Pozicionohuni për sukses të garantuar me PURE5TM

Pozicionohuni për sukses të garantuar me PURE5TM

Kush jemi ne?

PASTER5TM Nxjerrje është aplikacioni më inovativ dhe revolucionar i përpunimit botanik jashtëzakonisht i suksesshëm edhe në fushat e kanabisit dhe kërpit. Me qendër në Phoenix, Arizona PASTER5TM projektuar dhe ndërtuar makineri pa tretës në mënyrë që të ofrojë rezultate të cilësisë më të lartë për industrinë mjekësore, farmaceutike, kozmetike dhe ushqimore.

Pse PURE5TM?

Është e thjeshtë! Ne marrim emrin tonë PASTER5TM nga epërsia e përvojës në të pesë shqisat. Nga momenti që ju dëgjoj sa i qetë është procesi për momentin që ju shiko, nuhat, prek shije produkti përfundimtar, PASTER5TM procesi jep pastërti natyrore në të pesë shqisat.

Dr. Stantçev, CEO i PASTER5TM, zotëron një doktoraturë në fizikë, MBA në Menaxhimin e Produkteve, MS në Teknologjinë e Inxhinierisë Elektrike dhe ka patenta të shumta të dhëna dhe në pritje. Ai është i specializuar në dizajnin inovativ të produkteve, sipërmarrjet fillestare, zhvillimin e biznesit ndërkombëtar, efektivitetin operacional, planifikimin e teknologjisë dhe zhvillimet e produkteve të reja.

Dr. Stantçev ka një vizion për tendencat e reja, vendosjen e produkteve, strategjinë e biznesit dhe krijimin e infrastrukturës për rritje organike. Këto aftësi, së bashku me interesin e tij intensiv për mjekësinë natyrore, i ofrojnë industrisë procesin natyror të gjeneratës së ardhshme për integritetin vertikal të farës deri në raft.

Për 16 vitet e fundit Dr. Stantçev zhvilloi dhe përmirësoi teknologjinë e quajtur Nxjerrja e pastër botanik (PBX) për përpunim të butë duke përdorur presion të ulët dhe temperaturë ambienti. Qasja jonë e patentuar është një ndryshim i lojës në të gjitha fushat e nxjerrjes botanik, sepse është proces i shpejtë, arkitekturë me unazë të mbyllur pa ajër, me kosto efikase dhe më e rëndësishmja është e sigurt për njerëzit. Krahasuar me metodat e tjera të zakonshme si përdorimi i Hidrokarbureve, CO2 ose Etanolit – teknologji mbi 100 vjet, PBX është shumë më i lirë, më i shpejtë dhe gjithashtu me cilësi më të lartë.

Më poshtë janë disa avantazhe të përdorimit PASTER5TM Pajisjet PBX me presion të ulët:

● Procesi pa tretës me aerosol (R134a) përdor një aerosol jo toksik dhe jo të ndezshëm, i cili nuk paraqet ndonjë rrezik të ndotjes së mbetur me tretës;

● Nxjerrja pa tretës me aerosol (R134a) është metodë më efikase se të tjerat, sepse teknologjia jonë nuk kërkon ngrirje ose ngrohje të materialit bimor, duke e bërë atë një proces më efikas ndërsa nxjerrja vetëm vajrat që ju nevojiten;

●   Nxjerrja e aerosolit R134a është e butë dhe proces efikas që nxjerr komponimet e dëshiruara pa dëmtuar materialin bimor. Duke ruajtur vitalitetin natyral në vajra duke përfshirë përmbajtjen e enzimave të mira për shërim dhe madje ruan fuqinë e farës pas nxjerrjes;

● Nxjerrja e aerosolit R134a ruan gamën e plotë të terpeneve dhe kanabinoideve, duke rezultuar në një produkt më të fuqishëm dhe me shije;

● Rikuperim i plotë i terpenit dhe fuqisë pa humbje prodhimi;

● Rendimente më të larta në periudha më të shkurtra funksionimi me rezultate më të pastra të produktit;

● Deri në 20 përqind CapEx dhe OpEX krahasuar me nxjerrjen e CO2 nga energjia dhe kostoja;

● Shpenzime të ulëta të mirëmbajtjes dhe OpEx

● GRAS, GMP i miratuar nga FDA dhe autoritetet e BE-së.

Pse PURE5TM nxjerrja?

Shumë studime dhe kërkime në vitet e fundit kanë treguar dhe vërtetuar përfitimet e shëndetit të njeriut nga kërpi dhe produktet bimore të kanabisit. Zbuluar në fund të viteve 1980, sistemi endocannabinoid është kryesisht përgjegjës për ekuilibrin tonë ndërqelizor. Të shpërndara nëpër indet e trupit, endokannabinoidet kryejnë detyra të ndryshme me të njëjtin qëllim - ekuilibrin! Këto ditë, shkurtesa për kanabidiol (CBD) dhe tetrahidrokanabinol (THC) është gati të bëhet magjia e re magjike në mbarë botën për një jetë më të mirë. Vajrat, kozmetika për trupin, fytyrën dhe flokët, grimi – produktet CBD dhe THC janë shatërvani modern i Afërditës, nga i cili ne nxjerrim jo vetëm rininë, por ditët më të lumtura për trupin dhe shpirtin.

Për të krijuar produkte të jashtëzakonshme për treg, të pastra, të orientuara nga klientët dhe të sigurta për njerëzit, ju duhet të nxirrni bimën e synuar, me teknologjinë e duhur, duke përdorur pajisjet e duhura - PASTER5TM i jep biznesit të gjitha zgjidhjet! Dhe jo vetëm pajisjet e nxjerrjes, por edhe e gjithë njohuria dhe ekspertiza.

PASTER5TM Nxjerrja bën sistemet më të mira të nxjerrjes së ambientit me një ekzekutim të vetëm, duke ofruar profile të pandryshuara terpene dhe kanabinoide pa shijen e pashmangshme që klientët e duan. Këtu është një video që tregon rezultatin e një nxjerrjeje të vetme. Ju mund të krijoni ekstrakte specifike të butikut në orë dhe t'i vendosni ato menjëherë, për shembull, në vapa, locione dhe produkte të tjera të injektuara.

Sfidat

Në një mjedis të tillë konkurrues në të gjithë globin është shumë e ndërlikuar të "shkëlqesh" mbi të tjerët dhe kjo është një nga sfidat ku PASTER5TM po përballet. Këtu, ne brenda PASTER5TM qëndrojmë të fortë pas teknologjisë sonë unike, sepse rezultatet dhe klientët tanë flasin për ne. Qëllimi ynë është të ndihmojmë sipërmarrësit dhe të gjithë industrinë që të kuptojnë përfitimet e teknologjisë sonë për bizneset e tyre. Në ditët e sotme, është shumë e lehtë të krahasoni të gjitha opsionet për biznesin tuaj dhe të zgjidhni se në cilën rrugë do të shkoni. Rregulloret e qeverisë në lidhje me përpunimin e kanabisit janë çështja kryesore për planin e përsosur të biznesit. Shumë shtete në SHBA dhe gjithashtu vende në mbarë botën janë ende të ndaluar nga nxjerrja, shitja e produkteve apo edhe rritja e bimëve.

Mundësitë

Një nga sfidat e mësipërme mund të shndërrohet në një mundësi në të ardhmen e afërt – rregulloret e qeverisë. Gjithnjë e më shumë vende po kuptojnë përfitimet e kanabisit dhe veçanërisht produkteve me bazë CBD dhe THC. CBD dhe THC janë substanca që janë ende relativisht të reja për publikun e gjerë. Me efektet e tij terapeutike dhe shëndetësore ka gjeneruar njëfarë emocioni. Vajrat CBD dhe THC tani janë të disponueshëm në tinktura, ushqime të injektuara, ushqime dhe produkte të tjera.

Në të vërtetë, tregu për produktet e naftës CBD dhe THC është rritur aq ndjeshëm sa, sipas analistit të industrisë BDS Analytics, shitjet e këtij produkti në Shtetet e Bashkuara do të kalojnë 20 miliardë dollarë deri në vitin 2024. Bazuar në Fortune, tregu global i kanabisit pritet të rritet nga 28.266 miliardë dollarë në 2021 në 197.74 miliardë dollarë në 2028, me një normë të përbërë rritjeje vjetore prej 32.04%. Potenciali i industrisë CBD ka nxitur shumë njerëz të eksplorojnë se si mund të krijojnë një biznes CBD. Nëse kjo nuk është një mundësi, çfarë është?

Këshilla

Ne jemi të privilegjuar të jetojmë në një botë "të hapur" ku gjithçka është e arritshme dhe lehtësisht e arritshme. Si prodhues makinerish, ne i këshillojmë të gjithëve që të bëjnë kërkime të gjera mbi teknologjitë dhe pajisjet e ndryshme përpara se të angazhohen për një blerje dhe proces. Një plan i mirë biznesi çon në pozicione të qëndrueshme në treg dhe klientë të kënaqur. Ne në Pure5 jemi të sigurt në rezultatet e këtyre kërkimeve - sistemet dhe teknologjia e nxjerrjes Pure5!

Na Kontaktoni

PASTER5TM ka 25 vjet përvojë në nxjerrjen botanik. Ne po ofrojmë makineri të thjeshta dhe të lehta për t'u përdorur për industrinë e kanabisit. Ne ndihmuam shumë kompani të kanabisit si ju për të krijuar produkte të jashtëzakonshme vape dhe infuzion. Ata gjithashtu kursyen para dhe kohë në kthimin e produkteve në treg!

Për të mësuar më shumë rreth Pure5 Extraction, shikoni faqen tonë të internetit: www.pure5extraction.com

Do të donim të dinim më shumë për nevojat tuaja dhe për sfidat tuaja të përpunimit. Ky informacion do të na ndihmojë të krijojmë një propozim që është i përshtatur në mënyrë specifike për nevojat tuaja. Ne mund t'ju ndihmojmë të kurseni para dhe të kryeni çdo konkurrencë.

Faleminderit, mezi pres të dëgjoj nga ju!

Kontaktoni – PURE5 Extraction për më shumë informacion

https://pure5extraction.com/

https://pure5extraction.com/pure-botanical-extraction-pbx/

https://pure5extraction.com/the-endocannabinoid-system-and-our-body/

https://pure5extraction.com/contact-us/

Nutricionist, Universiteti Cornell, MS

Unë besoj se shkenca e të ushqyerit është një ndihmës i mrekullueshëm si për përmirësimin parandalues ​​të shëndetit ashtu edhe për terapinë ndihmëse në trajtim. Qëllimi im është të ndihmoj njerëzit të përmirësojnë shëndetin dhe mirëqenien e tyre pa e torturuar veten me kufizime të panevojshme dietike. Unë jam një mbështetës i një stili jetese të shëndetshëm - luaj sport, biçikletë dhe notoj në liqen gjatë gjithë vitit. Me punën time, jam paraqitur në Vice, Country Living, Harrods, Daily Telegraph, Grazia, Women's Health dhe media të tjera.