Njeriu që bëri Viagra është kthyer me diçka të re

Njeriu që bëri Viagra është kthyer me diçka të re

Të gjithë e dinë për Viagrën: ilaçin mrekullibërës që u zbulua pothuajse rastësisht. Ishte në zhvillim për trajtimin e diçkaje tjetër krejtësisht kur shkencëtarët kuptuan se Viagra kishte një efekt anësor të jashtëzakonshëm: i bënte burrat të vështirë, madje edhe ata që vuanin nga mosfunksionimi erektil tani po shijonin ereksionin. Ishte një efekt anësor i mirëpritur. Shpejt përpara dy dekada dhe ky efekt anësor aksidental është një industri shumë milionëshe me një mesatare prej nëntë pilula të shpërndara çdo sekondë.

Dhe tani, njeriu që ka punuar në ilaçin fillestar në vitet nëntëdhjetë është rikthyer me një ofertë të re joshëse. Mike Wyllie (seriozisht, ky është emri i tij i vërtetë) është gati të nisë Tempe, një trajtim për derdhjen e parakohshme. Ai tashmë është vlerësuar si i sigurt dhe efektiv nga Agjencia Evropiane e Barnave dhe ka kaluar të gjitha testet: do të dalë në rafte vitin e ardhshëm.

Ejakulimi i parakohshëm është një problem që prek të paktën një në katër meshkuj. Do të thotë që të bësh dashuri është e shkurtër, nëse jo e përciptë, dhe mund të ketë efekte anësore serioze: mund të jetë e pamundur që partneri juaj të mbetet shtatzënë, mund të ndikojë në dashurinë tuaj dhe marrëdhënien tuaj dhe mund të shkatërrojë plotësisht vetëvlerësimin. .

Tempe synon ta luftojë këtë. Është një shishe e vogël me një grykë spërkatëse të cilën e përdorni për të spërkatur ilaçin direkt në penis deri në dy orë përpara se të bëni dashuri. Ai përmban një lloj anestezie që ndihmon në uljen e ndjeshmërisë së tepërt dhe ndihmon për t'i dhënë një mashkull më shumë kontroll. Pasi të lëshohet, do të jetë i disponueshëm vetëm me recetë derisa ilaçi të gjykohet mjaftueshëm i lirë për t'u administruar përmes NHS.

Gjatë provave, burrat që përdorën llak para seksit ishin në gjendje të zgjasin deri në pesë herë më shumë. Partnerët e tyre shprehën një kënaqësi më të madhe me rezultatin – çuditërisht – dhe subjektet e testimit ishin të kënaqur me performancën e tyre. Ka potencialin për të rindërtuar plotësisht vetëvlerësimin dhe marrëdhëniet.

Përveç të gjitha përfitimeve pozitive, disa testues shprehën shqetësimin dhe raportuan se kishin përjetuar efekte anësore duke përfshirë djegie të lehta dhe dhimbje koke. Pavarësisht kësaj, miratimi paraprak i Tempe për shitje në BE pritet të miratohet në javët e ardhshme dhe nuk do të kalojë shumë derisa ta shohim në anën tjetër të një recete për ata që janë të gatshëm të marrin rrezikun.

Ieva Kubiliute është psikologe dhe këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet dhe shkrimtare e pavarur. Ajo është gjithashtu një konsulente e disa markave të shëndetit dhe mirëqenies. Ndërsa Ieva është e specializuar në mbulimin e temave të mirëqenies, duke filluar nga fitnesi dhe ushqimi, te mirëqenia mendore, seksi dhe marrëdhëniet dhe kushtet shëndetësore, ajo ka shkruar për një sërë temash të stilit të jetesës, duke përfshirë bukurinë dhe udhëtimin. Pikat kryesore të karrierës deri më tani përfshijnë: shëtitje luksoze në Spa në Spanjë dhe bashkim me një palestër në Londër me 18 mijë funte në vit. Dikush duhet ta bëjë! Kur ajo nuk është duke shkruar në tavolinën e saj - ose duke intervistuar ekspertë dhe studime të rasteve, Ieva mbaron me joga, një film të mirë dhe kujdes të shkëlqyeshëm për lëkurën (sigurisht të përballueshme, ka pak gjëra që ajo nuk di për bukurinë buxhetore). Gjërat që i sjellin asaj gëzim të pafund: detoksifikimi dixhital, latte me qumësht tërshërë dhe shëtitje të gjata në fshat (dhe ndonjëherë vrapime).

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe