Pse/Si është e dëmshme për marrëdhënien tuaj gjurmimi i telefonit/pajisjeve të tjera të partnerit tuaj

Pse/Si është e dëmshme për marrëdhënien tuaj gjurmimi i telefonit/pajisjeve të tjera të partnerit tuaj?

Si trajner takimesh, zbulova se gjurmimi i telefonit të partnerit tuaj i bën ata t'ju konsiderojnë të pabesueshëm. Kjo mund të shkaktojë dëme të mëdha në marrëdhënien tuaj romantike.

A duhet të jeni gjithmonë të pastër me partnerin tuaj në lidhje me Snooping?

Edhe pse shumica e njerëzve mendojnë se përgjimi është i padëmshëm, nëse ju vjen në mendje, është pushtim i hapësirës private të dikujt. Gjithmonë jini të pastër pasi keni përgjuar telefonin e partnerit tuaj dhe tregoni qartë se çfarë ju ka çuar në të. Partneri juaj mund t'ju falë ose t'ju konsiderojë të pabesueshëm.

Po sikur të mos gjenit asgjë dhe të mos planifikoni ta bëni atë përsëri?

Nëse nuk keni gjetur asgjë dhe nuk planifikoni të përgjoni përsëri në të ardhmen, mos e lini macen të dalë nga çanta.

Ju lutemi, rendisni dhe përshkruani hapa të tjerë që duhet të ndërmerrni pasi të gjurmoni për të provuar dhe ndihmuar në rindërtimin e besimit dhe ndjenjës së kufijve në marrëdhënien tuaj.

Jini përgjegjës për veprimet tuaja

Kur bëheni përgjegjës për veprimin tuaj, i dërgoni një mesazh të fortë partnerit tuaj, duke i thënë se marrëdhënia juaj është e rëndësishme dhe se jeni gati dhe të gatshëm të luftoni për të. Kjo me siguri do të rindërtojë besimin. Për të treguar se ata janë seriozë për rolin e tyre në marrëdhënie, partneri juaj gjithashtu duhet të jetë i pastër. Pranimi se ata ju kanë gënjyer ose kanë mbajtur sekrete dhe duke ju siguruar që të mos e përsërisni, ndikon pozitivisht në partneritetin tuaj.

Apologize

kërkon falje[N1]  do të thotë se ju zotëroni gabimin tuaj. Shmangni deklaratat deklarata të thjeshta si "më fal". Në vend të kësaj, bëjini të ditur se ju vjen thellësisht keq që keni përgjuar telefonin e tyre ose pajisje të tjera.

Po sikur të ishit ju ai që do të përgjohej nga partneri juaj?

 Pyetini ata pse po përgjojnë. Kjo do të çojë në biseda produktive rreth kufijve, pritjeve dhe pasigurive të shëndetshme.

Çfarë mund të bëni në interes të rindërtimit të besimit tuaj?

Sigurisht, nëse e kapni partnerin tuaj duke përgjuar, besimi juaj mund të bjerë ndjeshëm. Për ta rindërtuar, hapni kanalet e komunikimit. Kjo ju lejon të diskutoni lirisht frikën ose dyshimet që mund të kenë.

Nëse marrëdhënia juaj vuan vërtet pas një incidenti të fshehjes dhe ju nuk mund ta rregulloni vetë atë, çfarë duhet të bëni?

Kërkoni ndihmë profesionale. Në këtë rast, një terapist ose këshilltar çiftesh do të bëjë.


Postimet e fundit nga Elena Ognivtseva (shiko të gjitha)

Nutricionist, Universiteti Cornell, MS

Unë besoj se shkenca e të ushqyerit është një ndihmës i mrekullueshëm si për përmirësimin parandalues ​​të shëndetit ashtu edhe për terapinë ndihmëse në trajtim. Qëllimi im është të ndihmoj njerëzit të përmirësojnë shëndetin dhe mirëqenien e tyre pa e torturuar veten me kufizime të panevojshme dietike. Unë jam një mbështetës i një stili jetese të shëndetshëm - luaj sport, biçikletë dhe notoj në liqen gjatë gjithë vitit. Me punën time, jam paraqitur në Vice, Country Living, Harrods, Daily Telegraph, Grazia, Women's Health dhe media të tjera.

Më të rejat nga Shëndetësia