PSE BËJNË NATË DATE DHE ÇFARË SJELL KY NË MARRËDHËNIET

PSE BËJNË NATË DATE DHE ÇFARË Sjell KJO NË MARRËDHËNIET.

/

Unë dhe partneri im kemi gjithmonë një takim javor. Ne mendojmë se na ndihmon të kemi një lidhje më të mirë dhe na jep një shans për t'u përqëndruar thjesht te njëri-tjetri. Ne të dy vishemi gjithmonë dhe bëjmë përpjekje që të ndihemi mirë. Ne gjithmonë përpiqemi të bëjmë diçka që përfshin largimin nga shtëpia. Lloji ynë i preferuar i takimit është një vakt jashtë, i ndjekur nga muzikë live dhe disa pije. Rregullat e natës së takimit janë të bëni një përpjekje sikur të dilni për herë të parë, të lini çështjet e përditshme të shtëpisë në shtëpi dhe të bëni gjithmonë diçka që ne në të vërtetë duam të bëjmë. Netët e takimeve për ne janë një mundësi për t'u lidhur në një nivel më të thellë pa shpërqendrimet e jetës së përditshme.

Anastasia Filipenko është psikologe e shëndetit dhe mirëqenies, dermatologe dhe shkrimtare e pavarur. Ajo mbulon shpesh bukurinë dhe kujdesin e lëkurës, tendencat e ushqimit dhe të ushqyerit, shëndetin dhe fitnesin dhe marrëdhëniet. Kur ajo nuk po provon produkte të reja për kujdesin e lëkurës, do ta gjeni duke marrë një klasë çiklizmi, duke bërë joga, duke lexuar në park ose duke provuar një recetë të re.

Më të rejat nga Seksi