Kur seksi nuk mjafton

Kur seksi nuk mjafton

Ndoshta ju filloni të mendoni se vërtet dëshironi që me një burrë në jetën tuaj të bëni seks herë pas here dhe nuk ka asgjë të keqe me këtë. Ne jemi qenie seksuale dhe të gjesh dikë që ta plotësojë këtë nevojë është e madhe dhe më shumë prej nesh duhet ta bëjnë këtë në vend që të jemi të varur nga nevoja për të gjetur një marrëdhënie afatgjatë.

Por për shumë gra, edhe nëse mendojnë se duan të kenë vetëm një marrëdhënie seksuale që mund të ndryshojë pas njëfarë kohe dhe ata e kuptojnë se seksi thjesht nuk është i mjaftueshëm. Ne, si gra, mund të jemi të lumtur herë pas here me rrahjet e çuditshme, por për shumicën prej nesh, kjo zakonisht nuk do të na bëjë të lumtur në planin afatgjatë.

Shumë prej nesh dëshirojnë më shumë intimitet dhe të gjitha gjërat e tjera që mund dhe duhet të shkojnë së bashku me takimet seksuale gjithashtu. Sigurisht që një zhurmë e mirë është argëtuese, por kur bëhet fjalë për të, pasi të mbarojë rrëmuja, a duam vërtet ta nxjerrim nga shtrati (epo ndonjëherë e bëjmë) apo duam të flemë në krahët e njëri-tjetrit dhe pastaj të shërbehet mëngjesi në shtrat?

Dhe në çdo marrëdhënie, seksi mund të thahet, kështu që nëse jeni vetëm për këtë, atëherë papritmas marrëdhënia ka vdekur dhe ne jemi kthyer nga e kemi nisur. Por nëse keni shumë gjëra të tjera që po ndodhin me burrin tuaj dhe keni shumë interesa të përbashkëta dhe ju pëlqen të rrini së bashku nëse është për të ecur në shëtitje, vrapim, në kinema apo çfarëdo tjetër, zakonisht mund të arrini të hipni në të thatë. magjitë.

Pra, edhe pse ne mund të mendojmë se seksi është fundi i të qenit gjithçka, kur bëhet fjalë për të, shumica prej nesh të paktën disa herë në jetën tonë, dëshirojmë më shumë që është gjithçka. Të kesh dikë tek i cili duhet të kthehemi në shtëpi në fund të ditës, t'i hedhim problemet tona, të marrim mbështetje për një fërkim të shpinës, apo edhe të kemi darkë për ne, mund të jetë thjesht si një dërgim i zotit kur ato ditë na kanë rrahur.

Të kesh shoqëri dhe miqësi të vërtetë, së bashku me seksin e shkëlqyeshëm i bën të gjitha së bashku një paketë që është e vështirë për t'u mposhtur. Dhe gjithashtu shkon në të dyja drejtimet. Ne jemi natyrshëm edukatorë, kështu që kur kemi dikë të cilit mund t'i kushtojmë vëmendje, të kujdesemi për të, të gatuajmë darkë, mund të ndihemi shumë më të përmbushur gjithashtu.

Por duhet të jetë e dyanshme – të dy njerëzit duhet të duan të njëjtat gjëra në pjesën më të madhe. Dhe nëse jeni në një lidhje ku ai dëshiron vetëm seks dhe po e gjeni veten duke kërkuar më shumë, atëherë është koha për një rinegociim.

Dhe nëse ai është i vendosur në qëndrimin e tij dhe ka qenë i qartë gjatë gjithë kohës se çfarë dëshiron të marrë nga marrëdhënia dhe ju thjesht nuk jeni më të lumtur, atëherë ndoshta është koha për të prishur lidhjet dhe për të kërkuar dikë tjetër. Nuk ka turp në këtë, ju sapo keni ndryshuar dëshirat tuaja dhe kjo është në rregull.

Mbajeni veten të lumtur dhe atëherë do të jeni në gjendje t'i mbani të tjerët më të lumtur – kjo është gjëja më e mirë për të gjithë të përfshirë.

MS, Universiteti i Tartu
Specialisti i gjumit

Duke shfrytëzuar përvojën e fituar akademike dhe profesionale, këshilloj pacientët me ankesa të ndryshme për shëndetin mendor - humor depresiv, nervozizëm, mungesë energjie dhe interesi, çrregullime të gjumit, sulme paniku, mendime dhe ankthe obsesive, vështirësi në përqendrim dhe stres. Në kohën time të lirë, më pëlqen të pikturoj dhe të bëj shëtitje të gjata në plazh. Një nga obsesionet e mia të fundit është sudoku - një aktivitet i mrekullueshëm për të qetësuar një mendje të shqetësuar.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe