Kristal Kadir

KRISTAL KADIR

 

Mjeku i përgjithshëm dhe Këshilltar për Seksin dhe Marrëdhëniet – Universiteti Durham, MS

 

Crystal është një mjek i kualifikuar dhe një këshilltar për seksin dhe marrëdhëniet në Dimepiece LA. Në kohën e saj të lirë, ajo kënaqet me natyrën dhe është një entuziast i ri i tenisit. Crystal është i përfshirë në disa nisma qeveritare dhe edukative që synojnë rritjen e ndërgjegjësimit për shëndetin seksual dhe bërjen e këshillave falas më të aksesueshme për të gjithë.