Një zgjidhje e përhershme natyrale kundër plakjes së flokëve (flokë gri) Michelle Lauren Hair Innovation

Një zgjidhje e përhershme natyrale kundër plakjes së flokëve (flokë gri)

 Michelle Lauren Inovacioni i flokëve

Hair Envy- Flokët gri të kundërt Natyrisht.

Çfarë bën: Një zgjidhje e përhershme natyrale kundër plakjes së flokëve (flokë gri)

Si punon? E thënë thjesht funksionon duke riaktivizuar pigmentin e flokëve nga brenda. 

Problemi: Plakja e flokëve – Humbja e pigmentit, gjendjes dhe vitalitetit. (Floke gri)

Kur folikulat e flokëve nuk marrin mjaftueshëm lëndë ushqyese dhe minerale (ose po

Të ndikuar nga faktorë të tjerë, ato ndalojnë prodhimin e melaninës. Pigmenti përgjegjës për ngjyrën e flokëve, si rezultat, flokët bëhen gradualisht gri.

gruaja po kontrollon flokët e bardhë ndërsa shikon në pasqyrë

Procesi i plakjes së flokëve

Pse po më grijnë flokët?

Pigmentimi i flokëve humbet, ndërsa rritemi; përfundimisht, flokët tanë humbasin gjithçka

Pigmentimi.

 Si e përkufizojmë problemin e plakjes së flokëve? Çfarë do të thotë për ne ditë pas dite?

 Flokët gri janë më të trashë, më të ashpër dhe më të vështirë për t'u menaxhuar. Flokët e thinjur kërkojnë mbrojtje më të madhe të fotografisë dhe kanë më pak gjasa të mbajnë ngjyrën artificiale për shkak të ndryshimeve strukturore në fibrën e flokëve. Procesi i plakjes së flokëve identifikohet me shfaqjen e grisë (e përzier natyrale me disa pigmente) dhe nëse nuk ka ndërhyrje - shumica e njerëzve do ta shohin këtë të bardhë brenda (10 vjetësh) kjo tregon humbje totale të pigmentit në pjesën/fijen e flokëve . Kjo na jep një mundësi të kufizuar për të prishur plakjen e flokëve.

Pse produkti ynë mund të ndryshojë mënyrën se si ne trajtojmë plakjen e flokëve përgjithmonë.

Hair Envy™ ndalon këtë proces, duke rikthyer pigmentimin e humbur. 

Hair Envy™ stimulon qelizat e flokëve, të cilat prodhojnë ngjyrë (melanocitet). 

Cilat janë rezultatet? 

Hair Envy™ gjithashtu përmban lëndë ushqyese thelbësore, të cilat mbështesin flokët tuaj si p.sh

bakri dhe prekursorët bio-disponueshëm përgjegjës për ngjyrosjen e flokëve. Përbërësit aktivë janë treguar gjithashtu se reduktojnë humbjen e flokëve dhe përmirësojnë forcën e flokëve.

*Studimet klinike treguan 'pigmentim të konsiderueshëm të flokëve brenda vetëm 60 ditëve nga përdorimi i vazhdueshëm'.  

Hair Envy™ prodhohet në Mbretërinë e Bashkuar në objekte që funksionojnë sipas standardeve GMP. 

Historia e themeluesve/pronarëve dhe çfarë i motivoi ata për të filluar biznesin.

Rreth nesh – Michelle Lauren Hair Innovation

Hair Innovation është një kompani me bazë në Mbretërinë e Bashkuar që ofron produkte inovative dhe të avancuara për flokët dhe bukurinë, të përshtatshme si për burrat ashtu edhe për gratë.

Rreth Michelle Lauren

E themeluar dhe themeluar nga Michelle Lauren, kjo është sipërmarrja e saj e dytë kur bëhet fjalë për subjektet e biznesit. Marka e saj e parë e quajtur Essex Girl Beauty u krijua në 2013 si një nxitje e vogël anësore për të fituar para shtesë gjatë punës së saj të përditshme.

Fillimi i përulurling, ajo filloi të shesë qerpikë fallco në internet. Marka tani është bërë një kompani ndërkombëtare që shet në mbarë botën.

Rrugëtimi i saj i suksesit nuk mund të ishte i mundur pa mbështetjen dhe ndihmën e tij UKEF, Mbretëria e Bashkuar Export Finance. Duke e ndihmuar atë nëduke zgjeruar biznesin e saj në tregjet ndërkombëtare, UKEF i siguroi asaj kontaktet e nevojshme për kredi për eksport në vende të tjera. 

Ideologjia e suksesit pas markës së saj është t'u ofron klientëve produkte cilësore premium me çmime konkurruese dhe në kohën e duhur.

Me ekspertizë në shitje dhe marketing dhe përvojë profesionale të punës në shkollën e flokëve dhe bukurisë së motrës së saj, Michelle ka dëshmuar të jetë një sipërmarrës i suksesshëm biznesi.

Ajo e kupton tregun dhe mban krah për krah me tendencat më të fundit në industri. Duke përzgjedhur produkte të përdorimit dhe nevojave të përditshme, ajo beson në përshtatjen e shpejtë me kërkesat dhe kërkesat në ndryshim të konsumatorëve.

Pasi u nominua si një nga finalistet angleze të femrave të vitit dhe sipërmarrësja e bukur e vitit nga Oqeani krijues, ajo tani ka vendosur të zgjerojë operacionet e saj të biznesit dhe të fillojë këtë sipërmarrje të re për produktet e flokëve të quajtur Hair Innovations nga Michelle Lauren.

Game Changer 2021Kompania është e para që lançoi një produkt unik në tregun e Mbretërisë së Bashkuar. Është një peptid keratin bioaktiv i tretshëm në ujë që ndihmon në rikthimin e ngjyrës natyrale të flokëve. Duke e quajtur atë një ndryshim të lojës së vitit 2021, Michelle beson se ky produkt unik do të ndryshojë përgjithmonë mënyrën se si trajtojmë anti-plakjen e flokëve. Kjo formulë e avancuar që mund të ndryshojë flokët e thinjura në mënyrë natyrale duke përshpejtuar restaurimin e pigmenteve natyrale të flokëve.

Histori pas zilisë së flokëve E specializuar në sjelljen e produkteve më të fundit të flokëve dhe bukurisë në treg përpara çdo konkurrenteje tjetër, Michelle ka lançuar produktin e saj më të fundit për restaurimin e ngjyrës natyrale të flokëve. Teksa arriti në fund të të 30-tave, ajo filloi të vërente qime të thinjura që dalin midis tufës së saj të bukur me ngjyrë. Pikërisht ky realizim veproi si një forcë shtytëse për të gjetur një zgjidhje për rikthimin e pigmentit natyral të flokëve. Duke përdorur ekspertizën dhe njohuritë e saj në fushën e produkteve të bukurisë dhe flokëve, ajo ka punuar shumë me partnerët e saj për të krijuar një inovacion të flokëve që ndihmon në rikthimin e ngjyrës natyrale të flokëve pa asnjë dëmtim apo kimikate të ashpër.

Produkti ynëËshtë një formulë unike dhe e avancuar që do t'ju shpëtojë nga lodhja e përdorimit të llakëve ose nuancave të përkohshme të flokëve për të fshehur ato flokë gri të padëshiruar. Përmes përbërësve të tij miqësorë me mjedisin, ky peptid keratin bioaktiv i tretshëm në ujë është efektiv në rikthimin gradualisht të ngjyrës natyrale të flokëve dhe rikthen shëndetin dhe vitalitetin e flokëve. Nuk përmban kimikate të dëmshme ose të ashpra që mund të ndikojnë negativisht në strukturën e flokëve tuaj. Premtuese standarde fabrikash me cilësi të lartë dhe rezultate të testuara klinikisht, produktet janë një mënyrë me kosto efektive për të menaxhuar flokët kundër plakjes në vitin 2021 dhe lehtësisht të disponueshme në mbarë botën.

Sfida me të cilën përballet biznesi/tregu  

Sfidat aktuale në treg mund të identifikohen si një periudhë ndryshimi që do të trondisë sistemet që kemi përdorur për dekada – rënia e shpejtë e perandorive të vjetra që po i shohim të bien me ritme të paprecedentë – Shembuj të kësaj mund të shihen në ndjekja e ngjarjeve në sektorin e shitjes me pakicë të flokëve dhe bukurisë; Revlon, gjiganti global me (90 vjet) dosje të historisë së tregtimit për falimentim – Fitimet e Superdrug ranë me 80% në 2020 – pavarësisht se u lejua të qëndrojë e hapur.) Boots nuk është në gjendje të tërheqë asnjë blerës me çmimin e saj (7 miliardë). Një pjesë e madhe e sektorit të shitjes me pakicë është mbajtur në baza të dobëta për një kohë të gjatë, pasi çarjet nuk mund të mbahen më pa një ristrukturim të plotë dhe ndryshim të strategjisë, është e parashikueshme që ato do të bien – kjo do të duket si negative si ju. do të shohë mediat të flasin për humbjet dhe në një farë mënyre mund të trembë ata që mendojnë të nisin një sipërmarrje të re, por ishin bazat e dobëta që mbështesin biznesin së bashku me marzhet e ngushta të fitimit që nuk lejojnë asnjë ndryshim në drejtim kur merrni parasysh shpenzimet e përgjithshme. Rritja e dyqaneve të bukurisë me zbritje kontribuoi gjithashtu, por kur mendoni se Savers janë pjesë e rrjetit Superdrug, si nuk e panë këtë ardhje? Ndryshimet masive në rrjetin e ndërprerjeve do të shqetësojnë përsëri status quo-në – kush po i analizon realisht ndryshimet në zinxhirët e furnizimit dhe pasojat? 

Sfida për Hair Envy do të jetë një grup sfidash të ndryshme – pasi modeli i biznesit është ndërtuar për të funksionuar në çdo kusht – kjo strukturë e re dhe kuptim i thellë i ndryshimit të kërkesave të klientëve barazohet me një biznes shumë të shkathët – Sfida do të jetë të ndihmosh konsumatorët kuptojnë procesin e plakjes së flokëve dhe çfarë mund të bëjnë brenda një periudhe të kufizuar për të zbutur dëmin. Po flasim për një ndryshim zakoni nga mbulimi i flokëve të thinjura me bojëra dhe spërkatje te marrja e një suplementi për flokët që riaktivizon pigmentin e flokëve nga brenda.  

Mundësitë me të cilat përballet biznesi/tregu. 

Kur shqyrtojmë sfidat aktuale në treg – Mendoj se do të ketë një dritare të madhe mundësish pasi strukturat e vjetra dështojnë – hapi rrugën për të gjitha markat e reja dhe të reja. Këto marka do të ndërtohen brenda sistemeve të reja që do të thotë se ato janë më të shkathëta dhe vizioni i tyre do të përfshijë idetë më të fundit dhe kërkesat e konsumatorëve. Ka pasur shumë pak risi në flokë dhe bukuri në dekadat e fundit. Kjo lë një boshllëk masiv në treg për markat e reja dhe të ardhshme për t'u shfrytëzuar. Kur mendoni se 7 liderë zotërojnë 182 kompani bukurie – mund të shihni se sfida juaj e vetme e vërtetë janë 7 liderët. A kanë 182 markat vizionin afatgjatë për të qenë ende relevante në vitin 2022 dhe më tej? 

Këshilla për bizneset e tjera:  

Ne po shkojmë drejt revolucionit tonë të ardhshëm teknologjik me zbatimin e blockchain, defi dhe NFT- zbuloni se si këto zgjidhje të reja/procese automatike mund të ndikojnë në industrinë tuaj. Mund të jetë një fjalë e re që shfaqet në mediat sociale pa ndonjë substancë të vërtetë të bashkangjitur, por, duke pasur parasysh se gjigantët më të mëdhenj të teknologjisë kanë punuar tashmë tre vjet për këtë, duhet t'ju tregojë se ata tashmë janë përpara të gjithë të tjerëve – duke i lejuar ata të ngasin valë pasi ata do të zbatojnë teknologjinë e re para gjithë të tjerëve. Filloni të mësoni për të përgatitur dhe përshtatur modelin tuaj të biznesit.  

Tregu është i përmbytur me marka që të gjitha kopjojnë njëra-tjetrën - kjo është një lëvizje e keqe pasi tregon një shenjë dobësie - kjo më tregon se ata janë duke luftuar dhe nuk kanë një strategji solide për të ndërtuar. Tregu mbushet me të njëjtat produkte/mashtrime dhe më pas askush nuk e fiton me të vërtetë hapin tjetër pasi çmimet do të shkojnë në 50% ulje dhe besimi afatgjatë humbet në produktin e zhvlerësuar. Ju duhet të keni identitetin dhe vizionin tuaj për markën tuaj.  

Asnjëherë mos lejoni që marka juaj të kërcejë mbi ideologjinë politike – është si një aksident automobilistik që pret të ndodhë. Politikanët janë 'aktorë' dhe po përpiqen të ndikojnë te njerëzit, nëse lejoni që marka juaj të ndjekë axhendën e tyre, po i tregoni konkurrencës suaj se nuk janë vlerat dhe parimet tuaja kryesore që përcaktojnë dhe formësojnë biznesin. Qëndroni autentik dhe të fortë në besimet dhe bindjet tuaja.  

Përqendrohuni në zgjidhjen e një problemi që askush tjetër nuk e ka vënë re – punoni në USP të forta kjo do t'ju ndihmojë të tërheqni investitorë. Nëse nuk është në radarin e askujt deri në momentin që keni nisur dhe keni përmbytur tregun me produktin tuaj, në kohën kur konkurrenca do të arrijë- ju do të jeni në produktin tjetër - duke ju bërë lider, jo ndjekës.  

Këto janë dy lidhjet për faqet e mia të internetit.

www.michellelauren.co.uk

www.essexgirlbeauty.co.uk

Produkte për t'u kujdesur në 2022.

Ekziston një kërkesë në rritje për zgjidhje natyrale në të gjitha tregjet, nga shëndeti dhe bukuria te ushqimi dhe mjekësia. Shikoni këto lidhje për cbd me cilësi premium.  

https://justcbdstore.uk

JustCBD

https://justcbdstore.com

JustCBD

https://oliolusso.com

Olio Lusso

https://www.loxabeauty.com

Bukuroshja Loxa

Barbara është një shkrimtare e pavarur dhe një këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet në Dimepiece LA dhe Peaches and Screams. Barbara është e përfshirë në iniciativa të ndryshme arsimore që synojnë t'i bëjnë këshillat për seksin më të aksesueshme për të gjithë dhe të thyejnë stigmat rreth seksit në komunitete të ndryshme kulturore. Në kohën e saj të lirë, Barbara kënaqet duke ecur nëpër tregjet e vjetra në Brick Lane, duke eksploruar vende të reja, duke pikturuar dhe duke lexuar.

Më të rejat nga Business News