Një vështrim përmes syve të një sipërmarrësi CBD

Një vështrim përmes syve të një sipërmarrësi CBD

Bashkëthemelues dhe sipërmarrës i CBD LION

Unë jam Katie Lundgren Nauert, Bashkëthemeluese e LUAN CBD. Ne jemi një kompani e shëndetit dhe mirëqenies CBD që i ndihmojmë njerëzit të arrijnë shëndetin optimal dhe të ndihen më mirë çdo ditë. Që nga fillimi në 2017, ne vazhdojmë të jemi një kompani në pronësi dhe operim familjar. Dy nga themeluesit tanë kanë një sfond të gjerë në kanabisin mjekësor dhe rekreativ dhe panë nevojën për një treg të ri që do të kujdesej për një shumëllojshmëri më të gjerë njerëzish që kërkojnë një alternativë më të shëndetshme për shërimin. Ne filluam CBD LION pasi pamë se çfarë kanabisi dhe kërpi shëruan në trupin tonë nga një sërë ushqimesh si sëmundjet auto-imune, ankthi dhe stres. Ne e pamë vetë se sa e fuqishme ishte kjo bimë dhe e dinim që kjo duhej të ndahej me botën.

Përpjekjet e reja nuk vijnë pa pjesën e tyre të drejtë të betejave dhe pengesave.

Një sfidë aktuale me të cilën po përballet industria është mungesa e mundësive për marketing dhe reklamë në të cilën ne ndajmë pasionin dhe njohuritë tona në edukimin e njerëzve se çfarë ofrojnë kërpi dhe kanabisi dhe se si kjo bimë mund të ndihmojë potencialisht në shërimin e trupit tonë. Mediat sociale, lajmet dhe mediat e tjera kanë folur rrallë për provat dhe shkencën e provuar që kërpi dhe kanabisi kanë për të ndihmuar njerëzit të shërohen nga një mori ushqimesh. Ligjet dhe rregulloret aktuale po ndalojnë që më shumë edukim dhe informacion të flitet në sytë e publikut dhe në masë. Kjo bimë është shumë shëruese dhe nevoja për të mësuar më shumë është e dukshme; megjithatë, edukimi dhe ndërgjegjësimi për fuqinë dhe shërimin që mund të ndodhë me këtë bimë po ndalohet në hije në platforma të shumta dhe në lajme.

Thënë kjo, kjo nuk e ka penguar këtë industri të modës të ngrihet. Është një treg i ri dhe me këtë vjen mundësia për të hapur një mënyrë të re për t'iu qasur kujdesit shëndetësor dhe sesi shërojmë trupin tonë. Mendoj se ka një nevojë reale që mjekësia alternative dhe ajo farmaceutike të punojnë së bashku. Është të gjesh ekuilibrin dhe të dish se kur të përdorim secilin që është çelësi i evolucionit tonë në shërim.

Marrja e Përgjegjësisë

Ka gjithashtu shumë përgjegjësi për t'u siguruar që ne vendosim standardet e industrisë për brezat e ardhshëm dhe për një kujdes më të mirë shëndetësor në përgjithësi. Kjo është arsyeja pse CBD LION përdor gjithmonë testimin laboratorik të palëve të treta për të siguruar që fuqia dhe testimi i duhur të ketë përfunduar përpara se të formulojmë produktet tona CBD dhe t'ua shesim konsumatorëve tanë. Në fakt, ne krenohemi që jemi transparentë dhe të hapur me klientët tanë duke ofruar rezultatet e testeve tona laboratorike të palëve të treta në faqen tonë të internetit. Ne e dimë se sa e rëndësishme është të dimë se çfarë po vendosni në trupin tuaj dhe ne duam që njerëzit t'i besojnë CBD-së që marrin nga CBD LION. Ne i trajtojmë të gjithë klientët tanë si familje, duke e ditur se sa e rëndësishme është të ndihmojmë njerëzit që kërkojnë lehtësim nga dhimbja, ankthi, stresi ose lëndime ose ushqime të tjera më serioze. Edukimi është çelësi për të përcaktuar se cili produkt është i duhuri për ju. Për shembull, dikush mund të ketë dhimbje kyçesh ose muskujsh të cilat a produkt aktual mund të rekomandohet si locioni ynë me spektër të plotë 1,000 mg, locion CBD Isolate 1,000 mg ose shirit sportiv. Dikush që kërkon një gjumë më të mirë të natës ose për të ndjerë më shumë energji mund të jetë në kërkim të një Tinktura CBD ose CBD çamçakëz. Dikush që kërkon të pushojë mund të jetë më i prirur të provojë tonën Produktet Delta 8 dhe Delta 9. Ekziston edhe mundësia për të ndihmuar mikun tuaj lesh me tonën Linja CBD për kafshët shtëpiake duke përfshirë tinkturat dhe trajtimet. E gjitha varet nga pesha e trupit, cila është dieta juaj dhe çfarë po kërkoni të shëroni brenda vetes dhe kafshës suaj.

Filloni një bisedë për të gjitha gjërat e kërpit dhe kanabisit

Ju inkurajoj të bëni më shumë kërkime ose të bëni një bisedë të thellë rreth kërpit dhe kanabisit dhe asaj që ofron kjo bimë. Ne jetojmë në një kohë që është larguar nga rrënjët tona me shërimin dhe lidhjen me planetin dhe Nënën Gaia. Nuk ka kohë më të mirë se tani për të filluar të hedhim një vështrim më të thellë se si mund të bëjmë më mirë për brezat e ardhshëm. Ne duhet të pyesim, si mund të krijojmë një mënyrë më të mirë për të aksesuar informacionin dhe për të pasur biseda të ditura rreth kërpit dhe kanabisit dhe të gjitha bimëve që kanë potencialin për të ndryshuar dhe ndryshuar jetën e njerëzve për mirë? Unë besoj se kjo pantallona ka më shumë për të ofruar sesa të ndihmojë vetëm në shërimin e trupit tonë. Unë besoj se mund të shërojë dhe të ndryshojë mënyrën se si ne bëjmë rroba, ndërtesa dhe shumë më tepër! Ka kaq shumë mundësi këtu. Nëse mund të tërhiqemi kolektivisht, të largojmë frikën dhe të hedhim një vështrim më të thellë në zgjidhjen e problemeve se si ne e shohim mjekësinë dhe se si njerëzit edukohen për atë që është më e mira për trupin e tyre, unë besoj se do të ecim në drejtimin e duhur. Me bashkëpunim të vazhdueshëm, punë ekipore dhe nxitje, zgjidhjet do të paraqiten për disa nga industritë dhe pyetjet më sfiduese në botë. Një mënyrë e re e përdorimit të mjekësisë dhe përdorimit të bimëve do të lindë dhe do të pranohet përfundimisht në një shkallë masive.

Këshilla për brezin e ardhshëm të krijuesve dhe sipërmarrësve

Jini të guximshëm dhe të patrembur për të investuar në idetë tuaja dhe krijimet tuaja. Ajo që keni për të ofruar dhe krijuar në këtë botë është unike dhe nuk e dini kurrë se sa njerëz do të ndihmoni vërtet derisa të provoni! Mos prisni të filloni derisa të gjitha pjesët e enigmës të përshtaten së bashku; filloni tani dhe do të vazhdoni të evoluoni ndërsa mësoni dhe rriteni gjatë rrugës! Kini durim të dini se rruga juaj mund të mos jetë e lehtë, por do të jetë shpërblyese! Vazhdoni të përpiqeni për të pamundurën, ja ku ndodhin mrekullitë! 

Katie Lundgren Nauert      

Bashkëthemelues, Drejtor Kryesor Operativ

Dizajn Grafik dhe Marketing

LUAN CBD

[email mbrojtur]

CBDLION.COM

Më shto në: Linkedin

IG:@CBDLION & FB

833-CBD-2DAY ext. 701

https://cbdlion.com/

https://www.instagram.com/cbdlion/?hl=en

https://www.tiktok.com/@cbdlion

http://www.cbdlion.com/

https://www.linkedin.com/in/katie-lundgren-nauert-66a50613/

https://www.facebook.com/CBDLION/

MS, Universiteti i Tartu
Specialisti i gjumit

Duke shfrytëzuar përvojën e fituar akademike dhe profesionale, këshilloj pacientët me ankesa të ndryshme për shëndetin mendor - humor depresiv, nervozizëm, mungesë energjie dhe interesi, çrregullime të gjumit, sulme paniku, mendime dhe ankthe obsesive, vështirësi në përqendrim dhe stres. Në kohën time të lirë, më pëlqen të pikturoj dhe të bëj shëtitje të gjata në plazh. Një nga obsesionet e mia të fundit është sudoku - një aktivitet i mrekullueshëm për të qetësuar një mendje të shqetësuar.

Më të rejat nga Business News