PSE DATA E KATËRT ËSHTË KAQ KRYESORE PËR MARRËDHËNIET

1. Pse data e katërt është e rëndësishme

Data e katërt tregon shpresë, sepse do të thotë që ju jeni ndoshta të pajtueshëm nga eksitimi i dëshirës për ta parë njëri-tjetrin përsëri. Kjo gjithashtu nënkupton se jeni ende të tërhequr nga njëri-tjetri pasi jeni takuar fizikisht dhe keni kaluar kohë së bashku.

2. Çfarë duhet të jeni në gjendje të tregoni për dikë deri në datën 4

Mund të jetë momenti më i mirë për të ditur se si e trajton ky interes dashurie fmarrëdhënie të dëmtuara ose refuzim. Për shembull, tregojuni atyre për marrëdhëniet ose ish-ët tuaj të kaluar dhe shikoni se si reagojnë ata. Unë rekomandoj të flisni për ish-in tuaj të menjëhershëm për të ndihmuar në njohjen e takimit tuaj edhe më mirë.

3. Pritjet e paarsyeshme për takimin e katërt (çfarë nuk mund ta dini deri atëherë, pse nuk duhet të bëni kaq shumë presion mbi të)

Më poshtë janë disa nga pritshmëritë që mund të mos jenë të vërteta;

  • Duke pritur një plan për takimin me prindërit e njëri-tjetrit.
  • Mendoni se një partner do t'ju dojë në të njëjtën mënyrë si ju.
  • Duke pritur që data juaj të jetë burimi juaj i gëzimit.

Barbara është një shkrimtare e pavarur dhe një këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet në Dimepiece LA dhe Peaches and Screams. Barbara është e përfshirë në iniciativa të ndryshme arsimore që synojnë t'i bëjnë këshillat për seksin më të aksesueshme për të gjithë dhe të thyejnë stigmat rreth seksit në komunitete të ndryshme kulturore. Në kohën e saj të lirë, Barbara kënaqet duke ecur nëpër tregjet e vjetra në Brick Lane, duke eksploruar vende të reja, duke pikturuar dhe duke lexuar.

Ekspert i shëndetit mendor
MS, Universiteti i Letonisë

Jam thellësisht i bindur se çdo pacient ka nevojë për një qasje unike, individuale. Prandaj, në punën time përdor metoda të ndryshme psikoterapie. Gjatë studimeve të mia, zbulova një interes të thellë për njerëzit në tërësi dhe besimin në pandashmërinë e mendjes dhe trupit, dhe rëndësinë e shëndetit emocional në shëndetin fizik. Në kohën time të lirë, më pëlqen të lexoj (një adhurues i madh i trilerëve) dhe të shkoj në ecje.

Ieva Kubiliute është psikologe dhe këshilltare për seksin dhe marrëdhëniet dhe shkrimtare e pavarur. Ajo është gjithashtu një konsulente e disa markave të shëndetit dhe mirëqenies. Ndërsa Ieva është e specializuar në mbulimin e temave të mirëqenies, duke filluar nga fitnesi dhe ushqimi, te mirëqenia mendore, seksi dhe marrëdhëniet dhe kushtet shëndetësore, ajo ka shkruar për një sërë temash të stilit të jetesës, duke përfshirë bukurinë dhe udhëtimin. Pikat kryesore të karrierës deri më tani përfshijnë: shëtitje luksoze në Spa në Spanjë dhe bashkim me një palestër në Londër me 18 mijë funte në vit. Dikush duhet ta bëjë! Kur ajo nuk është duke shkruar në tavolinën e saj - ose duke intervistuar ekspertë dhe studime të rasteve, Ieva mbaron me joga, një film të mirë dhe kujdes të shkëlqyeshëm për lëkurën (sigurisht të përballueshme, ka pak gjëra që ajo nuk di për bukurinë buxhetore). Gjërat që i sjellin asaj gëzim të pafund: detoksifikimi dixhital, latte me qumësht tërshërë dhe shëtitje të gjata në fshat (dhe ndonjëherë vrapime).

Më të rejat nga Pyetni Ekspertin