Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Ndizni lojën tuaj të skllavërimit me lodrat tona më të mira të seksit të skllavërisë për vitin 2019. Lista jonë e lodrave BDSM përmban jakat e skllavërisë, litarin, maskat, kapëset dhe mbajtëset, mbajtëset e duarve dhe prangat e kyçit të këmbës, vozitjet, kamxhikët, mbajtëset dhe pajisjet e tjera emocionuese të skllavërisë ! Blini lodrat më të mira të seksit të robërisë në Peaches and Screams tani!

Lëkurë e zezë Flogger Penis Dildo Handle për skllavërinë

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Kamxhik lëkure origjinale me dorezë në formë penisi dildo gome. Doreza 7.5 inç x 1.5 inç, 14 vargje 45 inç të gjatë.

Specifikimet e Dorezës Dildo të Penisit Flogger prej lëkure të zezë për robëri

Gjatësia: 52.5 inç
Larja: Fshijeni
Ngjyra: E zezë
Fleksibiliteti: Shumë
Për Kush: Të dyja
Marka: Rimba
Madhësia: 52.5 inç

Tantus Zi silikoni zhytet vozis me goditje për skllavërinë

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Tantus Plunge Paddle është një produkt silikoni me shumë përdorime 100 për qind Ultra Premium që ka një kokë bulboze të vendosur në mënyrë perfekte, bosht të lëmuar dhe një vozis eksitues, për argëtim sensual dhe emocionues, të gjitha në një dizajn të mrekullueshëm. Tantus Black Silicone Plunge Spanking Paddle for Bondage ka një dorezë që mund të futet, me gjatësi 6 inç dhe 1.25 inç të perimetrit kapës. Vozitja ofron një kalim të shpejtë në paralojën epshore, lojën e pasditshme të çuditshme dhe gjithçka në mes, duke ju dhënë lodrën më të mirë për kutinë tuaj të lodrave.

Specifikimet e Tantus Black Silicone Plunge Spanking Paddle for Bondage

Larja: Ujë i nxehtë me sapun dhe pastrues lodrash
Ngjyra: E zezë
Fleksibiliteti: I përkulshëm
Për Kush: Të dyja
Marka: Tantus Sex Toys

Shtëpia e Erosit BDSM jakë e zezë me plumb zinxhir

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Kjo është një punë erotike mahnitëse dhe me siguri do të duket jashtëzakonisht e lezetshme në qafën e kujtdo. Shtëpia e Eros BDSM jakë e zezë me plumb zinxhir është bërë prej lëkure të zezë të trashë rehatuese të stampuar me model emocionues fisnor. Ka një rrip kopse 0.75 inç dhe unazë rrotulluese dhe e gjithë kjo vjen me një zinxhir elegant dhe plumb të zi të lehtë. Ky është BDSM me dhunti. Kjo jakë tërheqëse flet për fuqinë dhe e shtyn autoritetin në drejtimin që mban drejtimin. Me çdo shtrëngim të llogaritur të jakës së lëkurës, lëreni përzierjen euforike të dhimbjes dhe kënaqësisë të kalojë përmes shqisave nervore seksuale të nënës suaj. Qëndroni fort ndërsa grumbullimi i kombinimit shpërthyes të dridhjeve erotike rishkruan një kapitull të ri të skllavërisë së mirë-orkestruar. Kjo është një lodër seksi me aftësi dhe saktësi erotike. Ai jep kënaqësi të thurur në mënyrë sensuale në dhimbje aq sa kërkohet. Ky kombinim i jakës dhe plumbit do ta udhëheqë partnerin tuaj në një udhëtim të fortë, të vrazhdë dhe të zjarrtë në një botë të kënaqësisë seksuale të padëgjuar të pasionuar. Këtu është një mënyrë e re për të thyer tavanin erotik të qelqit të nënës suaj, një fund orgazmik që është plot me ndjesi të ndezura seksuale. Modeluar me pasion dhe mirëkuptim të thellë seksual, Shtëpia e Erosit BDSM jakë e zezë me plumb zinxhir që do të përqafojë dhe ushqejë ju dhe fantazitë e nënës suaj dhe do t'ju udhëheqë të dyve drejt fillimeve të reja të kënaqësisë dhe do të lëkundë skajet tuaja nervore seksuale. Ky është një produkt që nxjerr elegancë dhe kontroll total.

Specifikimet e jakës së zezë BDSM House of Eros me Plumb Zinxhiri

Gjatësia: 19.5 inç
Diametri: 1.75 inç
Ngjyra: E zezë
Fleksibiliteti: I përkulshëm
Për Kush: Të dyja
Karakteristikat: Unaza D rrotulluese dhe plumbi
Marka: House of Eros Range
Madhësia: 19.5 inç

Shtëpia e Eros Fisnore për këpucë gome për lojë me skllavërinë

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Shfrytëzoni sjelljen tuaj të çuditshme me "House of Eros Tribal Shoe Rubber Paddle" për "Skllavërinë". Kjo bërtet argëtuese dhe gati për t'u rrokullisur! E ngulitur me një model fisnor tërheqës, është bërë i fortë me shtimin e një tabani prej gome. Ky vozis i bërë me mendime nuk ka të bëjë vetëm me cilësinë e goditjes, por me shijen dhe masën e atij që e përdor atë dhe dënon. Ai zotëron të gjitha tiparet e sensualitetit dhe stimulimit. Është krijuar me fuqi eklektike për të transmetuar dhimbje dhe dridhje kënaqësie në një lëvizje të fortë. Përdorni këtë vozis erotikisht të tymosur dhe lëreni imagjinatën tuaj ta shtyjë nënën tuaj në mënyrë shpërthyese nëpër territore të reja eksplorimi dhe kënaqësie seksuale. Kaloni nën tuaj përmes ndjesive të etheve të ndjenjave me teksturë të përsosur me shumë shtresa të kombinimit të dhimbjes, tensionit dhe kënaqësisë së pastër. Përfshini "House of Eros Tribal Shoe Rubber Paddle for Bondage Play" në repertorin tuaj të robërisë. Kjo vozitje e shkëlqyer flet shumë për dominimin tuaj mbi gjuhën e kënaqësisë seksuale dhe vë një vulë në autoritetin tuaj erotik. Në duar të afta është një valë stimulimi anal dhe vaginal, mishërim intensiv dhe i lumtur, të gjitha të mbështjellë në një. Kjo lodër e mahnitshme do t'ju bëjë ju dhe të dashurin tuaj në humor për një robëri më të madhe. Kjo është një deklaratë e modës BDSM.

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Një goditje e mirë bën që gjaku të vërshojë në organet gjenitale dhe të largojë nivelet e zgjimit tuaj nga tabela. Kjo është arsyeja kryesore pse goditja me goditje është kaq popullore dhe kur dora bën pak për të nxitur, ju merrni një aksesor për t'ju ndihmuar ta bëni lojën pak më intensive. House of Eros Tribal Shoe Rubber Paddle for Bondage Play është një lodër e krijuar për të djegur fundin tuaj nga dhimbja dhe trupin tuaj të zhytur në ndjesi të fuqishme zgjimi që bëjnë çdo prekje të lehtë të ndihet shumë intensive. Kur bëhet fjalë për vozitjen, këshillohet gjithmonë pak kujdes pasi lodra zbret me një goditje që ndihet thellë brenda indeve të muskujve. Me House of Eros Tribal Shoe Rubber Paddle for Bondage Play, kjo nuk është ndryshe. Pra, nëse sapo po filloni në udhëtimin tuaj BDSM, sigurohuni që të keni praktikuar mjaftueshëm përpara se të provoni këtë teknikë të re. Dy shtresat prej lëkure të këllëfës që përbëjnë këtë aksesor i bëjnë xhaketat të zbresin me një goditje të fortë që me siguri do t'ju bëjë të bërtisni me rënkime dhe rënkime të dhimbshme por të kënaqshme. Sipërfaqja e vozitës është projektuar në një model fisnor, rëndësia e të cilit do të jetë e dukshme pasi seanca të përfundojë. Puna e ngjyrosjes në këtë lodër është e patëmetë, duke i dhënë asaj një pamje si asnjë tjetër dhe dallon nga lopatat e tjera që mund të mbledhni. Fleksibiliteti i lehtë i lodrës siguron që ajo të kërcejë nga gomari me lehtësi relative, duke e bërë çdo goditje gjithnjë e më të këndshme.

Specifikimet e "House of Eros Tribal Shoe Rubber Paddle" për "Bondage Play".

Gjatësia: 13 inç
Diametri: 3.5 inç
Ngjyra: Kafe
Fleksibiliteti: I përkulshëm
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range
Madhësia: 13 inç

Shtëpia e Erosit Kuq e errët me jakë fisnore me unazë D

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Lëkurë e trashë e kuqe e stampuar me një bojë me model fisnor të përfunduar me një rrip 3 çerek shtrëngues dhe unazë të vogël d.

Specifikimet e jakës fisnore të Kuq të Errët House of Eros me unazë D

Gjatësia: 19.5 inç
Diametri: 1.75 – 2 inç
Ngjyra: e kuqe
Fleksibiliteti: I përkulshëm
Për Kush: Të dyja
Karakteristikat: Unaza D rrotulluese dhe plumbi
Marka: House of Eros Range
Madhësia: 19.5 inç

Shtëpia e Erosit Kollarë skllavërie prej lëkure e kuqe e errët me unazë

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Bërë nga lëkura e kuqe e errët me një dizajn keltik dhe unazë metalike. E rregullueshme për madhësinë.

Specifikimet e Shtëpisë së Eros Kollare skllavërie prej lëkure të kuqe të errët me unazë

Gjatësia: 16 inç
Diametri: 2 inç
Ngjyra: e kuqe
Fleksibiliteti: I përkulshëm
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range
Madhësia: 16 inç

Mbajtëse dore të forta të zeza për robëri

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Të qenit i dobishëm ndonjëherë prish planin e partnerit tuaj për seancën. Me prangat e kyçit të dorës, i nxjerr duart jashtë ekuacionit dhe duhet të marrësh çfarëdo ndjesie që të vjen, qoftë në formën e dhimbjes, kënaqësisë apo të dyja. Dominuesi është plotësisht i ngarkuar në këtë moment në kohë, dhe loja ndijore bëhet gjithashtu e fuqishme për të siguruar që ju të merrni përvojën e jetës suaj, ndërsa lejoni dominantin të interpretojë skenën pa shpërqendrime të pafundme nga një i nënshtruar nervoz. Prangat e duarve fillestare janë gjithmonë të veshura me një lloj materiali të rehatshëm, por loja juaj aktualisht ka përparuar dhe keni nevojë për pak më shumë dhimbje dhe ndjenjë BDSM për të shtuar zell në lojën tuaj. Mbajtësit me manshetë të forta të dorës së zezë për skllavërinë janë një avancim i madh nga prangat e duarve fillestare të tipit vanilje, pasi ato kanë aftësinë të lënë mavijosje të dukshme të skllavërisë në kyçet tuaja të bukura. Materiali prej çeliku inox është jo poroz, duke i bërë prangat të lehta për t'u pastruar dhe dezinfektuar në rast të disa seancave të lojës së partnerit. Mekanizmi i kyçjes manipulohet duke përdorur një çelës në dorë, prandaj sigurohuni që të gjeni vendin më të mirë dhe më të sigurt për të ruajtur çelësin gjatë kohës së lojës. Prangat e kyçit të dorës janë të ngurtë, kështu që gjithmonë minimizoni lëvizjen e kyçit të dorës kur janë të kyçura për të parandaluar mavijosje të rënda apo edhe dëmtime serioze në kyçet tuaja. Vendosni një pikë për t'i dhënë partnerit tuaj disa lojëra intensive shqisore dhe të temperaturës dhe shikoni teksa ata përjetojnë intensitetin si kurrë më parë.

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Projektimi

Mbajtësit e zi të dorës së fortë për robëri janë të pajisura me një shtrëngim secila. Kjo e bën veshjen e saj të lehtë, të rehatshme dhe madje në modë për t'u përdorur. 

Mbajtësit e zi të dorës së fortë për robëri mund të vishen nga kushdo. Thjesht lidhni ato dhe shikoni se si ndihen dhe ndryshoni dinamikën tuaj të dhomës së gjumit me partnerin tuaj! Por duke qenë se këto palë pranga për kyçin e këmbës janë kaq në modë në kuptimin e tyre, mund t'i vishni edhe si një aksesor mode dhe t'i shfaqni jashtë dhomës së gjumit!

Matjet

Mbajtësit e zi të dorës së fortë për robëri maten siç duhet. Çdo pranga është dymbëdhjetë inç e gjatë në gjatësi totale. Secila prej tyre ka një diametër prej dy inç. Kur bëhet fjalë për fleksibilitetin, kjo palë pranga për kyçin e këmbës janë pak të palosshme – duke ju dhënë llojin e përsosur të teksturës që e bën atë krejtësisht të rehatshme për t'u veshur si brenda ashtu edhe jashtë dhomës së gjumit!

Pastrim

Mbajtësit me manshetë të forta të dorës për robëri mund të pastrohen duke përdorur një metodë të thjeshtë por efektive të fshirjes.

Specifikimet e kapëseve të dorës së zezë të fortë për skllavërinë

Mbërthimi: Kops
Larja: Fshijeni
Ngjyra: E zezë
Fleksibiliteti: i lehtë
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range

15-inç i Shtëpisë së Erosit me rrip kamë të rëndë për robëri

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Një goditje e mirë bën që gjaku të vërshojë në organet gjenitale dhe të largojë nivelet e zgjimit tuaj nga tabela. Kjo është arsyeja kryesore pse goditja me goditje është kaq popullore dhe kur dora bën pak për të nxitur, ju merrni një aksesor për t'ju ndihmuar ta bëni lojën pak më intensive. Rripi i kamës së rëndë të House of Eros është një lodër e krijuar për të djegur fundin tuaj nga dhimbja dhe trupin tuaj të zhytur në ndjesi të fuqishme zgjimi që bëjnë çdo prekje të lehtë të ndihet shumë intensive. Kur bëhet fjalë për vozitjen, këshillohet gjithmonë pak kujdes pasi lodra zbret me një goditje që ndihet thellë brenda indeve të muskujve. Me 15-inç House of Eros Heavy Dagger Strap Paddle for Bondage, kjo nuk është ndryshe. Pra, nëse sapo po filloni në udhëtimin tuaj BDSM, sigurohuni që të keni praktikuar mjaftueshëm përpara se të provoni këtë teknikë të re. Me thellësinë e saj prej 17 mm, vozitja jep disa goditje të rënda që mund të përballohen vetëm nga ata që kanë prirje për dhimbje të rënda. Materiali i tabanit të gomës së gomës siguron që lopata të kërcejë nga goma me lehtësi të madhe dhe e bën atë pak më të lehtë se homologët e saj prej druri. Hidhni një zhytje në thellësitë e errëta të BDSM me këtë lodër, pamja e së cilës thërret për punë serioze dhe gjithmonë sigurohuni që ta provoni në një jastëk përpara se ta ulni në shpinën e partnerit tuaj. Merreni ngadalë me këtë pasi sipërfaqja e kufizuar siguron që dhimbja të përqendrohet brenda një zone të vogël të ngushtë.

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Specifikimet e 15-inçit të "House of Eros Heavy Dagger Strap Paddle for Bondage"

Gjatësia: 15 inç
Ngjyra: Kafe
Fleksibiliteti: I përkulshëm
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range
Madhësia: 15 inç

Shtëpia e Erosit Kollarë skllavërie me unazë të gjerë lëkure me lidhëse të kuqe

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Plotësoni gamën tuaj Tribal dhe ngrini ritmin me jakën fisnore prej lëkure të kuqe mahnitëse të rregullueshme për një pamje më të gjerë (45 mm të thellë). Shtëpia e Eros jakë skllavëshe lëkure me lidhëse e kuqe e gjerë me lidhëse është e stilit të lartë dhe e larë ngrohtësisht me tone të shijshme të kuqe-nxehta. Duke ofruar një kapje të fortë dhe thellësi më të gjerë, jaka ka fiksim të lehtë me dantella. Ajo vjen me një unazë rrotulluese të bashkangjitur dhe pastrohet lehtësisht duke fshirë. Kombinon me shije funksionalitetin dhe estetikën. Rregulloni lidhëset dhe lëreni presionin të përcaktojë distancën e përshkuar nga valët e dhimbjes dhe kënaqësisë së këmbyeshme dhe dridhjet e njomjes dhe elementët e stimulimit të lartësisë së temperaturës. Kjo është një botë krejtësisht e re e largimit nga mërzia e seksit pa dhimbje, tek ekstazia e qafës së skllavëruar dhe shtrëngimi i gishtave të këmbës dhe lëvizjes së kufizuar deri në kënaqësinë seksuale të parezistueshme të djegshme. Cikli i vazhdueshëm i ndjesive të ndryshme që mund të nxirren përmes manipulimit të kësaj jake e bën këtë lodër skllavërie që ia vlen të blihet. Është e këndshme për syrin dhe erotikisht emocionuese për mendjen. Është emocionuese dhe e pajisur me mundësi të shumta dashurore dhe vetëm imagjinata juaj mund ta përshkruajë atë drejtim erotik. Kjo është një lodër "mister" shpërblimet e së cilës varen nga orgazma e shkëlqyer për guximtarët. Ofron fleksibilitet në llojet e lojërave të skllavërisë që mund të luani. Kjo është një lodër BDSM që bën një deklaratë të guximshme dhe lajkatare të modës.

Specifikimet e "House of Eros" jakë skllavërie me unazë lëkure me lidhëse të gjerë të kuqe

Gjatësia: 13.5 inç
Mbërthimi: Lidhëse lart
Larja: Fshijeni
Diametri: 1.75 inç
Ngjyra: e kuqe
Fleksibiliteti: I fortë
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range
Madhësia: 13.5 inç

Tera Patrick Faux Fur Kitty Mask dhe Flogger

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Asgjë nuk flet më shumë për autoritetin erotik sesa një burrë apo grua që mban një kamxhik në dhomën e gjumit! Shtoni një maskë seksi dhe historia e misticizmit seksual euforik dhe të errët shpaloset në një mënyrë që mund t'i lërë shokët e lojës vetëm në valët e lavdishme të dëshirës. Tera Patrick Faux Fur Kitty Mask dhe Flogger – një maskë Kitty Kat e veshur me leopard artificial dhe kamxhik i mrekullueshëm është dinamit që shpërndahet në të gjitha frontet. Ajo sjell kënaqësi dhe sjell elegancë në dhomën e lojërave. Ky është një komplet i thjeshtë por mahnitës për lojëra. Ky sensualitet takohet me të egra dhe rezultati, mund të jetë vetëm një blitz i nxehtë pasionant. Ky grup do t'i shtojë klas repertorit tuaj të aventurave të skllavërisë. Ky është erotizëm me një dhunti. Kjo është padyshim ajo prekje e sofistikimit seksual për të cilën ka qarë dhoma juaj e lojërave. Shijoni ndjesinë e një maske të prodhuar në mënyrë delikate dhe lëpirjen ëmbëlsuese të një kamxhiku të punuar në mënyrë profesionale. Kjo është skllavëri siç është menduar gjithmonë të jetë - e errët, por e dëshpëruar. Tera Patrick Faux Fur Kitty Mask dhe Flogger vendosin tonin që duhet të ketë komplete robërie. Ky është mesazhi erotik i vendosur në gur se sa joshëse dëshironi të jetë përvoja juaj dhe e partnerit tuaj. Tera Patrick Faux Fur Kitty Mask dhe Flogger fryjnë shkëlqimin dhe magjepsjen e skllavërisë direkt në hapësirën tuaj të lojës.

Specifikimet e Maskës dhe Flogger-it të Tera Patrick Faux Fur Kitty

Gjatësia: Një madhësi
Larja: Fshijeni
Ngjyra: Kafe
Fleksibiliteti: Shumë
Për Kush: Femër
Marka: California Exotic
Madhësia: Një Madhësi

Shtëpia e Erosit 2 Topa Magnetike të Robërisë së Thithave të Artë

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Aksesori i thithkave ka qenë një formë e shkëlqyer e vetë-shprehjes, duke e bërë premisën e lojës së thithkave edhe më të mirë. Loja e thithkave ka qenë e njohur për përfshirjen e disa aksesorëve vizualisht të këndshëm dhe kënaqja në lojë e bën pamjen diçka që ju mungon pas një kohe. Kapëset e thithkave sigurojnë që ju të merrni një presion të këndshëm nga lodrat, duke ju bërë të ndiheni edhe më të eksituar kur ato hiqen. Tortura e thithkave dihet se përfshin shpimin dhe gjilpërat për ata që kanë zemër për seancat hardcore. Megjithatë, ekziston një mënyrë për të arritur pamjen dhe ndjesinë pa shkuar deri në një piercing. Balls Magnetic Golden Nipple Bondage House of Eros 2 është një grup aksesorësh të bukur prej çeliku inoks në ngjyrë ari të krijuar për t'i bërë thithkat tuaja tërheqëse vizualisht, ndërkohë që u japin thithkave një nivel presioni që prodhon një dhimbje të ëmbël që nuk ka asnjë mënyrë për t'u rregulluar. Topat janë magnetikë, duke u mbajtur lehtësisht me njëri-tjetrin në secilën anë të thithit tuaj. Shkëlqimi i artë që arrihet kur drita bie mbi thithkat tuaja është e mjaftueshme që partneri juaj të derdhet dhe të urojë që goja e tij të jetë mbështjellë rreth thithkave të shijshme. Topat ushtrojnë presion të vazhdueshëm, duke e bërë veprimin depërtues të ndihet edhe më i fuqishëm pasi trupi juaj regjistron ndjesi intensive nga zona të shumta të trupit. Merrni në duart tuaja këto aksesorë të mrekullueshëm të thithkave dhe shtoni ngjyra dhe kënaqësi në lojën tuaj të dhomës së gjumit, pavarësisht nëse bëhet fjalë për lojën e thjeshtë me thithka apo lojën e butë deri në atë të fortë BDSM.

Specifikimet e "House of Eros 2 Tops Magnetic Golden Spiple Bondage".

Larja: Fshijeni
Ngjyra: Ari
Fleksibiliteti: I fortë
Për Kush: Të dyja
Karakteristikat: Magnetike
Marka: House of Eros Range
Madhësia: 6.4 mm

Litar i zi me gërsheta 10m House of Eros për lojën e robërisë

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

House of Eros, Aksesorë cilësorë të punuar me dorë BDSM, luks të përballueshëm. Ky litar skllavërimi 10 metra, si askush tjetër, trajtohet dhe përgatitet me dorë, lyhet dhe plagoset në perfeksion. 10 mm i trashë.

Specifikimet e litarit të zi me gërsheta 10m House of Eros për lojën e robërisë

Larja: Fshijeni
Ngjyra: E zezë
Fleksibiliteti: Shumë
Për Kush: Të dyja
Karakteristikat: 10 mm x 10 m
Marka: House of Eros Range

Mbajtëse dore të zeza dhe të kuqe me mbërthyes kopsash

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Të krijuara në mënyrë të përsosur dhe pozitivisht një deklaratë e guximshme e modës në botën e skllavërisë, mbajtëset e manshetës së dorës në ngjyrë të zezë dhe të kuqe me mbërthyes kopsash janë të nxehta dhe të lidhura me tela për lojë të vështirë. Me çdo shtrëngim të llogaritur të prangave të forta fisnore të kyçit të dorës, lëreni përzierjen euforike të dhimbjes dhe kënaqësisë të kalojë përmes shqisave nervore seksuale të nënës suaj. Shikoni teksa grumbullimi i kombinimit shpërthyes ri-shkruan një kapitull të ri të skllavërisë së mirë-orkestruar. Kjo është një lodër seksi me aftësi dhe saktësi erotike. Ai jep aq kënaqësi të thurur në dhimbje sa kërkohet. Kjo palë pranga do t'ju udhëheqë në një udhëtim të fortë, të vrazhdë dhe të zjarrtë në një botë të kënaqësisë seksuale të padëgjuar. Këtu është një mënyrë e re për të thyer tavanin erotik të qelqit të nënës suaj, një rrugë e re drejt lirisë së zgjedhjes seksuale dhe një fillim dhe një fund që nuk do të jetë më kurrë i njëjtë. Modeluar me pasion dhe mirëkuptim të thellë seksual, Mbajtësit e Mansheve të Doreve të Zi dhe të Kuq me Mbërthyes Kopsash do të përqafojnë dhe ushqejnë fantazitë e nënës suaj dhe do t'i udhëheqin ata drejt fillimeve të reja të kënaqësisë dhe do të lëkundin skajet e tyre nervore seksuale. Sapo të filloni, të gjitha dëshirat e nënave tuaja janë gjithnjë e më shumë. Kjo është skllavëri, siç ishte menduar gjithmonë të ishte - e dëshpëruar por shumë e këndshme. Kjo është një palë pranga me stil në kërkim të një shtëpie profesionale.

Specifikimet e kapëseve të dorës së zezë dhe të kuqe me mbërthyes kopsash

Mbërthimi: Kops
Larja: Fshijeni
Ngjyra: e kuqe
Fleksibiliteti: I fortë
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range

Kufizues të zi të fortë për kyçin e këmbës për robëri

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Skllavëria sapo është bërë më e nxehtë dhe më seksi. Asnjë shpenzim nuk u kursye në dizajnimin e këtyre prangave shumë tërheqëse të ëndrrave. Mbajtësit e zi të forta të mansheve për kyçin e këmbës për skllavërinë janë për ata që janë elegant dhe të vetëdijshëm për modën. Ata janë një punë erotike mahnitëse dhe me siguri do të duken shkatërruese të lezetshme në çdo kyç të këmbës. Këto pranga ishin të punuara me dorë nga lëkura e rëndë dhe e fortë që flasin fuqinë. Madhësia është gjenerike bujare me rripa që mund të shtrëngohen ose lirohen për t'iu përshtatur një game të gjerë madhësish. Këto janë pjesë e aksesorëve në rritje të House of Eros BDSM. Me çdo shtrëngim të llogaritur të kopsave, lëreni përzierjen euforike të dhimbjes dhe kënaqësisë të kalojë përmes shqisave nervore seksuale të partnerit tuaj. Kjo është një lodër seksi me aftësi dhe saktësi erotike. Prangat japin kënaqësi të thurur në dhimbje aq sa kërkohet. Kjo palë pranga për kyçin e këmbës do ta drejtojë partnerin tuaj në një udhëtim të ashpër dhe të zjarrtë në një botë të kënaqësisë seksuale të padëgjuar. Këtu është një mënyrë e re për të thyer tavanin e qelqit të robërisë. I modeluar me kujdes, pasion dhe mirëkuptim të thellë seksual, mbathjet e zeza të forta të kyçit të këmbës për skllavërinë do të përqafojnë dhe ushqejnë ju dhe fantazitë e nëns tuaj. Pasi të jeni të lidhur pas këtyre bukurive nuk ka më kthim. Kjo është qendra e festave seksuale.

Mbajtësit e zi të fortë të kyçit të këmbës për skllavërinë janë çifti i prangave që e shndërrojnë botën e BDSM në një kënaqësi të plotë për shqisat. E krijuar me një dizajn të mrekullueshëm, kjo palë nuk e ka problem t'ju bëjë të ndiheni dhe të dukeni si një profesionist!

Projektimi

Mbajtësit e zinj të forta të kyçit të këmbës për robëri janë të pajisura me një shtrëngim secila. Kjo e bën veshjen e saj të lehtë, të rehatshme dhe madje në modë për t'u përdorur. 

Mbajtësit e zi të fortë të kyçit të këmbës për robëri mund të vishen nga kushdo. Thjesht lidhni ato dhe shikoni se si ndihen dhe ndryshoni dinamikën tuaj të dhomës së gjumit me partnerin tuaj! Por duke qenë se këto palë pranga për kyçin e këmbës janë kaq në modë në kuptimin e tyre, mund t'i vishni edhe si një aksesor mode dhe t'i shfaqni jashtë dhomës së gjumit!

Matjet

Mbajtësit e zi të fortë të mansheve të kyçit të këmbës për skllavërinë maten siç duhet. Çdo pranga është dymbëdhjetë inç e gjatë në gjatësi totale. Secila prej tyre ka një diametër prej dy inç. Kur bëhet fjalë për fleksibilitetin, kjo palë pranga për kyçin e këmbës janë pak të palosshme – duke ju dhënë llojin e përsosur të teksturës që e bën atë krejtësisht të rehatshme për t'u veshur si brenda ashtu edhe jashtë dhomës së gjumit!

Pastrim

Mbajtësit e zi të forta të kyçit të këmbës për robëri mund të pastrohen duke përdorur një metodë të thjeshtë por efektive të fshirjes.

Specifikimet e kapëseve të zeza të forta të kyçit të këmbës për skllavërinë

Mbërthimi: Kops
Larja: Fshijeni
Ngjyra: E zezë
Fleksibiliteti: i lehtë
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range

Kapëse dore të zeza superiore për robëri

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Skllavëria kërkon aksesorët e duhur për të nisur lojën dhe për ta mbajtur të nënshtruarin në një gjendje pafuqie totale dhe absolute. Kur bëhet fjalë për kufizimin e lëvizjes, kyçet e dorës janë të parët që mbahen poshtë pasi duart priren të pengojnë më shpesh sesa jo. Prangat e kyçit përfshijnë shumë materiale dhe dizajne, por i vetmi material që do të mbretërojë gjithmonë është lëkura. Lëkura është materiali i zakonshëm kur bëhet fjalë për lodrat BDSM, veçanërisht për lodrat me bazë të fortë të krijuar për ata që kanë qenë në lojë mjaft gjatë. Mbajtësit e manshetës së dorës Superior të Zi për Robëri është një aksesor i krijuar për të vazhduar lojën BDSM duke e mbajtur të nënshtruarit në një mbajtje nga e cila nuk ka gjasa të dalin së shpejti. Me një mekanizëm mbyllës të kopsave, pranga është e rregullueshme dhe kjo siguron që ju të mund ta përdorni atë me partnerët tuaj të shumtë pa pasur nevojë të merrni një palë të ndryshme. Rripat e trashë të kyçjes sigurojnë që lodra të qëndrojë në lojë për aq kohë sa të jetë e mundur pa u dobësuar dhe fërkuar rripat. Materiali i ngurtë prej lëkure e bën manshetën të ngurtë, duke i mbajtur kyçet në një shtrëngim të ngushtë që nuk fal dhe për këtë arsye nuk rekomandohet për ata që sapo kanë filluar. Prangat kanë një unazë D të bashkangjitur në secilën pranga, duke ju mundësuar të përfshini zinxhirë dhe pajisje të tjera të pajtueshme nëse loja juaj merr një rrugë më aventureske. Thjeshtësia e ngjyrës së zezë i jep prangave pamjen tërheqëse të shkollës së vjetër BDSM. 

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Specifikimet e mbajtësve të manshetës së dorës Superior të Zi për skllavërinë

Mbërthimi: Kops
Larja: Fshijeni
Ngjyra: E zezë
Fleksibiliteti: I fortë
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range

Mbajtëse për kyçin e këmbës prej lëkure të zezë për skllavërinë

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Mund të jenë lehtësisht tërbimi i radhës i modës. Ju mund të vishni takat tuaja dhe të vishni këto pranga ekzotike në kyçin e këmbës - po - ato janë aq të mahnitshme! Ato janë lëkure e zezë elastike dhe të rehatshme për t'u veshur për periudha të gjata loje. Prangat e kyçit të këmbës janë të dizajnuara me rripa që mund të rregullohen për t'iu përshtatur çdo madhësie dhe janë të pajisura me vrima për të parandaluar konsumimin e lëkurës. Kjo është një për sirtarin tuaj serioz të skllavërisë dhe të mirave të sadomazokizmit. Është blerja më e mirë e mjeshtrit. Mbajtësit e mansheve prej lëkure të zeza për skllavërinë do të përqafojnë dhe ushqejnë fantazitë e nënës suaj dhe do t'i udhëheqin ata drejt fillimeve të reja të kënaqësisë dhe do të tundin skajet e tyre nervore seksuale. Sapo të filloni, gjithçka që do të dëshirojë nënpunësi juaj është të vazhdojë. Kjo është skllavëri siç ishte menduar gjithmonë të ishte - e butë, por shumë e këndshme. Shikoni ndërsa grumbullimi i kombinimit shpërthyes të shtresave të dhimbjes dhe kënaqësisë ri-tregon një kapitull të ri të skllavërisë së mirë-orkestruar. Kjo është një lodër seksi me aftësi erotike dhe një vulë aftësie. Prangat japin aq kënaqësi të mbushur me dhimbje sa kërkohet. Kjo palë pranga për kyçin e këmbës do ta udhëheqë partnerin tuaj në një flakë të fortë, të zjarrtë dhe të zjarrtë të kënaqësisë seksuale të padëgjuar pasionante. Këtu është një mënyrë e re për të thyer tavanin erotik të qelqit të nënës suaj, një rrugë e re drejt lirisë së zgjedhjes seksuale dhe një fillim dhe një fund që nuk do të jetë më kurrë i njëjtë.

Specifikimet e kapëseve të kyçit të këmbës prej lëkure të zezë për skllavërinë

Mbërthimi: Kops
Larja: Fshijeni
Ngjyra: E zezë
Fleksibiliteti: I fortë
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range

Pranga dore nga lëkura e zezë Superior House of Eros

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Skllavëria kërkon aksesorët e duhur për të nisur lojën dhe për ta mbajtur të nënshtruarin në një gjendje pafuqie totale dhe absolute. Përveç prangave të kyçit të dorës dhe prangave të kyçit të këmbës, ndonjëherë loja kërkon pak më shumë intensitet që këto të dyja nuk mund ta ofrojnë veçanërisht me lojën e synuar që ka në mendje dominuesi. Shiritat e krahëve përfshijnë shumë materiale dhe dizajne, por i vetmi material që do të mbretërojë gjithmonë është lëkura. Lëkura është materiali i zakonshëm kur bëhet fjalë për lodrat BDSM, veçanërisht për lodrat me bazë të fortë të krijuar për ata që kanë qenë në lojë mjaft gjatë. Prangat e dorës nga lëkura e zezë Superior House of Eros është një aksesor i krijuar për të vazhduar lojën BDSM duke e mbajtur të nënshtruarit në një mbajtje nga e cila nuk ka gjasa të dalin së shpejti. Me një mekanizëm mbyllës të shtrëngimit, brezi është i rregullueshëm dhe kjo siguron që ju të mund ta përdorni atë me partnerët tuaj të shumtë pa pasur nevojë të merrni një palë të ndryshme. Ky mekanizëm fiksimi siguron që lodra të qëndrojë në lojë për aq kohë sa të jetë e mundur dhe e bën të lehtë heqjen e shiritit me lehtësi relative. Materiali i ngurtë prej lëkure e bën manshetën të ngurtë, duke i mbajtur krahët në një shtrëngim të ngushtë që nuk fal dhe për këtë arsye nuk rekomandohet për ata që sapo kanë filluar. Bandat kanë një unazë D të bashkangjitur në secilën shirit, duke ju mundësuar të përfshini zinxhirë dhe pajisje të tjera të pajtueshme nëse loja juaj merr një rrugë më aventureske. Ngjyra e zezë e pastër e këtij aksesori i jep atij një pamje të vërtetë të frikshme BDSM.

House of Eros Superior Bands Krah mund të vishen nga kushdo. Thjesht lidhni ato dhe shikoni se si ndihen dhe ndryshoni dinamikën tuaj të dhomës së gjumit me partnerin tuaj! Por duke qenë se këto palë pranga për kyçin e këmbës janë kaq në modë në kuptimin e tyre, mund t'i vishni edhe si një aksesor mode dhe t'i shfaqni jashtë dhomës së gjumit!

Lëkura e bukur e zezë e trashë dhe elastike është përdorur për këtë pranga dore prej lëkure të zezë Superior House of Eros, të rehatshme për t'u veshur duke mundësuar periudha të gjata të lojës. Bandat e krahëve "House of Eros Superior", janë të dizajnuara me rripa të cilët mund të lirohen ose të shtrëngohen për t'iu përshtatur një game të madhe madhësish. Vrimat janë të pajisura me vrima për të parandaluar konsumimin e lëkurës.

Kur bëhet fjalë për fleksibilitetin, kjo palë pranga për kyçin e këmbës janë pak të palosshme – duke ju dhënë llojin e përsosur të teksturës që e bën atë krejtësisht të rehatshme për t'u veshur si brenda ashtu edhe jashtë dhomës së gjumit!

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Pastrim

Prangat e dorës nga lëkura e zezë Superior House of Eros mund të pastrohen duke përdorur një metodë të thjeshtë por efektive të fshirjes.

Specifikimet e prangave të dorës nga lëkura e zezë Superior House of Eros

Mbërthimi: Kops
Larja: Fshijeni
Ngjyra: E zezë
Fleksibiliteti: I fortë
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range

Shtëpia e Eros Bondage Breast Linder Parzmore për të

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Lidhësi i gjoksit është bërë prej lëkure superiore dhe përfshin një rrip mbi bust. Ekzistojnë tre përmasa të disponueshme të vogla të mesme dhe të mëdha duke dhënë një gamë të madhe madhësish të rregullueshme të gjitha vrimat kanë vrima për të reduktuar konsumimin e vrimave.

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Specifikimet e kapëseve të lidhësit të gjirit House of Eros Bondage për të

Mbërthimi: Kops
Ngjyra: E zezë
Fleksibiliteti: i lehtë
Për Kush: Femër
Marka: House of Eros Range

Shtëpia e Erosit me jakë të madhe dhe plumb zinxhir për Të

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Jaka është një simbol i fortë në komunitetin BDSM, ku secili lloj ka rëndësinë e vet. Sado që mund t'i duket nënçmuese një personi normal, jaka është një aksesor shumë eksitues veçanërisht për dominantin pasi është një simbol i fuqisë së tij ndaj të nënshtruarit. Për të nënshtruarit, ky simbol zotërimi i siguron ata se janë në duar të sigurta dhe mund të heqin dorë nga fuqitë e tyre dhe t'ia dorëzojnë gjithçka dominantit. Megjithatë, madhësitë e qafës së burrave dhe grave ndryshojnë dhe për këtë arsye ndonjëherë është më e sigurt të zgjidhni një jakë specifike gjinore, veçanërisht nëse keni vetëm një partner. Jakë e madhe e Erosit dhe Plumbi Zinxhiri për Të është një jakë e nivelit të bërthamës së fortë e krijuar për ata që janë të aftë të përballojnë lojërat e rënda. Përbërja prej lëkure e jakës e bën atë të ngurtë, duke kërkuar kujdes shtesë gjatë tërheqjes ose tërheqjes. Jaka vjen me një unazë të dyfishtë D të ngjitur në të, dhe tek unazat është një plumb metalik. Plumbi është prej lëkure dhe çeliku inox, duke e bërë pak më të lehtë trajtimin e tij pasi është i ngurtë. Kapëse rrotulluese e bën të lehtë shkëputjen e prizës kur nuk është e nevojshme dhe ngjitja është po aq e lehtë kur nevojitet. Klipi nuk është i ngurtë, duke e bërë të vështirë shfaqjen e lëndimeve të lidhura me lëvizjen. Përbërja materiale e këtij aksesori siguron që pastrimi është i lehtë, duke kërkuar një fshirje të shpejtë për ta bërë gati për seancën e ardhshme. 

Specifikimet e jakës së madhe të House of Eros dhe plumbit të zinxhirit për të

Mbërthimi: Kops
Larja: Fshijeni
Ngjyra: E zezë
Fleksibiliteti: I ngurtë
Për Kush: Mashkull
Marka: House of Eros Range

Rrahëse tapeti 29-inç House of Eros për lojën e skllavërisë

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

House of Eros, Mobilje Fetish të punuara me dorë cilësore dhe aksesorë amp BDSM, luks të përballueshëm. Rrahëse tapetesh tradicionale e punuar me dorë, e përfunduar me një shtresë llak për të nxjerrë në pah bukurinë e këtij mjeti të preferuar për ngritjen e pluhurit nga sedilja e një fundi të keq. Ai prodhon një tingull të mrekullueshëm goditës në përdorim. Gjatësia rreth 75 cm.

Specifikimet e rrahësit të tapetit "House of Eros" 29 inç për lojën e robërisë

Gjatësia: 29 inç
Diametri: 8 inç
Ngjyra: Kafe
Fleksibiliteti: I fortë
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range

Kuq e zi me manshetë kyçin e këmbës për lojë të robërisë

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Skllavëria kërkon aksesorët e duhur për të nisur lojën dhe për ta mbajtur të nënshtruarin në një gjendje pafuqie totale dhe absolute. Kur bëhet fjalë për kufizimin e lëvizjes, kyçet e këmbëve gjithmonë hyjnë në lojë, veçanërisht nëse dominanti ka në mendje një veprim të thellë depërtues. Prangat e kyçit të këmbës përfshijnë shumë materiale dhe dizajne, por i vetmi material që do të mbretërojë gjithmonë suprem është lëkura. Lëkura është materiali i zakonshëm kur bëhet fjalë për lodrat BDSM, veçanërisht për lodrat me bazë të fortë të krijuar për ata që kanë qenë në lojë mjaft gjatë. Mbajtësit me manshetë kuq e zi për kyçin e këmbës për lojën e skllavërisë është një aksesor i krijuar për të vazhduar lojën BDSM duke e mbajtur të nënshtruarit në një mbajtje nga e cila nuk ka gjasa të dalin së shpejti. Me një mekanizëm mbyllës të kopsave, pranga është e rregullueshme dhe kjo siguron që ju të mund ta përdorni atë me partnerët tuaj të shumtë pa pasur nevojë të merrni një palë të ndryshme. Rripat e trashë të kyçjes sigurojnë që lodra të qëndrojë në lojë për aq kohë sa të jetë e mundur pa u dobësuar dhe fërkuar rripat. Materiali i ngurtë prej lëkure e bën manshetën të ngurtë, duke i mbajtur kyçet në një shtrëngim të ngushtë që nuk fal dhe për këtë arsye nuk rekomandohet për ata që sapo kanë filluar. Prangat kanë një unazë D të bashkangjitur në secilën pranga, duke ju mundësuar të përfshini zinxhirë dhe pajisje të tjera të pajtueshme nëse loja juaj merr një rrugë më aventureske. Ngjyrat e kuqe dhe të zeza i shtojnë prangat, me modelin fisnor të gdhendur që shton një seksi unike në pranga.

Specifikimet e kapëseve të kyçit të këmbës kuqezi dhe kuq për lojën e skllavërisë

Mbërthimi: Kops
Larja: Fshijeni
Ngjyra: e kuqe
Fleksibiliteti: I fortë
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range

Hooks me dy këmbëza House of Eros për BDSM

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

House of Eros, Aksesorë cilësorë të punuar me dorë BDSM, luks të përballueshëm. Gurpat e këmbëzës janë një mënyrë e thjeshtë dhe efektive për të lidhur prangat, qaforet, rripat me njëri-tjetrin ose për t'u lidhur me pajisje duke lejuar një çlirim të shpejtë të lehtë. Shitet në pako nga dy.

Specifikimet e grepave me dy këmbëza të House of Eros për BDSM

Larja: Fshijeni
Ngjyra: Argjend
Fleksibiliteti: I fortë
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range

Shtëpia 21 inç e Erosit me lak lëkure të kuqe

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Kur bëhet fjalë për largimin e dhimbjes në dhomën e gjumit, ka kaq shumë mjete në dispozicionin tuaj. Megjithatë, BDSM është një lojë që zakonisht kërkon pajisje të dedikuara të dizajnuara për qëllimin e synuar specifik. Nga vozitjet e deri te goditjet e hapura të pëllëmbës, ndonjëherë dhimbja e shkaktuar nuk i kalon dëshirat e të nënshtruarve. Ndërsa pragu i dhimbjes rritet, duhet të ketë një ndryshim në lojë që përputhet me nevojat e reja. The House of Eros Red Leather Loop është një llak i krijuar për të siguruar që dhimbja e dhënë është e mjaftueshme për të lënë një shenjë. Kjo kryevepër e bukur ka një dorezë të lehtë sapele që përshtatet rehat në pëllëmbën e dorës, duke e bërë të lehtë kontrollin e fuqisë me të cilën lodra ulet në pjesën e pasme të partnerit tuaj. Një lëvizje e lehtë e kësaj lodre do të japë një thumb të mprehtë, kështu që gjithmonë sigurohuni që të praktikoni teknikën tuaj përpara se ta provoni atë te partneri juaj, vetëm në mënyrë që të mund të kontrolloni më mirë se si ulet rrëzimi. Ndryshe nga floggerët e tjerë, ky aksesor ka bie të dizajnuara duke përdorur një koncept krejtësisht të ri. Rripat katrore prej lëkure formojnë një lak për të krijuar një rënie në vend të rënies normale të rripit të vetëm. Për ata me përvojë dhe që kërkojnë një lodër që të përputhet me pragun e dhimbjes së tyre, kapeni këtë lodër dhe rizbuloni ndjesitë e mprehta që fundi juaj ka dëshiruar prej kohësh. Gjithmonë sigurohuni që t'i mbani goditjet tuaja larg zonave të ndjeshme për të shmangur dëmtimet e padëshiruara. 

Specifikimet e 21-inç House of Eros Red Leather Loop Flogger

Gjatësia: 21 inç
Larja: Fshijeni
Ngjyra: e kuqe
Fleksibiliteti: I përkulshëm
Për Kush: Të dyja
Veçoritë: Dorezë druri Sapele
Marka: House of Eros Range
Madhësia: 21 inç

Shtëpia e Erosit Kuqe e errët e ngushtë me lidhëse me jakë fisnore

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Jakë me gjerësi të ngushtë të kuqe të errët. E punuar me dorë në lëkurë me model fisnor dhe unazë rrotulluese. 37 mm i gjerë

Specifikimet e "House of Eros" jakë fisnore e ngushtë me lidhëse e kuqe e errët

Ngjyra: e kuqe
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range

Set Karabiner me 4 pako House of Eros

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Kufizimet dhe loja e skllavërisë përfshijnë shumë rrugë, me lojërat që bëhen gjithnjë e më kreative me kalimin e kohës. Sa më e ndërlikuar të jetë loja, aq më shumë aksesorë nevojiten për ta çuar lojën në mënyrë të sigurt deri në përfundimin e saj. Pezullimi kërkon shumë aksesorë të fortë për të siguruar që litari të qëndrojë në vend për të shmangur çdo aksident. Edhe nëse loja nuk ka gjasa të arrijë atë ekstrem, kufizimi i pozicionit mund të kërkojë më shumë sesa thjesht një litar të lidhur në një shtyllë. Shtëpia e Eros Karabiners janë aksesorë të mrekullueshëm kur bëhet fjalë për kufizime të lehta pozicionuese pasi ato ndihmojnë në mbajtjen e kufizimeve në vend me lehtësi, pavarësisht nëse është një litar me nyje ose një unazë bazë D ose O. Me lojën në pozicion, veçanërisht në një stol që mund të mos ketë një vend për të lidhur litarin, karabinët mund të vendosen në një distancë margjinale dhe të përdoren për të siguruar litarin. Cilado lojë që keni ndërmend të përdorni, karabinerët e bëjnë procesin e konfigurimit pak më të lehtë pasi ato ofrojnë gjithashtu një rrugëdalje të lehtë nëse lind një emergjencë. Të bëra prej çeliku inoks, këta aksesorë nuk janë të lehtë për t'u thyer, duke siguruar që ata të mund të mbahen fort pa marrë parasysh se sa nervoz do të jetë i nënshtruari juaj. Sa më i madh të jetë aksesori, aq më shumë peshë mund të përballojë, kështu që gjithmonë sigurohuni që ta përshtatni përdorimin tuaj me karabinerin e duhur. Sipërfaqja e çelikut inox është jo poroze, duke e bërë pastrimin shumë më të lehtë pasi i duhet vetëm një fshirje e shpejtë për ta mbajtur atë të shkëlqejë. 

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Specifikimet e setit Karabiner me 4 pako House of Eros

Larja: Fshijeni
Ngjyra: Argjend
Fleksibiliteti: I fortë
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range

E zezë dhe e kuqe Flogger me peshë mesatare me dorezë druri

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

E përshtatur në ngjyrat magjike të pasionit, ky është një fshikullues, lëvorja e të cilit është më e keqe se kafshimi i saj. Ai zotëron të gjitha elementet e bukurisë dhe stimulimit. Flugeri mesatar është krijuar me fuqi shkëlqyese për të transmetuar dhimbje dhe dridhje kënaqësie me një lëvizje të fortë. Përdorni këtë rrahje dhe lëreni imagjinatën tuaj të shtyjë në mënyrë shpërthyese në territoret e reja të eksplorimit dhe kënaqësisë seksuale. Drejtoni nënën tuaj përmes ndjesisë së lartësisë së etheve të ndjenjave me teksturë të përsosur me shumë shtresa të kombinimit të dhimbjes, tensionit dhe kënaqësisë së pastër. Jini të guximshëm dhe përfshini Floggerin me peshë mesatare të zezë dhe të kuqe me dorezë druri në dyqanin tuaj të delikatesave të skllavërisë. Ky rrahës i shkëlqyer flet shumë për dominimin tuaj mbi gjuhën e kënaqësisë seksuale dhe i vë një vulë autoritetit tuaj erotik. Në duar të afta është një valë stimulimi anal dhe vaginal, mishërim intensiv dhe i lumtur, të gjitha të mbështjellë në një. Kjo lodër e mrekullueshme do t'ju bëjë ju dhe të dashurin tuaj në humor për më shumë dhe skllavëri më të avulluara. The Wooden Handle Leather Flogger nga House of Eros është një nxitës i jashtëzakonshëm i oreksit seksual. Ai teston kufijtë tuaj dhe sfidon zotërimin tuaj erotik dhe robëror. Kjo nuk është thjesht një rrahëse, por një lodër skllavërie e porositur për ata që kanë aftësi dalluese.

Specifikimet e flogerit me peshë mesatare të zezë dhe të kuqe me dorezë druri

Gjatësia: 21 inç
Ngjyra: E zezë
Fleksibiliteti: I përkulshëm
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range
Madhësia: 21 inç

Skllavëria BDSM e zezë me peshë mesatare me dorezë druri

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Goditja me goditje dhe vozitje arrijnë të shtojnë pak dhimbje në lojën BDSM. Por pas një kohe, dëshira për të provuar diçka të re zvarritet dhe ju e gjeni veten duke kontrolluar gjënë tjetër më të mirë. Floggers janë lodrat më të natyrshme për t'u diplomuar për pas vozitave pasi ato japin një ndjesi të ndryshme për shkak të dizajnit të rënies. Ndërsa një vozis është një lodër e fortë që ulet në gomar me presion të shpërndarë, rrahësit lëshojnë ndjesi të shumta të përqendruara, duke çuar në një pickim më të mprehtë në zona të shumta. Në varësi të përbërjes së materialit dhe peshës së flogerit, dhimbja përfshin një varg të madh, nga dhimbja e cekët pothuajse joekzistente deri te një dhimbje më e fortë. Nëse vazhdoni të zhytni gishtin tuaj në skenën e fshikullimit, këshillohet që të filloni me BDSM Bondage Flogger me peshë mesatare të zezë me dorezë druri. Ky fshikullues është bërë prej lëkure, por pesha e rënies i bën thumbimet pak më të durueshme edhe për fillestarët. Megjithatë, rrahësi zbret me një tingull karakteristik për homologët e tij më të rëndë, duke siguruar që i nënshtruari të jetë i përgatitur psikologjikisht për dhimbjen që pason. Kjo lodër ka një dorezë që përshtatet rehat në pëllëmbën tuaj, duke e bërë të lehtë trajtimin dhe duke ju dhënë kështu kontroll të plotë mbi fuqinë e uljes së ujëvarës. Gjithmonë sigurohuni që të praktikoni mirë paraprakisht për të shmangur llogaritjen e gabuar të fuqisë me të cilën ulet ujëvara. Pavarësisht peshës dhe miqësisë së tij për fillestarët, ky fshikullues është ende i aftë të shkaktojë dëme nëse përdoret keq. 

Specifikimet e BDSM Bondage Flogger me peshë mesatare të zezë me dorezë druri

Gjatësia: 21 inç
Ngjyra: E zezë
Fleksibiliteti: I përkulshëm
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range
Madhësia: 21 inç

Skllavëria e kuqe BDSM me peshë mesatare me dorezë druri

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

E kuqe e nxehtë me pasion, kjo është një rrahje për lojtarët shumëngjyrëshe. Kjo bërtet argëtuese dhe gati për t'u rrokullisur! Skllavëria e kuqe me peshë mesatare BDSM me dorezë druri nuk ka të bëjë vetëm me cilësinë e fshikullimit, por me shijen dhe masën e dominantit që dënon. E përshtatur për të joshur, ky është një fshikullues, lëvorja e të cilit është më e keqe se kafshimi i saj. Ai zotëron të gjitha elementet e bukurisë dhe stimulimit. Flugeri mesatar është krijuar me fuqi shkëlqyese për të transmetuar dhimbje dhe dridhje kënaqësie me një lëvizje të fortë. Përdorni këtë rrahje dhe lëreni imagjinatën tuaj të shtyjë në mënyrë shpërthyese në territoret e reja të eksplorimit dhe kënaqësisë seksuale. Kaloni nën tuaj përmes ndjesisë së temperaturës së ndjenjave me teksturë të përsosur me shumë shtresa të kombinimit të dhimbjes, tensionit dhe kënaqësisë së pastër. Jini të guximshëm dhe përfshini BDSM Bondage Flogger me peshë të mesme të kuqe me dorezë druri në repertorin tuaj të robërisë. Ky fshikullues i bërë mirë flet shumë për dominimin tuaj mbi gjuhën e kënaqësisë seksuale dhe i vë një vulë autoritetit tuaj erotik. Në duar të afta është një valë stimulimi anal dhe vaginal, mishërim intensiv dhe i lumtur, të gjitha të mbështjellë në një. Kjo lodër e mahnitshme do t'ju bëjë ju dhe të dashurin tuaj në humor për një robëri më të madhe.

Specifikimet e BDSM Bondage Flogger me peshë të mesme të kuqe me dorezë druri

Gjatësia: 21 inç
Ngjyra: e kuqe
Fleksibiliteti: I përkulshëm
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range
Madhësia: 21 inç

Shtëpia e Erosit me flakë të kuqe të errët BDSM jakë frenimi

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Duke aplikuar një efekt ngjyrues, ne i kemi dhënë jakës me flakë të kuqe një pamje të re të mrekullueshme.

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Specifikimet e BDSM jakë robërie me flakë të kuqe të errët House of Eros

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Mbërthimi: Lidhëse lart
Larja: Fshijeni
Ngjyra: e kuqe
Fleksibiliteti: I fortë
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range

Pranga dore me frenim të shpejtë seksi të zeza për BDSM Bondage Play

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Prangat e dorës Sexy Black Restraint Quick për BDSM Bondage Play janë të mira për argëtim dhe lojëra në këmbë dhe janë të ndërtuara për t'u përdorur si për ata me përvojë ashtu edhe për fillestarët. Me njërin skaj të ngjitur, thjesht futeni dorën brenda dhe tërhiqeni poshtë dhe dora frenohet lehtësisht. Ato vijnë në të zezë dhe ofrojnë fleksibilitet të vogël. Thjesht i fshini ato pas përdorimit dhe janë gati për raundin tjetër të argëtimit dhe lojërave. Merrni kënaqësinë tuaj nga burgimi i partnerit tuaj dhe vendosni se sa larg t'i çoni lojërat tuaja, kur të hiqni dhimbjen dhe kur të stimuloni ndjenjat e kënaqësisë. Ka kënaqësi të pakapërcyeshme për t'u korrur nga ky çift kufizimesh të thjeshta, por dehëse seksuale. Transportoni partnerin tuaj në dhimbje të forta dhe nivele kënaqësie të zjarrta që do të ndryshojnë mënyrën se si ata duan të përjetojnë skllavërinë. Kjo është e hijshme dhe e zgjuar - kontrolli në mënyrën më të mirë erotike. Tani ju keni vëmendjen e tyre të plotë, dëshira juaj si dominuese është komanda e tyre. Merrni kohën tuaj, ndërtoni pritshmëritë e tyre erotike dhe lërini të dridhen në pritje. Ndërtoni dëshirën e tyre për një kreshendo që vetëm ju mund ta lëshoni. Ngrijuni të frikshëm tuaj, ngacmoni dhe tundoni partnerin tuaj derisa të thyhet erotikisht dhe të lutet për mëshirë. Mundësitë se sa larg mund të shkoni janë të shumta.

Specifikimet e prangave të dorës me frenim të shpejtë seksi të zi për BDSM Bondage Play

Larja: Fshijeni
Ngjyra: E zezë
Fleksibiliteti: i lehtë
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range

Prangat e dorës Black Bondage Mighty për çifte

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Skllavëria kërkon aksesorët e duhur për të nisur lojën dhe për ta mbajtur të nënshtruarin në një gjendje pafuqie totale dhe absolute. Kur bëhet fjalë për kufizimin e lëvizjes, kyçet e dorës janë të parët që mbahen poshtë pasi duart priren të pengojnë më shpesh sesa jo. Prangat e kyçit përfshijnë shumë materiale dhe dizajne, por i vetmi material që do të mbretërojë gjithmonë është lëkura. Lëkura është materiali i zakonshëm kur bëhet fjalë për lodrat BDSM, veçanërisht për lodrat me bazë të fortë të krijuar për ata që kanë qenë në lojë mjaft gjatë. Pranga Black Bondage Mighty Wrist për Çiftet është një aksesor i krijuar për të vazhduar lojën BDSM duke e mbajtur të nënshtruarit në një mbajtje nga e cila nuk ka gjasa të dalin së shpejti. Me një mekanizëm mbyllës të kopsave, pranga është e rregullueshme dhe kjo siguron që ju të mund ta përdorni atë me partnerët tuaj të shumtë pa pasur nevojë të merrni një palë të ndryshme. Rripat e trashë të kyçjes sigurojnë që lodra të qëndrojë në lojë për aq kohë sa të jetë e mundur pa u dobësuar dhe fërkuar rripat. Materiali i ngurtë prej lëkure e bën manshetën të ngurtë, duke i mbajtur kyçet në një shtrëngim të ngushtë që nuk fal dhe për këtë arsye nuk rekomandohet për ata që sapo kanë filluar. Prangat kanë një unazë D të bashkangjitur në secilën pranga, duke ju mundësuar të përfshini zinxhirë dhe pajisje të tjera të pajtueshme nëse loja juaj merr një rrugë më aventureske. Gjithmonë sigurohuni që t'i pastroni dhe dezinfektoni mjaftueshëm prangat nëse keni ndërmend t'i përdorni ato në shumë partnerë. 

Specifikimet e prangave të dorës Black Bondage Mighty për Çiftet

Gjatësia: 20 inç
Mbërthimi: Kops
Larja: Fshijeni
Diametri: 3 inç
Ngjyra: E zezë
Fleksibiliteti: I fortë
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range
Madhësia: 20 inç

Fillestar Black Bondage Kufizimet e kyçit të këmbës

Lodrat më të mira të seksit të skllavërisë për 2019 - jakë, litar, maska, mbajtëse, lopata dhe kamzhikë

Të dizajnuara për të përshtatur deri në kyçin e këmbës 15 inç, këto pranga nxjerrin fuqi. Ata janë një rrip 1 e gjysmë në një pranga të kyçit të këmbës me shtrëngim 3 inç. Mbajtësit e kyçit të kyçit të këmbës me skllavërinë e zezë fillestare janë ndërtuar për një shtrëngim të fortë. Transportoni partnerin tuaj në dhimbje të forta dhe nivele kënaqësie të zjarrta që do të ndryshojnë mënyrën se si ata duan të përjetojnë skllavërinë. Kjo është e butë dhe e zgjuar - kontrolli në mënyrën më të mirë erotike. Tani ju keni vëmendjen e tyre të plotë, dëshira juaj si dominuese është komanda e tyre. Shkoni në pazar dhe lërini të dridhen në pritje. Ndërtoni dëshirën e tyre për një kreshendo që vetëm ju mund ta lëshoni. Ngrijuni të frikshëm tuaj, ngacmoni dhe tundoni partnerin tuaj derisa të thyhet erotikisht dhe të lutet për mëshirë. Lëreni këtë izolim të mirë të rrahë partnerin tuaj në linjë dhe ta shtrijë tensionin e tij seksual në kufijtë absolut. Shtoni frenuesit e kyçit të kyçit të skllevërve të zeza fillestare te lodrat tuaja të tjera të BDSM-së dhe zbaviteni një shkallë më të lartë – prangat e kyçit të dorës nga House of Eros, një jakë dhe zinxhir mund ta kthejnë këtë në një festë të merituar robërie. Këto pranga të fuqishme të kyçit të këmbës flasin për aftësi dhe saktësi erotike. Ai jep kënaqësi të shoqëruar me dhimbje aq sa kërkohet. Kjo palë pranga do ta udhëheqë partnerin tuaj në një udhëtim të fortë, të vrazhdë dhe të zjarrtë në një botë të kënaqësisë seksuale të padëgjuar.

Specifikimet e kufizimeve të kyçit të kyçit të këmbës me skllavërinë e zezë fillestare

Gjatësia: 20 inç
Mbërthimi: Kops
Larja: Fshijeni
Diametri: 3 inç
Ngjyra: E zezë
Fleksibiliteti: I fortë
Për Kush: Të dyja
Marka: House of Eros Range
Madhësia: 20 inç

BLINI LODRAT E SEKSIT TË ASILIT ONLINE

Me rritjen e cilësisë dhe nivelit të lojës suaj të skllavërisë është e rëndësishme që vazhdimisht të përmirësoni lodrat tuaja. Peaches and Screams kanë lodrat më të fundit të seksit të cilësisë së lartë në sferën e Asylum. Nëse mbajtja e të dashurit tuaj nën kufizim është ajo që ju shtyn, atëherë koleksioni i lodrave seksuale të skllavërimit të Asylum me siguri do të plotësojë nevojat tuaja. Zgjeroni stokun tuaj të lodrave të seksit të skllavërisë nga Asylum dhe jepni një jetë të re në mënyrën se si merrni ose jepni skllavërinë. Praktika që ata thonë se është e përsosur, kështu që është gjithmonë e këshillueshme që të provoni Bondage Gear Asylum Range të përshtatur për fillestarët derisa të mund të përdorni lehtësisht kufizimet e ndryshme dhe të vlerësoni plotësisht përfitimet e tyre sensuale. Lodrat e seksit bondage të gamës Asylum janë prodhuar për estetikë dhe funksionalitet. Në varësi të fazës në të cilën jeni në lojën tuaj të skllavërisë, zgjedhja juaj kujdeset lehtësisht midis kufizimeve të qafës, kyçit të dorës, kyçit të këmbës ose shtratit të fortë dhe të relaksuar. Ekziston gjithashtu një gamë e larmishme lëkure të butë ose të fortë të larë me tone të ngrohta seksualisht dehëse. Në kategorinë e lodrave seksuale të robërisë së Asylum ka mjaft lodra për ta mbajtur të dashurin tuaj të lidhur dhe plotësisht nën kontrollin tuaj. Pastroni dhe ruani gjithmonë në mënyrë të sigurt të gjitha lodrat tuaja seksuale dhe gjërat thelbësore pas lojës. Kjo është një kategori e dominimit të pastër dhe ju sjell të gjitha lodrat e kërkuara të skllavërimit. Disa nga lodrat thjesht kërkojnë një fshirje, por Peaches and Screams disponojnë gjithashtu zgjidhje pastrimi dhe dezinfektimi.

Ndizni gjërat, skllavëroni të dashurin tuaj me jakë të shtrënguara të forta në zinxhirë të ftohtë. Kjo është një kategori lojërash robërie që tregon fuqinë dhe besimin seksual. Eksploroni forma të ndryshme të kënaqësisë së shkaktuar nga dhimbjet përmes një kombinimi të strukturuar me pasion të lodrave të ndryshme seksuale të robërisë së Asylum. Lërini skllavërinë tuaj të luajë një këmbë, vizitoni Peaches and Screams dhe zgjidhni atë që i përshtatet më mirë shijeve tuaja në lodrat e seksit BDSM. Korrni ndjesitë emocionuese të pajisjeve të azilit të manipuluara në mënyrë profesionale. Ushtroni skllavërinë dhe aftësitë tuaja seksuale me Range Bondage Gear Asylum Range me cilësi të lartë dhe të sigurt. Kërkoni në skutat e thella të mendjes suaj dhe eksperimentoni me lodrat e ndryshme të seksit BDSM të azilit dhe rrisni cilësinë e stimulimit tuaj seksual. Rikuperoni dhe ripërcaktoni hapësirën tuaj në dhomën e lojërave, shtoni Bondage Gear Asylum Range në sirtarin tuaj kyç të lodrave dhe aksesorëve të shijshëm epshorë. Jini në fund të valëve të ngrohta të ndjesive të këmbyeshme me shumë shtresa të kënaqësisë seksuale dhe dhimbjes. Blini Bondage Gear and Asylum Range dhe mësoni se si të manipuloni produkte të ndryshme për të krijuar paralojën me avull dhe për të shkundur orgazmat e shumta vullkanike të trupit të të dashuruarve tuaj. Lëshoni mjeshtërinë tuaj dhe finesën tuaj të hollë në përkëdheljen e ndjesive intensive të lidhura me skllavërinë. Bondage Gear Asylum Range është një koleksion lodrash seksi të nivelit të lartë, të lehta dhe të sigurta për t'u përdorur. Luani me produkte të ndryshme nga lodrat e seksit të Asylum bondage derisa të mund të vendosni në ato lodra që mund t'i shijoni rehat. Kjo është një kategori robërie që ofron mundësi të shumta dashurie dhe sfidon vazhdimisht kufijtë tuaj. Është një kategori erotike mahnitëse e projektuar qartësisht për të nxjerrë jashtë kënaqësinë seksuale të harkuar. Lodrat e seksit të skllavërisë nga Asylum ju vendosin në krye të lojtarëve profesionistë të skllavërisë. Kjo është një kategori që shton një dozë të dëshirueshme pikante në lojën tuaj të dhomës së gjumit dhe vendos në duart tuaja lodra seksi BDSM të orientuara drejt rezultateve. Skllavëria me koreografi të mirë, e mbështetur nga lodra të përshtatshme për azilin, ndërton besimin dhe ju sjell më pranë të dashurit tuaj. Gjallëroni repertorin e dhomës së gjumit me lodra azili të besueshme dhe me cilësi të lartë. Blini dhe përdorni Bondage Gear Asylum Range nga Peaches and Screams dhe ngrini temperaturën në dhomën tuaj të gjumit. Shtoni shije dhe stil në lojën tuaj të skllavërisë. Bashkohuni me forumin tonë online me bazë në Mbretërinë e Bashkuar, Bedroom Talk with Peaches and Screams ku mund të postoni pyetje ose të ndani përvojat tuaja dhe të bisedoni me komunitetin tonë mbështetës në internet

MS, Universiteti i Tartu
Specialisti i gjumit

Duke shfrytëzuar përvojën e fituar akademike dhe profesionale, këshilloj pacientët me ankesa të ndryshme për shëndetin mendor - humor depresiv, nervozizëm, mungesë energjie dhe interesi, çrregullime të gjumit, sulme paniku, mendime dhe ankthe obsesive, vështirësi në përqendrim dhe stres. Në kohën time të lirë, më pëlqen të pikturoj dhe të bëj shëtitje të gjata në plazh. Një nga obsesionet e mia të fundit është sudoku - një aktivitet i mrekullueshëm për të qetësuar një mendje të shqetësuar.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe