Madhësia mesatare e organeve gjenitale të mashkullit

Madhësia mesatare e organeve gjenitale të mashkullit

penis-size1Ka shumë pyetje në dukje pa përgjigje, por tre më të zakonshmet priren të jenë nëse ekziston apo jo jeta në Mars, kush i ka ndërtuar në të vërtetë piramidat dhe sigurisht, cila është madhësia mesatare e organeve gjenitale mashkullore. Megjithatë, nëse dihet e vërteta, mashkulli mesatar shpenzon më shumë kohë duke menduar për madhësinë e organeve gjenitale sesa duke menduar për piramidat.

Tani, ndryshe nga sa mund të besoni, nuk ka asgjë të keqe të shqetësoheni për madhësinë e organeve tuaja gjenitale dhe është gjithashtu krejtësisht normale që një djalë të shqetësohet se çfarë do të mendojnë gratë për madhësinë tuaj. Siç thotë thënia e vjetër, "njohuria është fuqi", kështu që për të marrë një pamje të saktë, së pari duhet të njiheni me faktet në lidhje me madhësinë e penisit. Për shembull, shkenca ende nuk ka arritur të përcaktojë me saktësi madhësinë mesatare për sa i përket organeve gjenitale mashkullore dhe atë pas kaq shumë vitesh kërkimesh.

Sigurisht që studiuesit po deklarojnë përgjithmonë madhësinë mesatare, por le ta pranojmë, rezultatet duket se ndryshojnë gjithmonë nga një studim në tjetrin, dhe kjo natyrisht na lë përsëri aty ku filluam. Problemi më i madh me këto studime pothuajse gjithmonë zbret në teknikat matëse të përdorura. Për shembull, shumë revista thjesht do t'u kërkojnë burrave të masin organet e tyre gjenitale dhe më pas t'i dërgojnë me postë rezultatet. Tani, ju nuk keni nevojë të jeni një shkencëtar raketash për të parë pse studime të tilla janë jashtëzakonisht të meta. Në fund të fundit, këtu kemi të bëjmë me egon e një mashkulli, dhe është e sigurt të supozohet se shumë meshkuj do të priren të ekzagjerojnë kur postojnë në matje. Me këtë në mendje, çdo studim që përfshin vetë-matjen duhet të merret me pak kripë.

Është mjaft interesante që edhe studimet profesionale duken të jenë po aq mashtruese, nëse jo krejtësisht konfuze. Për shembull, Journal of Urology, International Journal of Impotence Research dhe prodhuesit e prezervativëve të stilit të jetesës kryen të gjithë studimet e tyre dhe po, çdo studim tregoi një madhësi mesatare të ndryshme. Për më tepër, matja në fakt u krye nga anëtarët e stafit në vend që të mbështetej në vetë-matjen, por megjithatë rezultatet nuk ishin të qëndrueshme.

Tre madhësi mesatare të ndryshme të marra nga këto studime ishin:

1. 12.9 cm (5.08 in)

2. 13.6 cm (5.35 in)

3. 14.9 cm (5.9 in)

Siç mund ta shihni, ka pothuajse një centimetër ndryshim midis një studimi dhe tjetrit, dhe kur flasim për madhësinë e penisit, një inç është shumë.

Në fund të ditës, ata burra me pallto të bardha ende duhet të kuptojnë se cila është madhësia mesatare reale, dhe nëse më pyet mua, do të thosha se nuk duhet të mbash frymën, sepse nuk duket sikur ata' do ta zgjidhim si duhet shpejt. Gjithashtu, për shkak se meshkujt me penise relativisht të vogla kanë tendencë të ndihen në siklet, shmangin pjesëmarrjen në studime të tilla dhe natyrisht kjo në vetvete i shtrembëron edhe më shumë rezultatet. Fatkeqësisht, për momentin do t'ju duhet të jetoni pa një përgjigje të saktë, por me këtë, edhe nëse keni një penis të vogël, duhet të dini se çdo penis mashkullor mund të bëhet më i madh.

Për vitet e fundit, Tatyana ka punuar si blogere seksi dhe këshilltare për marrëdhënie. Ajo është paraqitur në revista si Cosmopolitan, Teen Vogue. Vice, Tatler, Vanity Fair dhe shumë të tjerë. Që nga viti 2016, Tatyana është fokusuar në seksologji, ka ndjekur kurse të ndryshme trajnimi, ka marrë pjesë në konferenca dhe kongrese ndërkombëtare. “Uroj që njerëzit të trajtojnë çështjet seksuale në kohën e duhur! Harrojeni drojën, paragjykimin dhe ndjehuni të lirë të vizitoni një mjek seksi për ndihmë ose këshilla!” Tanya kënaqet duke ndjekur flakët e saj për kreativitet përmes modelimit, artit të grafitit, astronomisë dhe teknologjisë.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe