sërë detyrash. Krijimi i sistemeve të brendshme për punën tonë na ka lejuar t'u mësojmë anëtarëve të ekipit aftësi të reja thelbësore për suksesin e biznesit tonë. Këto sisteme na kanë ofruar bazat për të ofruar zgjidhje marketingu me cilësi të lartë për klientët tanë duke ndërtuar gjithashtu agjencinë dhe komunitetin tonë.  

Një tjetër komponent kyç i BluShark Digital është rëndësia e nxitjes së një komuniteti që vlerëson inovacionin dhe rritjen. Një mënyrë për ta bërë këtë ka qenë përmes inkurajimit të anëtarëve të ekipit tonë që të sjellin gjithmonë ide të reja në tryezë. Nëpërmjet takimeve javore të agjencive dhe kontrolleve javore, ne u kërkojmë anëtarëve të ekipit të bëjnë gjithmonë pyetje dhe të japin komente për të ndihmuar në forcimin e proceseve tona. Jo vetëm që është e rëndësishme të ftojmë reagime dhe komunikim midis anëtarëve të ekipit, por ne gjithashtu synojmë të ofrojmë një mjedis ku njerëzit janë në gjendje të testojnë idetë e tyre të reja. Testimi i ideve të reja na ka lejuar të mendojmë më shumë jashtë kutisë dhe të arrijmë qasje unike për të përmbushur nevojat dhe qëllimet individuale të klientëve.  

Ndërtoni biznesin tuaj me BluShark Digital 

Në botën e sotme dixhitale, strategjia e SEO dhe zgjidhjet më të fundit të marketingut mund t'i ndihmojnë bizneset të rriten dhe të lidhen me komunitetin e tyre lokal në internet. Me kalimin e viteve, BluShark Digital është rritur për të përmbushur nevojat e bizneseve dhe profesionistëve vendas në një sërë industrish. Pavarësisht përballjes me sfida, ekipi ynë ka kërkuar mundësi të reja për të rritur kompaninë, komunitetin dhe klientët tanë.  

Për vitet e fundit, Tatyana ka punuar si blogere seksi dhe këshilltare për marrëdhënie. Ajo është paraqitur në revista si Cosmopolitan, Teen Vogue. Vice, Tatler, Vanity Fair dhe shumë të tjerë. Që nga viti 2016, Tatyana është fokusuar në seksologji, ka ndjekur kurse të ndryshme trajnimi, ka marrë pjesë në konferenca dhe kongrese ndërkombëtare. “Uroj që njerëzit të trajtojnë çështjet seksuale në kohën e duhur! Harrojeni drojën, paragjykimin dhe ndjehuni të lirë të vizitoni një mjek seksi për ndihmë ose këshilla!” Tanya kënaqet duke ndjekur flakët e saj për kreativitet përmes modelimit, artit të grafitit, astronomisë dhe teknologjisë.

Më të rejat nga Business News