Kërkesat e medias dhe shtypit

SHTYP DHE MEDIAT HETON

Ju lutemi kontaktoni një anëtar të ekipit tonë të PR më poshtë nëse keni një pyetje.

Triin Randloo

Qëndrimi ynë ndaj jetës përcakton qëndrimin e jetës ndaj nesh

 

Rrugëtimi im i marketingut dhe PR filloi në vitin 2001, kur lansova për herë të parë koleksionin tim të modës dhe fillova të drejtoja shfaqje televizive. Që nga viti 2005 kam qenë Menaxher i Markës për kompani të shumta ndërkombëtare, duke parë gjithashtu trajnimin e një shumëllojshmërie të madhe ekipesh shitjesh. 2019 ndërsa jetoja në Singapor, krijova metodën e re të trajnimit PILATRE, misioni im është të ndihmoj sa më shumë njerëz që të jetë e mundur për një shëndet më të shëndetshëm dhe më të shëndetshëm një mënyrë jetese më të lumtur dhe si një ish-lojtar i volejbollit e di se sa e rëndësishme është të kesh një trup të shëndetshëm. Unë jam snowboarder që 7 vjeç dhe dua minus gradë. Gjithashtu më pëlqen të garoj me makina, ishte shoferi i vogël i garave të moshës 12-15 vjeç. Përsa i përket projekteve Unë kam një histori të demonstruar të punës në industrinë e marketingut dhe shitjeve. Të aftë në drejtimin e ekipeve, negociatat, planifikimin e ngjarjeve, shërbimin ndaj klientit, reklamimin, PR dhe planifikimin strategjik. Profesionist i fortë i PR dhe marketingut i diplomuar në Shkollën e Biznesit të Estonisë.

 

Gjëja kryesore energjia prodhon energji - jeta është e thjeshtë dhe e mahnitshme, shijoni procesin drejt qëllimeve tuaja

 

whatsapp: +37 2511 1842

 

Insta / Facebook / Linkedin