PSE TË MOS KESH PARTNER PARA NJË MOSHË TË CAKTUAR SHIHET SHPESH SI FLAMUR KUQ DHE NËSE DUHET

PSE TË MOS KESH PARTNER PARA NJË MOSHË TË CAKTUAR SHIHET SHPESH SI FLAMUR I KUQ DHE NËSE DUHET/NUK DUHET TË JETË DIÇKA PËR TË Brengosur

Nëse një person nuk ka pasur një partner para një moshe të caktuar, mund të shihet si një flamur i kuq nga disa njerëz pasi mund të pyesin veten pse nuk kanë qenë në një lidhje. Megjithatë, në të vërtetë nuk është diçka për t'u shqetësuar, veçanërisht në këtë epokë moderne ku jetojmë. Po bëhet gjithnjë e më e zakonshme që njerëzit të përqendrohen te vetja, karriera dhe kujdesi për veten mbi marrëdhëniet. Njerëzit i japin përparësi vetes mbi të tjerët, gjë që nuk është gjë e keqe, pasi pa dashuri dhe besim, marrëdhëniet me të tjerët nuk funksionojnë gjithsesi.

Ka shumë arsye pse një person mund të mos ketë pasur ndonjë marrëdhënie të mëparshme. Disa njerëz nuk kanë qenë kurrë në një lidhje thjesht sepse u mungon besimi dhe nuk kanë qenë në një situatë ku është e mundur të takoni të tjerët. Të tjerë mund të kenë përjetuar një fëmijëri traumatike që i ka bërë ata të kujdesshëm ndaj të tjerëve dhe për disa njerëz ata thjesht janë mësuar të jenë vetëm dhe janë të lumtur në shoqërinë e tyre.

Nëse takoni dikë që ju pëlqen që nuk ka pasur ndonjë lidhje në të kaluarën, gjëja më e mirë për të bërë është ta pyesni atë. Ata mund ta dinë pse ose jo, sido që t'i njihni më mirë, mund të bëhet e qartë pse nuk e kanë ditur.

Dikush që ka pasur shumë marrëdhënie mund të jetë po aq i kuq sa dikush që nuk ka pasur kurrë. Është me të vërtetë një rast për t'i njohur ato pak më mirë përpara se të bëni një gjykim.

Më të rejat nga Seksi