Më pak seks për gratë e zëna, thotë Jilly Cooper

Më pak seks për gratë e zëna, thotë Jilly Cooper

Romancierja britanike Jilly Cooper është një autore 75-vjeçare e krijuar vetë, me një varg romanesh romantike jashtëzakonisht të suksesshme pas emrit të saj. Ajo ia arriti suksesit në vitet '80 falë njohurive të egra mbi libidon femërore dhe promovimit të zjarrtë të seksualitetit femëror në tregimet e saj për dashurinë, epshin dhe intrigat. Dhe, ndërsa do të imagjinonit se viti 2012 do të ishte më seksualisht aventureske dhe erotikisht më emocionuese se vitet 1980, mund të shqetësoheni kur dëgjoni se autorja fituese e çmimeve raporton se gratë e sotme nuk duan të bëjnë më seks sepse kanë shumë në pjatat e tyre.

Në një intervistë të fundit për Telegrafin, Cooper tha: “Dhomat e pritjes së mjekëve janë absolutisht të mbushura këto ditë me gra që vuajnë nga libidos së ulët. Unë kam folur me shumë vajza të reja për këtë, dhe ato thjesht nuk duket se e bëjnë më këtë.”

"Sinqerisht, unë mendoj se kjo është për shkak se ne të gjithë kemi kaq shumë kërkesa të tjera për kohën tonë tani," shtoi ajo.

Me presionet e shtuara të drejtimit të një familjeje, kujdesit për shtëpinë dhe kujdesit për fëmijët, shumë biznesmene profesionale e gjejnë veten shumë të ulët në kohën e duhur për mua, me akoma më pak kohë për partnerët dhe jetën e tyre seksuale.

Megjithëse, statistikisht, ato gra që marrin kohë nga jeta e tyre e ngarkuar kanë më shumë gjasa të shijojnë takimet seksuale, duket se të paktën shumica e profesionistëve të zënë nuk kanë harruar se kanë epsh (diku) falë autorëve si Jilly Cooper dhe 50 Shades of Grey e EL James.

"Pornografia ishte tmerrësisht jashtë modës para se të dilte ai libër," thotë Cooper. “Ndërsa kam dëgjuar se është shkruar mjaft dobët, jam i kënaqur që po i jep një jetë të re zhanrit [romanci]”.

Filmi famëkeq 50 Shades of Grey jo vetëm që i ka dhënë një frymë të re zhanrit romantik, por gjithashtu ka frymëzuar Jilly Cooper që t'i shtojë më shumë seksi romanit të saj të ri. "Unë kam kalorës që kërcejnë mbi kalorës dhe kuaj që kërcejnë mbi kuaj."

Nutricionist, Universiteti Cornell, MS

Unë besoj se shkenca e të ushqyerit është një ndihmës i mrekullueshëm si për përmirësimin parandalues ​​të shëndetit ashtu edhe për terapinë ndihmëse në trajtim. Qëllimi im është të ndihmoj njerëzit të përmirësojnë shëndetin dhe mirëqenien e tyre pa e torturuar veten me kufizime të panevojshme dietike. Unë jam një mbështetës i një stili jetese të shëndetshëm - luaj sport, biçikletë dhe notoj në liqen gjatë gjithë vitit. Me punën time, jam paraqitur në Vice, Country Living, Harrods, Daily Telegraph, Grazia, Women's Health dhe media të tjera.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe