SHQYRTIMI I CBD-së me lehtësim të thellë

SHQYRTIMI I CBD-së me lehtësim të thellë

/

A jeni të bllokuar në vendin ku mund të merrni vazhdimisht produkte cilësore CBD që janë gjithashtu të sigurta për konsum? Mos u shqetësoni; ndërsa po shqyrtonim Deep Relief, vumë re se është një nga kompanitë më të mira CBD që garanton arritjen tuaj të sigurisë dhe efektivitetit. Qëllimi i tij kryesor është t'u sigurojë klientëve produkte me cilësi unike që janë bërë të rralla në tregun e CBD. Kompania mbështetet shumë në bimën e kërpit dhe vajin MCT për të prodhuar produktet e saj. Pavarësisht se kompania është ndër prodhuesit premium të produkteve CBD, ajo gjithashtu i ofron ato me çmime të konsiderueshme. Përveç kësaj, ajo ka oferta dhe zbritje për grupe të veçanta njerëzish si personat me aftësi të kufizuara afatgjata dhe ushtarakët. Kompania vlerëson klientët e saj dhe fokusi i saj përqendrohet rreth klientëve për të siguruar që ata të jenë të kënaqur në çdo kohë. Për më tepër, përpara se ndonjë produkt të dalë në treg, ai i nënshtrohet testimit laboratorik të palëve të treta për t'u siguruar që është pa ndonjë ndotës dhe përmban nivelet e kërkuara të CBD dhe THC. Ju lutemi, vazhdoni të lexoni rishikimin tonë pasi ne kemi zbuluar informacione të rëndësishme në lidhje me procesin e prodhimit dhe gamën e produkteve.

Rreth kompanisë

Kompania është e përkushtuar të ofrojë produktet më të mira pa asnjë lëndë kimike të dëmshme që mund të ndërhyjë në pastërtinë e tyre. Ajo u themelua nga Joel Varian, i cili ishte i interesuar për produktet me bazë kërpi për shkak të efektivitetit të tyre. Meqenëse industria e ushqimit dhe barnave ishte e shtrembëruar nga produkte të mbushura me kimikate të dëmshme, të cilat i dëmtonin njerëzit në vend që të ofronin zgjidhje, ai vendosi të bashkohej me kompani të tjera për të rikthyer shpresën e humbur. Kompania përdor bimë organike të kërpit për të prodhuar produktet e saj unike. Pavarësisht se mbështeten shumë te bimët e kërpit, ata gjithashtu kanë një ekip ekspertësh përgjegjës për gjurmimin e përbërësve efektivë që do t'i ndihmonin ata të arrijnë nivele ekstreme të cilësisë dhe efektivitet të shpejtë. Edhe pse ëndrra e saj për të sjellë shpresë me ndihmën e produkteve natyrale nuk është arritur plotësisht, ajo vazhdon të sjellë në bord elementë të ndryshëm natyral për të siguruar që efektiviteti është arritur. Përveç kësaj, ajo është e përkushtuar të sigurojë që proceset e saj të prodhimit të jenë miqësore me mjedisin.

Kompania ofron përshkrime të produkteve nën secilin produkt për të lehtësuar përvojën e blerësve të saj dhe për t'i bërë ata të shkojnë për produktet e duhura. Ndonjëherë, mund të jetë teknike të kërkoni produktin më të mirë që i përshtatet nevojave tuaja pa përshkrim adekuat të produktit. Ndërsa kaluam nëpër katalogun e produkteve të tij, vumë re se ishte i mirëpërcaktuar. Akoma më shumë, ndërsa vumë në dukje çdo produkt, vumë re se u dhanë më shumë informacion rreth produkteve. Disa nga të dhënat e rëndësishme të ofruara përfshijnë përbërësit, nivelet e THC & CBD, mënyrën e administrimit, dozën e kërkuar, metodën e nxjerrjes, çmimin dhe shijet e disponueshme. Për më tepër, përvoja e tij e blerjes është e drejtpërdrejtë sipas përvojës sonë. Lundrimi brenda faqes së internetit ishte i drejtpërdrejtë, si dhe gjetja e produkteve të nevojshme. Ne shtojmë lehtësisht produkte të hequra në karrocën tonë të blerjeve, minus ndjenjat e aktiviteteve të dyshimta. Produktet tona u dorëzuan në ditën e tretë, të paketuara në mënyrë diskrete gjatë kryerjes së pagesave.

Për klientët që kanë shqetësime në lidhje me CBD, kompaninë, produktet ose sistemet e saj, ata mund të arrijnë mbështetjen e saj për më shumë sqarime. Sidoqoftë, përpara se të arrijnë ekipin e tij mbështetës, ata mund të kalojnë në faqen e tij FAQ për të parë nëse shqetësimi është adresuar. Disa nga pyetjet e përgjigjura përfshijnë abonimet, si të hapni tinkturat e mbrojtura nga fëmijët, kuptimi i CBD, ndryshimi midis kërpit dhe marihuanës, termat dhe kushtet e filialit dhe shumë më tepër. Teksa kaluam nëpër disa nga përgjigjet, vumë re, megjithëse ishin të sakta, ishin relevante dhe të rëndësishme.

Nëse nevojat tuaja nuk janë adresuar në asnjërën nga pyetjet, është koha kur mund të kontaktoni ekipin e tij mbështetës. Ajo ka ofruar një lidhje në menunë e saj kryesore (Na Kontaktoni) për t'ju ndihmuar të arrini në detajet e kontaktit të saj. Në këtë faqe, ata kanë dhënë numrin e tyre të telefonit (916-384-0334), adresën e emailit ([email mbrojtur]), adresën fizike (El Dorado Hills CA) dhe një kuti bisede të drejtpërdrejtë. Sistemi i tij i mbështetjes është shumë efektiv siç është ekipi i tij mbështetës. Meqenëse nuk mund të gjenim shumë informacion në lidhje me praktikat e tyre të qëndrueshme bujqësore, u dërguam atyre me email, duke kërkuar më shumë informacion. Email-i ynë iu përgjigj brenda 24 orëve me një përgjigje të saktë por të qartë që na kënaqi.

Rrjedhimisht, për të mbajtur gjurmët e reputacionit të saj, kompania ofron një faqe rishikimi të produktit, të cilën e përdor për vetëvlerësim. Në faqe kemi hasur në komente të shumta, pozitive dhe negative. Veçanërisht, ato pozitive tejkaluan në mënyrë të konsiderueshme ato negative. Megjithatë, kompania iu përgjigj pozitivisht komenteve negative, duke premtuar se do të kryenin rregullime në përputhje me rrethanat. Përveç faqes së tij të rishikimit, ajo gjithashtu ka platforma të mediave sociale që e ndihmojnë atë të ndërveprojë me klientët e saj dhe klientët që ndërveprojnë me njëri-tjetrin lirshëm. Përveç kësaj, platformat e mediave sociale përdoren për të edukuar klientët pasi në to postohen bloge të ndryshme. Së fundmi, platformat përdoren për të kontaktuar ekipin e saj mbështetës përmes mesazheve në Facebook dhe kutisë së mesazheve në Instagram.

Procesi i prodhimit

Kompania ka dokumente ligjore që i lejojnë ata të rritin bimë kërpi dhe të prodhojnë produkte me bazë kërpi. Të gjitha proceset e prodhimit të tij kryhen brenda SHBA-ve për të maksimizuar cilësinë. Më e rëndësishmja, fokusi i saj kryesor është në cilësinë e kërpit të përdorur për prodhimin e produkteve të tij. Edhe pse kompania përdor kërpin nga Kalifornia, kërpi më i mirë brenda SHBA-së merret nga Kolorado dhe Oregon. Megjithatë, kompania siguron që praktikat e qëndrueshme bujqësore të zbatohen për të gjetur kërpin më të mirë, pa plehra kimikë dhe pesticide. Për ta arritur këtë, kompania monitoron nga afër rritjen e saj dhe siguron që të mos përfshihen plehra kimikë artificialë dhe pesticide në rritjen e rritjes më të shpejtë të bimës. Përveç kësaj, ata preferojnë rotacionin e të korrave për të shmangur rraskapitjen e fermës dhe për të ruajtur pjellorinë e saj.

Kompania siguron që kërpi të jetë pjekur plotësisht përpara se të korret dhe më vonë të dërgohet në objektin e saj prodhues për përpunim të mëtejshëm. Më e rëndësishmja, ata përdorin kërpin ndërsa janë ende të freskët për të maksimizuar cilësinë. Që nga themelimi i saj, ajo ka përdorur kryesisht CO2 si metodën e saj të nxjerrjes. Preferohet të përdoret CO2 për shkak të efektivitetit të tij. Ndihmon kompani të ndryshme të marrin vetëm kanabinoidë dhe terpene të dobishme, duke maksimizuar cilësinë. Për më tepër, është gjithashtu miqësor ndaj mjedisit, ndryshe nga metodat e tjera si etanoli.

Me prodhimin e produkteve të saj, ato testohen si për pastërtinë ashtu edhe për fuqinë për t'u siguruar që janë të sigurta për konsum. Së pari, duhet të sigurohet që nivelet e THC të mos kalojnë kufirin optimal prej 0.3%. Përveç kësaj, ajo është gjithashtu përgjegjëse për të siguruar që nivelet e CBD të postuara në internet dhe në etiketa përputhen me ato në produkte. Përveç kësaj, laboratori ka gjithashtu përgjegjësinë për të siguruar që produktet e tij të mos kenë kimikate të dëmshme që mund të ndërhyjnë jo vetëm në cilësinë e produktit, por edhe në qëllimin kryesor të CBD, i cili është të sigurojë produkte natyrale. Veçanërisht, të gjitha produktet e saj nuk përmbajnë kimikate të dëmshme siç janë mbetjet e pesticideve dhe metaleve të rënda. Rezultatet postohen më pas për verifikimin e klientit nën "raportet laboratorike".

Gama e produkteve

Gummies Relief Thellë

Gummies janë mënyra më e përshtatshme dhe më e matur për të administruar dozën tuaj ditore të CBD. Mund t'i vendosni lehtësisht në tavolinën e punës ose në xhepat gjatë udhëtimit. Kompania ofron gomat e saj në spektër të plotë duke përdorur ekstrakte bimore organike të kërpit. Për më tepër, ato janë krijuar për të përmirësuar gjumin për ata që përjetojnë një model të dobët gjumi. Çamçakëzët e tij janë të disponueshëm në dy formulime, çamçakëz tërësisht natyralë, të cilët janë gjithashtu vegan me 35.00 dollarë. Një formë tjetër është mishrat e gjumit me fuqinë 750 mg CBD dhe 450 mg CBN me 45.00 dollarë.

Tinktura me lehtësim të thellë

Tinkturat e tij janë formuluar në mënyrë unike duke përdorur ekstrakte të bimëve të kërpit C02 së bashku me vajin MCT, një bartës kryesor i disponueshmërisë biologjike dhe elementëve të tjerë të dobishëm. Çdo porcion shoqërohet me një pikatore të tregut për të ndihmuar klientët e saj të administrojnë dozën e saktë prej 1 ml në ditë. Tinkturat ofrohen në një gamë fuqie prej 300 mg deri në 1500 mg CBD dhe në 0.5 oz, 1 oz dhe 2 oz. Në varësi të fuqisë, ato shiten nga 30.00 dollarë në 65.00 dollarë. Së fundmi, ato janë në spektër të plotë dhe ekzistojnë në tre shije.

Kapsula për lehtësim të thellë

Kapsulat e tij janë krijuar me kujdes duke përdorur ekstrakte të bimëve të kërpit CO2 dhe vajra të tjerë të rëndësishëm si vaji MCT, duke rritur efektivitetin e shpejtë. Kapsulat janë mënyra e dytë më e preferuar për të administruar dozën tuaj ditore CBD, veçanërisht ata që dëshirojnë ta administrojnë menjëherë dhe të shmangin testin natyral. Aktualisht, kompania ofron një lloj kapsule në 750 mg CBD me 35.95 dollarë. Megjithatë, ai shërbehet në një shishe me 30 kapsula dhe kompania rekomandon përdorimin vetëm oral, me ndihmën e pijes ose ujit tuaj të preferuar.

Temat e relievit të thellë

Problemet e lëkurës lindin siklet gjatë shoqërimit me njerëz të tjerë. Për të rritur besimin tuaj duke e bërë lëkurën tuaj të lëmuar, Deep Relief prodhon një nga produktet më të mira, të cilat prodhohen duke përdorur ekstrakte bimore të kërpit CO2 dhe vaj MCT për të lejuar thithjen e lehtë nga lëkura, ndër përbërësit e tjerë të dobishëm. Për më tepër, diapazoni i fuqisë së tyre është nga 100 mg në 1000 mg CBD, të cilat ne zbuluam se janë disi të kufizuara në krahasim me atë që ofrojnë konkurrentët e tjerë të mundshëm.

Çfarë na pëlqen në lidhje me kompaninë

Ndërsa konkurrenca vazhdon të rritet brenda tregut CBD, disa kompani si Deep Relief vazhdojnë të bazojnë luftën e tyre të konkurrencës duke përdorur cilësinë. Kështu që shumë kompani kanë lënë mënjanë qëllimin kryesor të CBD, i cili është të ofrojë produkte natyrale që do të adresojnë shqetësimet e përbashkëta të shëndetit dhe mirëqenies së qenieve njerëzore. Një numër i konsiderueshëm është fokusuar në realizimin e fitimeve duke bërë që Deep Relief dhe markat e tjera të dallohen. Përveç kësaj, kompania ofron udhëzime se cilat produkte janë më të mirat duke ofruar përshkrime të produkteve. Si rezultat, shumica e klientëve i kuptojnë më mirë produktet që do të blejnë, qëllimin, përbërësit dhe mënyrën e administrimit të tyre.

Çfarë nuk na pëlqen në kompani

Edhe pse kompania është dalluar të jetë unike duke ofruar vazhdimisht produkte me cilësi të lartë, disa fusha duhet të trajtohen. Ajo duhet të konsiderojë zgjerimin e linjës së saj të produkteve për të fituar një treg më të gjerë për shkak të produkteve të saj cilësore. Përveç kësaj, ai duhet të japë më shumë informacion për origjinën e tij, themeluesit dhe anëtarët e ekipit të tij. Kjo do t'i ndihmojë klientët e saj dhe palët e interesuara si ekipi ynë që ta kuptojnë më mirë.

Vendimi i Përgjithshëm

Nëse vazhdimisht keni pasur probleme me marrjen e produkteve cilësore, nuk keni pse të shqetësoheni më. Ne rekomandojmë shumë produkte nga Deep Relief sepse ato janë prodhuar me shumë dashuri dhe kujdes nga një ekip profesionistësh. Kompanisë, ne i rekomandojmë që të bëjë më shumë përpjekje pasi konkurrenca po vazhdon të rritet. Më e rëndësishmja, ata duhet të konsiderojnë ofrimin e më shumë produkteve.

Kristina Shafarenko është një psikologe marrëdhëniesh dhe shëndeti dhe mirëqenieje dhe një shkrimtare e pavarur me kohë të pjesshme e stilit të jetës që mbulon shëndetin dhe fitnesin, seksin, mirëqenien seksuale dhe marrëdhëniet. Kur ajo nuk është duke shkruar, mund ta gjeni duke planifikuar arratisjen e saj të ardhshme, duke testuar shijet e çdo kafeje në pamje dhe duke pushuar në shtëpi me macen e saj, Buddy.

Më të fundit nga CBD