Rishikimi i lodrave seksuale - The IRide

Rishikimi i lodrave seksuale – The IRide

Jo nuk është motoçikletë! Nëse keni dashur ndonjëherë më shumë nga asortimenti juaj i lodrave seksuale, atëherë IRide nga Doc Johnson mund të jetë vetëm artikulli për të qetësuar oreksin tuaj të pangopur! Kjo është një lodër unike dhe unisex me përdorime të shumëfishta, pasi përmban një trup në formë C që mund të lëkundet përpara dhe mbrapa edhe duke siguruar dridhje të forta. Lodra ka dy motorë që fuqizojnë një zgjatim në formë penisi, si dhe një pullë rrethore poshtë saj. Dyfisho kënaqësinë të themi!

Rishikimi i lodrave seksuale - The IRide

Specifikimet IRide: The Nitty and Gritty

Kjo lodër seksi me ngjyrë rozë është trembëdhjetë inç e gjatë në gjatësi totale (rreth 33 centimetra), megjithëse ka një gjatësi mjaft të lehtë të futshme prej 9 centimetrash. Perimetri është rreth 13 centimetra dhe gjerësia është afërsisht 15 centimetra. Në fakt ekzistojnë tre shkallë të fuqisë vibruese, e fundit është ultra intensive dhe disi më e zhurmshme se dy nivelet e para. (Mos i zgjoni fqinjët!)

Fuqia vibruese është më e fortë në majë të lodrës, megjithëse valët e kënaqësisë mund të ndihen në të gjithë njësinë. Fakti që lodra lëkundet dhe dridhet në të gjithë pjesët e saj ndihmon në stimulimin jo vetëm të organeve gjenitale, por të gjithë atij rajoni të veçantë, duke përfshirë kofshët. Për të filluar dridhjet, thjesht klikoni në butonat në pjesën e poshtme të lodrës dhe shkoni në punë! Çdo buton ka tre nivele intensiteti, falë katër baterive AA.

Pa duar dhe i fuqishëm

Materiali i IRide është i sigurt dhe i butë për ushqimin, pa latex dhe ftalate. Pjesa e dalë është projektuar për të kënaqur, dhe megjithëse nuk është projektuar posaçërisht për të stimuluar zonën e pikës G ose P, ajo mund të arrijë këto zona dhe më e rëndësishmja, të zgjojë përdoruesin përmes mbaresave nervore ultra të ndjeshme pranë atyre zona të veçanta. Pjesa e dildos gati 10 centimetra është fleksibël dhe mund të personalizohet për të goditur zona të veçanta të brendshme. Gunga është projektuar për stimulimin e klitorit dhe është sa përmasat e vibratorit "vezë" duke ju dhënë më të mirën nga të dy botët.

Kjo është një lodër për të rritur pa duar, si dhe një lodër me shumë shpejtësi që gjithashtu mund të kontrollohet me lehtësi falë jastëkut. Dizajni pa duar i kësaj lodre dhe funksionimi unisex, e bën atë shumë të hapur ndaj mundësive. Mund të përdoret nga një grua për stimulim vaginal dhe klitoral (me lëvizjen e famshme lëkundëse), për orgazma solo ose për lojëra në çift. Një mënyrë popullore për të përdorur lodrën është që gruaja të ulet në IRide dhe të ndjejë dridhjen gjatë kryerjes së seksit oral me partnerin.

Të gjithë mund të shijojnë IRide!

Edhe meshkujt mund të përdorin lodrën IRide. Përdoruesit mund të shijojnë stimulimin e prostatës përmes anusit, ose stimulimin delikat në perineum dhe testikuj. Lëvizja lëkundëse është veçoria unike e lodrës dhe lejon gjysmë-shtytje ose bluarje, ndërkohë që siguron dridhje intensive!

Lodra seksi IRide duhet të përdoret me lubrifikantë për të shmangur prishjen. Ngjashëm me Sybian, por shumë më lirë, IRide është një raketë e vogël lëkundëse!

IRide është një lodër e shkëlqyer për fillestarët dhe për përdoruesit e ndërmjetëm që duan të eksperimentojnë me forma të shumta zgjimi përveç vetëm dridhjeve. Është një lodër jo kërcënuese që do të tërheqë çiftet po aq lehtë sa do të funksionojë për një person beqar. Ne kemi parë shumë "I's" në dekadën e fundit (iPhone, iPod), por IRide është e sigurtë se do të jetë përparimi më i madh teknologjik për sa i përket orgazmave tuaja!

Postimet e fundit nga Tatyana Dyachenko (shiko të gjitha)

Për vitet e fundit, Tatyana ka punuar si blogere seksi dhe këshilltare për marrëdhënie. Ajo është paraqitur në revista si Cosmopolitan, Teen Vogue. Vice, Tatler, Vanity Fair dhe shumë të tjerë. Që nga viti 2016, Tatyana është fokusuar në seksologji, ka ndjekur kurse të ndryshme trajnimi, ka marrë pjesë në konferenca dhe kongrese ndërkombëtare. “Uroj që njerëzit të trajtojnë çështjet seksuale në kohën e duhur! Harrojeni drojën, paragjykimin dhe ndjehuni të lirë të vizitoni një mjek seksi për ndihmë ose këshilla!” Tanya kënaqet duke ndjekur flakët e saj për kreativitet përmes modelimit, artit të grafitit, astronomisë dhe teknologjisë.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe