Udhëzuesi i Skllavërisë Fetish Mjekësor - BDSM Play Medical

Udhëzues i Skllavërisë Fetish Mjekësor – BDSM Play Medical

Disa njerëz mund të vendosin të shijojnë jetën e tyre seksuale, kështu që ata luajnë skenarë të tillë si një mjek dhe infermiere e keqe me kostume të veshura, por për shumicën, loja mjekësore është një fetish i vërtetë seksual dhe ata e marrin seriozisht.

Loja mjekësore ka elemente fiziologjike dhe fizike, e cila është pjesë e joshjes pasi njerëzit mund ta marrin lojën e tyre mjekësore në masa ekstreme. Loja e rolit mjekësor mund të jetë shumë e këndshme, e dhimbshme, poshtëruese apo edhe "e turpshme".

Disa fetish mjekësorë të njerëzve mund të përqendrohen në rolet e profesionistëve mjekësorë: mjek, infermier, anesteziolog, kirurg etj.

Të tjerët mund të përqendrohen në një procedurë mjekësore: ekzaminimi gjinekologjik, ekzaminimi rektal, klizmat, presioni i gjakut, etj.

Ato mund të zgjohen duke qenë në salla operative ose nga mjete specifike.

Në lojën mjekësore zakonisht ekziston një partner dominues i cili luan rolin e profesionistit dhe partneri i nënshtruar luan rolin e pacientit.

Partneri dominues zakonisht kryen ekzaminime te të nënshtruarit. Gjatë këtyre ekzaminimeve, të nënshtruarit mund t'i lidhin, t'i mbyllin gojët, t'i lidhin sytë dhe t'i bëjnë të veshin një veshje ose të jenë të zhveshur. 44

Të nënshtruarit do të eksplorojnë gjoksin, të pasmet dhe zonat gjenitale ose mund t'i futen pajisje mjekësore në vrimat e tyre. Shpesh objektet e ngrohura ose të ngrira futen për të nënkuptuar ndjesitë e pakëndshme që ndjejmë gjatë ekzaminimeve të jetës reale.

Mund të jetë një ide e mirë që të keni një dhomë të veçuar për seancat tuaja të lojërave mjekësore dhe kjo do të ndihmojë në vendosjen e skenës. Ju mund të jeni në gjendje të blini një krevat të vjetër spitali, karrige dentare dhe karrige me rrota ose të vendosni karrocë plot me lodrat tuaja mjekësore.

Ka veshje seksi infermiere, pallto të bardhë mjekësh, pastrime, doreza latex, çizme deri në gjunjë, maska ​​dhe xhaketa të ngushta për të ndihmuar në vendosjen e skenës mjekësore.

Ka shumë aspekte të fetishizmit mjekësor; lojë me klizmë, stimulim të prostatës ose pikës g, lojë elektrike, lojë me kateter, lojë ndijore.

Një lloj tjetër është tingulli, i cili përfshin futjen e një shufre të gjatë prej çeliku inox në uretër. Tingulli mund të jetë jashtëzakonisht i këndshëm, por duhet bërë me shumë kujdes për të parandaluar dëmtimin. Tingujt uretral janë një instrument që synon të zgjerojë gradualisht dhe butësisht uretrën dhe mund të përdoret; analisht, vaginalisht ose prostatës.

Klizmat ose dushjet anale/vaginale mund të kryhen gjatë seancave të lojërave mjekësore. Për të përjetuar akses më të madh në vaginë dhe anus, ose për të bërë ekzaminime të brendshme, përdoret spekulumi. Rrota e pinit Wartenberg jep ndjesi gudulisjeje dhe ngacmimi, në një ndjesi të dhimbshme. Gryka e gojës mund të përdoret për të mbajtur gojën hapur, gjatë një ekzaminimi oral.

Vetëm mbani mend, pasi në çdo lojë bdsm, duhet të siguroheni që të vendosen kufijtë dhe të gjithë të kenë një fjalë të sigurt përpara se të fillojë seanca. BDSM nuk është një formë abuzimi dhe kryhet gjithmonë me kujdes dhe lejen e personit.

Nutricionist. Universiteti Bluffton, MS

Në botën e sotme, mënyrat e të ngrënit dhe ushtrimeve të njerëzve kanë ndryshuar, dhe shpesh është mënyra e jetesës që është shkaku i shumë sëmundjeve të lidhura me dietën. Unë besoj se secili prej nesh është unik - ajo që funksionon për një nuk i ndihmon tjetrin. Për më tepër, mund të jetë edhe e dëmshme. Më intereson psikologjia e ushqimit, e cila studion marrëdhëniet e një personi me trupin dhe ushqimin, shpjegon zgjedhjet dhe dëshirat tona për produkte specifike, vështirësinë e mbajtjes së peshës trupore optimale, si dhe ndikimin e faktorëve të ndryshëm të brendshëm dhe të jashtëm në oreksin. Unë jam gjithashtu një koleksionist i zjarrtë i makinave të vjetra dhe aktualisht, jam duke punuar në Mercedesin tim W1993 të vitit 124. Ju mund të keni hasur në artikuj në të cilët jam paraqitur, për shembull, në Cosmopolitan, Elle, Grazia, Women's Health, The Guardian dhe të tjerë.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe