Politika Cookie

Politika Cookie

Data e hyrjes në fuqi: 27-Mars-2023
Përditësimi i fundit: 27-Mars-2023

 
Cilat janë cookies?
 
Si mund t'i përdorim cookies?
 
Llojet e cookies që ne përdorim
 
Menaxho preferencat e cookie-t
Cilësimet e cookie

Mund të ndryshoni preferencat tuaja të cookie-t në çdo kohë duke klikuar në butonin e mësipërm. Kjo do t'ju lejojë të rishikoni banderolën e pëlqimit të cookie-t dhe të ndryshoni preferencat tuaja ose të tërhiqni pëlqimin tuaj menjëherë.

Përveç kësaj, shfletues të ndryshëm ofrojnë metoda të ndryshme për të bllokuar dhe fshirë cookies që përdoren nga faqet e internetit. Ju mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të bllokuar / fshirë cookies. Të listuara më poshtë janë lidhjet për dokumentet mbështetëse se si të menaxhoni dhe fshini cookies nga shfletuesit kryesorë të internetit.

Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/32050

Safari: https://support.apple.com/en-in/guide/safari/sfri11471/mac

firefox: https://support.mozilla.org/en-US/kb/clear-cookies-and-site-data-firefox?redirectslug=delete-cookies-remove-info-websites-stored&redirectlocale=en-US

Internet Explorer: https://support.microsoft.com/en-us/topic/how-to-delete-cookie-files-in-internet-explorer-bca9446f-d873-78de-77ba-d42645fa52fc

Nëse jeni duke përdorur ndonjë shfletues tjetër të internetit, ju lutemi vizitoni dokumentet zyrtare të mbështetjes së shfletuesit tuaj.