MYLE - një organizatë biznesi me zemër

MYLE - një organizatë biznesi me zemër

Fillimi i një biznesi mund të jetë emocionues dhe sfidues. Për ata që kanë një pasion për organizimin dhe një dëshirë për të ndihmuar të tjerët që të rregullojnë shtëpitë e tyre, fillimi i një biznesi për organizimin e shtëpive mund të jetë një sipërmarrje përmbushëse. Këtu hyn MYLE. MYLE qëndron për Make Your Life Easier dhe është një dyqan online i organizimit të shtëpisë që synon t'ua lehtësojë jetën njerëzve duke u ofruar atyre organizatorë me cilësi të lartë për të rrëmuar shtëpitë e tyre. Në MYLE, ne e kuptojmë rëndësinë e organizimit të shtëpisë. Nuk është thjesht të fusësh gjithçka në një kuti, ta fusësh në dollap dhe ta harrosh! Organizimi i shtëpisë mund të jetë i bukur, frymëzues dhe madje mund të ndryshojë jetën. Me zgjidhjet e duhura, ju mund të bëni një shenjë personale në hapësirën tuaj të jetesës, të përmirësoni disponimin tuaj dhe ta ktheni vërtetë shtëpinë tuaj në një shtëpi. 

Strategjitë e biznesit

Strategjia kryesore e MYLE është të synojë njerëzit që duan t'ua bëjnë jetën më të lehtë duke përdorur organizatorët për të rrëmuar shtëpitë e tyre. Për ta arritur këtë, ne ofrojmë një gamë të gjerë organizatorësh për zona të ndryshme të shtëpisë, duke përfshirë kuzhinë, dhomë gjumi, çerdhe dhe më shumë. Këta organizatorë janë bërë me materiale cilësore dhe të dizajnuara për të qenë funksionale, të qëndrueshme dhe estetikisht të këndshme. MYLE gjithashtu fokusohet në ofrimin e një shërbimi të shkëlqyer ndaj klientit, duke ofruar transport falas për porositë mbi 100 dollarë dhe një politikë kthimi pa probleme. Për më tepër, ne përdorim platformat e mediave sociale për t'u lidhur me klientët dhe për të promovuar produktet tona.

Historia e biznesit

MYLE u themelua nga një çift – Violeta & Sharas të cilët kishin pasion organizimin dhe rregullimin e shtëpisë së tyre. Është ende një biznes familjar deri më sot.

Kuptuam se ndërsa udhëtonim nëpër botë, nuk kishim mundësinë të kishim shumë gjëra dhe kishim nevojë për një zgjidhje të lehtë për ruajtje. Ne bëmë kërkimin tonë të tregut dhe zbuluam se kishte mungesë të produkteve të organizimit të shtëpisë që i shërbenin qëllimit dhe në të njëjtën kohë ishin estetikisht të këndshme. Kështu vendosëm të krijonim produktin tonë të parë "Bedside caddy", i cili ishte një sukses i madh. Gradualisht filluam të dizajnonim dhe të shtonim produkte të reja në dyqan.

Ne na pëlqeu gjithashtu stili i jetesës që vjen me zotërimin e një biznesi dhe të qenit shefi i vetes suaj, na motivoi të bëjmë hapin dhe të fillojmë MYLE.

Sfidat e biznesit

Biznesi i organizimit të shtëpive është një industri me ritme të shpejta, me shumë konkurrentë që përpiqen të fitojnë pjesën e tregut. Një nga sfidat me të cilat u përballëm ishte të dilnim në një treg të mbushur me njerëz dhe t'i bëjmë produktet dhe markën e tij të njohura për klientët potencial. Një sfidë tjetër ishin markat e tjera që vidhnin përmbajtjen dhe modelet e produkteve të MYLE. Për më tepër, gjatë Covid19 kohët e gjata të dërgesave nga prodhuesi u vonuan, gjë që na bëri të mos kishim magazinë për pak kohë dhe përfundimisht ndikoi në kënaqësinë e klientit.

Mundësitë e biznesit

Ka disa mundësi në dispozicion si një dyqan që shet organizatorë shtëpish. Një mundësi e tillë është trendi në rritje i minimalizmit dhe zhgënjimit, i cili është bërë gjithnjë e më popullor vitet e fundit. Ky trend paraqet një shans për ne për të shfaqur produktet dhe shërbimet për klientët potencial. Një mundësi tjetër mund të jetë zgjerimi i biznesit për të ofruar shërbime organizative profesionale. Kjo mund të krijojë një rrjedhë shtesë të të ardhurave dhe të ofrojë një shërbim më të personalizuar për klientët.

Këshilla për të tjerët për biznesin

Fillimi i një biznesi mund të jetë sfidues dhe është e rëndësishme të keni një plan të qartë. Hulumtoni tërësisht tregun tuaj të synuar dhe krijoni një plan biznesi që përshkruan strategjitë tuaja, parashikimet financiare dhe planin e marketingut. Për më tepër, përgatituni për pengesat dhe sfidat gjatë rrugës. Është thelbësore që të mbeteni të adaptueshëm dhe të jeni të gatshëm të ndryshoni strategjitë tuaja nëse është e nevojshme. Së fundi, përqendrohuni në krijimin e një marke/produkti unik dhe në ndërtimin e marrëdhënieve të forta me klientët për të krijuar një bazë besnike klientësh.

Mësimet e nxjerra

Ka disa mësime që kemi mësuar gjatë rrugës dhe do të donim t'i ndajnim me lexuesit. Një mësim është rëndësia e të pasurit një kuptim solid se si të filloni një biznes, duke përfshirë kërkesat ligjore, menaxhimin financiar dhe strategjitë e marketingut. Gjithashtu, është thelbësore t'i jepet përparësi kënaqësisë së klientit, pasi klientët e lumtur mund të çojnë në përsëritje të biznesit dhe vlerësime pozitive. Për më tepër, është e rëndësishme të qëndroni të përditësuar me tendencat dhe ndryshimet më të fundit në industri për të mbetur konkurrues.

Monika Wassermann është një mjeke dhe një shkrimtare e pavarur me bazë në MB, e cila jeton me macen e saj Buddy. Ajo shkruan në disa vertikale, duke përfshirë jetën, shëndetin, seksin dhe dashurinë, marrëdhëniet dhe fitnesin. Tre dashuritë e saj të mëdha janë romanet viktoriane, kuzhina libaneze dhe tregjet e cilësisë së mirë. Kur ajo nuk është duke shkruar, mund ta gjeni duke u përpjekur të meditojë më shumë, duke ngritur peshë ose duke u endur nëpër qytet.

Më të rejat nga Business News