Pse disa njerëz paraqesin një anëtar të familjes (rastësisht) kur bëjnë seks?

Pse disa njerëz paraqesin një anëtar të familjes (rastësisht) kur bëjnë seks?

Si fiziologe e regjistruar, më kanë pyetur shpesh, a është e mundur të fotografosh një anëtar të familjes, veçanërisht nënën tënde kur bën seks? Tingëllon e çuditshme, por përgjigja më e drejtpërdrejtë është po, kjo ndodh, veçanërisht kur doni të martoheni me personin me të cilin po bëni seks. Kur hyni në të me gruan tuaj të ardhshme, imagjinoni të keni fëmijë me ta. Fotoja e prindërve tuaj shfaqet gjithashtu sepse mendoni se ata do të bëhen nënë një në një milion ose do të bëhen toksike. E thënë thjesht, varet nga figura e nënës që keni pasur.

A është një gjë ankthi?

Nga shpjegimi i mësipërm, mund të thuhet me siguri të shohësh një fotografi të një anëtari të familjes, veçanërisht nënës tënde, nuk është një gjë ankthi. Për këtë arsye, mos e vini në dyshim mirëqenien tuaj psikologjike nëse kjo ndodh.

Ieva Kubiliute është psikologe dhe këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet dhe shkrimtare e pavarur. Ajo është gjithashtu një konsulente e disa markave të shëndetit dhe mirëqenies. Ndërsa Ieva është e specializuar në mbulimin e temave të mirëqenies, duke filluar nga fitnesi dhe ushqimi, te mirëqenia mendore, seksi dhe marrëdhëniet dhe kushtet shëndetësore, ajo ka shkruar për një sërë temash të stilit të jetesës, duke përfshirë bukurinë dhe udhëtimin. Pikat kryesore të karrierës deri më tani përfshijnë: shëtitje luksoze në Spa në Spanjë dhe bashkim me një palestër në Londër me 18 mijë funte në vit. Dikush duhet ta bëjë! Kur ajo nuk është duke shkruar në tavolinën e saj - ose duke intervistuar ekspertë dhe studime të rasteve, Ieva mbaron me joga, një film të mirë dhe kujdes të shkëlqyeshëm për lëkurën (sigurisht të përballueshme, ka pak gjëra që ajo nuk di për bukurinë buxhetore). Gjërat që i sjellin asaj gëzim të pafund: detoksifikimi dixhital, latte me qumësht tërshërë dhe shëtitje të gjata në fshat (dhe ndonjëherë vrapime).

Më të rejat nga Shëndetësia