Kontakt

Ju lutemi kontaktoni një anëtar të ekipit të Giejo nëse keni një pyetje ose pyetje. Ju mund të na kontaktoni përmes postës, telefonit, emailit dhe mediave sociale: mezi presim të dëgjojmë nga ju!

Zyra në Mbretërinë e Bashkuar:

Banesa 9, 1 Jardine Rd, Londër, E1W 3WD

Zyra amerikane:

433 Plaza Real Suite 339 Suite 339, Boca Raton, FL 33432

 

Këtu në Giejo, ne kujdesemi për lexuesit, reklamuesit dhe partnerët tanë. Që ne t'ju ndihmojmë, ju lutemi kontaktoni departamentin përkatës më poshtë.

Pyetje dhe pyetje të përgjithshme

Nëse keni ndonjë pyetje dhe pyetje të përgjithshme, dërgoni një email në këtë adresë dhe një anëtar i ekipit tonë do të kontaktojë së shpejti.

 

[email mbrojtur]

 

Instagram | Twitter | Pinterest | Facebook

Pyetje për PR, Media dhe Shtyp

Nëse dëshironi të reklamoni me ne ose të keni një pyetje për shtyp, ju lutemi kontaktoni një nga përfaqësuesit tanë të PR - Triin dhe Karolina. Ju gjithashtu mund të vizitoni tonë faqja e medias dhe shtypit për hollësi të mëtejshme.

 

Kontaktoni Karolina: [email mbrojtur]

Kontaktoni Shkrimtarët tanë

vizitoni rreth nesh faqe për të mësuar rreth ekipit tonë të shkrimtarëve të mrekullueshëm. Ju gjithashtu mund t'i kontaktoni ata përmes adresave të emailit më poshtë.

 

Charlotte Cremers: [email mbrojtur]
Crystal Kadir: [email mbrojtur]
Elena Ognivtseva: [email mbrojtur]
Julia Davis: [email mbrojtur]
Katie Lasson: [email mbrojtur]
Ksenia Sobchak: [email mbrojtur]
Marie Salbuvik: [email mbrojtur]
Nataly Komova: [email mbrojtur]
Tatyana Dyachenko: [email mbrojtur]