Oraret e seksit: jo seksi apo të kënaqshme?

Oraret e seksit: jo seksi apo të kënaqshme?

Nëse jeni duke punuar me 9 5, duke u përpjekur t'i merrni fëmijët nga shkolla dhe aktivitetet ekstra kurrikulare, dhe ideja juaj për një natë të mirë është më shumë në linjën e 'një gotë verë dhe shumë gjumë' sesa 'një gotë verë. dhe shumë seks', atëherë është koha për të bërë një bilanc të jetës tuaj seksuale.

Seksi është një pjesë e rëndësishme e marrëdhënies suaj, dhe shëndetit dhe mirëqenies së trupit tuaj. Nëse seksi është një punë e përditshme dhe jo një mënyrë për t'u çlodhur, po e bëni gabim. Gjithçka ka të bëjë me kënaqësinë e trupit tuaj dhe lirimin e endorfinës; perfekte për t'ju ngrohur në një ditë të ftohtë dimri dhe për të relaksuar mendjen tuaj. Nëse e keni të vështirë ta përshtatni atë në listën tuaj për të bërë, atëherë një orar seksi mund të jetë miku juaj i ri më i mirë.

Ndonëse mund të tingëllojë seriozisht joseksi dhe ushtarake si ('9:00, kohë për seks! Rreshter, raportohu për detyrë!'), një orar seksi shpesh mund të nënkuptojë ndryshimin midis fitimit dhe pushimit për shumicën e çifteve. Gjeni kohë për të marrë kohë dhe për të shijuar veten ndërsa rizbuloni anën tuaj fizike. Një orar i suksesshëm i seksit mund t'i ndihmojë edhe individët më të ngarkuar të gjejnë kohë për të shijuar seks sensual dhe të kënaqshëm.

Pra, çfarë është një orar seksi? E dhëna është te emri: ka të bëjë me gjetjen e një kohe në kalendarin tuaj ku do të keni të paktën një orë për veten tuaj me partnerin tuaj. Fëmijët janë jashtë, ju po urdhëroni të merrni brenda dhe keni kohë të mjaftueshme për një ushqim të shpejtë nën mbulesa. Tani, pasi të keni gjetur një sferë kohore që funksionon për të dy, SQRONI atë në ditarin tuaj. Mos u shqetësoni me lapsin: kur bëhet fjalë për një orar seksi, duhet t'i përmbaheni atij. Gjërat kanë shkuar shumë larg për t'i marrë me lehtësi takimet tuaja për seks.

Oraret e seksit mund të jenë seriozisht joseksi nëse i bëni ato gabim. Vetëm mbani mend, ju nuk jeni një instruktor ushtarak dhe nuk keni pse të menaxhoni jetën tuaj seksuale. Nuk ka të bëjë me caktimin e takimeve për seks sipas kërkesës në të gjitha pozicionet e Kama Sutric që mund të imagjinoni: ka të bëjë me gjetjen e kohës për intimitet me partnerin tuaj kur koha dhe energjia janë të dyja bosh.

Monika Wassermann është një mjeke dhe një shkrimtare e pavarur me bazë në MB, e cila jeton me macen e saj Buddy. Ajo shkruan në disa vertikale, duke përfshirë jetën, shëndetin, seksin dhe dashurinë, marrëdhëniet dhe fitnesin. Tre dashuritë e saj të mëdha janë romanet viktoriane, kuzhina libaneze dhe tregjet e cilësisë së mirë. Kur ajo nuk është duke shkruar, mund ta gjeni duke u përpjekur të meditojë më shumë, duke ngritur peshë ose duke u endur nëpër qytet.

Më të rejat nga Lifestyle

RREGULLIMI I POZITEVE SEKSI

Pegging është relativisht më pak e zakonshme në skenën e seksit të të rriturve, por megjithatë ka fituar tërheqje. Dhe