Ksenia sobchak

KSENIA SOBCHAK

cosmetologist/Dermatologe, Klinike
Nutricionist – Central Saint Martins, BA (HONS)

 

Ksenia zotëron klinikën e saj të dermatologjisë në Londër dhe është një konsulente nutricioniste. Ksenia është gjithashtu një bashkëpunëtore e rregullt në mediat e njohura. Në kohën e lirë, ajo kënaqet me kalërimin, gjuajtjen me pëllumba balte, gërmimet nëpër dyqane të cilësisë së mirë dhe shëtitjet në fshat.