Rishikimi i CBDmd

Rishikimi i CBDmd

Ndër kompanitë e njohura CBD, cbdMD nuk është e jashtëzakonshme. Ndryshe nga kompanitë e tjera CBD, ajo është e njohur për strategjitë e saj të marketingut, vlerësimet e produkteve dhe partneritetin. CbdMD u jep konsumatorëve një gamë të gjerë produktesh me një konkurrencë të konsiderueshme prej 0.05$/mg – 0.10$/mg. Duke parë çmimet e ulëta të produkteve të tyre, ne u detyruam të kontrollonim cilësinë e tyre pasi cilësia dhe çmimet janë të dobishme. Për realizimin tonë, cbdMD ofroi produkte identike për nga cilësia dhe sasia ashtu si konkurrentët e saj, por me një çmim më të ulët. Për më tepër, kompania ofron një proces të përshtatshëm dhe të shpejtë të blerjes së produkteve të saj dhe opsione të shumta për t'u lidhur me tavolinën e ndihmës së kompanisë. Megjithatë, çështja e kompanisë që neglizhon të ofrojë informacione të dobishme si përshkrimi i produktit është ngritur disa herë. Duket se kompania përqendrohet më shumë në marketing, si dhe në pamjen e jashtme të faqes së saj të internetit për shpenzimet e produkteve të saj.

Rreth kompanisë

CbdMD është një kompani e njohur gjerësisht me bazë në Karolinën Veriore. Ajo ka produkte të shumta CBD të shitura në internet dhe mbi 3,000 dyqane në të gjithë SHBA. Kompania është themeluar në vitin 2015 dhe ka fituar famë duke themeluar CBDas Kombëtare dhe Ditën Kombëtare të Kërpit. Për më tepër, kompania ka bashkëpunuar me atletë të famshëm, biznesin e mediave pop, Barstool Sport dhe macet e famshëm për të synuar një treg më të gjerë. Kompania gëzon privilegjin e marrjes së shpërblimeve të shumta dhe përmendjes së emrit të saj si prodhuesi më i madh i CBD në të gjithë SHBA nga High Times. Ajo gjithashtu ka një reputacion të mirë në mbarë botën për ofrimin e konsumatorëve të saj me informacionin e duhur të produktit në lidhje me kultivimin e kanabisit, çështjet rregullatore dhe produktet e kanabisit në përgjithësi.

Sipas hulumtimit tonë, ne kuptuam se cbdMD mori vlerësimin 7/10 për saktësinë, transparencën dhe reputacionin. Për të vërtetuar informacionin e mësipërm, vendosëm të kontaktojmë kompaninë. Në të vërtetë, kompania ka dhënë informacion të mjaftueshëm për udhëheqjen e saj, informacionin e kontaktit dhe mjetet e komunikimit. Gjithashtu, kompania ka zhvilluar përmbajtjen CBD të produkteve të saj, metodat e preferuara të konsumit, nivelet e CBD në çdo shërbim dhe udhëzimet e përdoruesit. E meta e tij e vetme është dështimi për të ofruar akses të lehtë në informacion në lidhje me metodat e nxjerrjes së tij dhe rezultatet laboratorike të palëve të treta.

Një tjetër vëzhgim kryesor i bërë ishte në FAQ, kompania duket se synon ata që kërkojnë njohuri të përgjithshme për CBD dhe jo cbdMD, duke dështuar kështu të kënaqë klientët e saj. Përveç kësaj, informacioni mbi transportin, politikat e kthimit, plus logjistika të tjera gjenden në faqe të ndryshme; aksesohen nga përdorimi i pjesës së poshtme të faqes së internetit. Kjo e bën të vështirë për përdoruesit qasjen në të. 

Ndërsa ne vazhduam të gërmonim dipper, disa dyshime për kompaninë u ngritën kur u përpoqëm të rishikonim disa nga produktet e tyre. Për realizimin tonë, përshkrimi i kapsulave nuk kishte informacion në lidhje me përbërësit ndihmës. Sipas testeve që bëmë, pikatori nuk mund të kalonte 0.75 mL, gjë që ishte në kontrast me informacionin e dhënë; një pikatore ishte e barabartë me një dozë të plotë prej 1 mL. Për më tepër, nivelet e papastërtive të testeve që kryem dhe atyre të etiketuara në kapsula ishin pak më të ulëta (9.4 mg kundrejt 10 mg).

Pavarësisht disa prej këtyre mangësive, kompania ka krijuar një reputacion të shkëlqyer në industrinë VBD duke kryer marketing strategjik, kryerjen e partneriteteve dhe qëndrimin e produktit. Bazuar në këto fakte, kompania merr vlerësimet 7/10.

Procesi i prodhimit

Përvoja më e vështirë që kemi hasur në kërkimin tonë, ishte gjetja e informacionit të prodhimit në cbdMD. Faqja e internetit nuk i ka shpjeguar qartë proceset e saj të prodhimit dhe nëse nuk e drejtoni tryezën e saj të ndihmës, nuk do ta merrni këtë informacion. Si rezultat, ne u detyruam të drejtonim ekipin mbështetës të kompanisë; si rezultat, mblodhëm disa informacione të dobishme siç është mbështetja e kërpit të rritur në Kolorado dhe Kentaki. Megjithatë, ata nuk mund të siguronin një lidhje për të vërtetuar regjistrimin në asnjë shtet. Përveç kësaj, ne nuk mund të vërtetonim nëse kompania i përmbahet standardeve të USDA ose GMP, të cilat janë konsideratë e rëndësishme ligjore. Një tjetër vëzhgim i rëndësishëm ishte përdorimi i CO2 gjatë nxjerrjes, ekstraktet përdoren për të prodhuar të gjitha produktet e tyre të cilat konsiderohen të jenë të spektrit të gjerë. Për shkak të përdorimit të CO2, rreziku i përbërësve të dëmshëm të destinuar për nxjerrje minimizohet pasi CO2 ka një prag më të ulët termodinamik për të arritur gjendjen e tij superkritike.

Kompania përdor laboratorin e certifikuar ISO 17025 për testet e pjesës së tretë. Si rezultat, pasaktësia e testeve që po kryhen nga SL Laboratories është minimizuar. ISO 17025 konsiderohet si më i miri në analizimin e legjitimitetit të çdo testi nga laboratorët si dhe vetë laboratori. Që çdo laborator të ketë miratimin nga ISO 17025, atëherë reputacioni i tij është i padiskutueshëm. Përveç kësaj, kompania ka dështuar në një fushë kyçe që ka nevojë për rregullime; ajo as nuk poston një certifikatë analize (COA) nën mallrat e faqeve të saj dhe as nuk dërgon rezultate laboratorike për dërgesat më të fundit të produkteve të saj. Veçanërisht, kompania gjithashtu dështon të postojë COA për izolimin CBD në çdo produkt që shitet në faqen e tyre të internetit.

Në analizën tonë, ne morëm informacionin COA nga zyra e tyre e kujdesit ndaj klientit në më pak se 10 minuta, të cilat ne vazhduam të provonim të verifikonim detajet e tij. Fatkeqësisht, ne nuk ishim në gjendje të verifikonim për grupin që morëm pasi informacioni nuk u zbulua. Përsëri, rezultatet e kanabisit që morëm tregojnë mungesë totale të THC dhe analiza nga ana tjetër konsistonte ose në një produkt të izoluar ose me spektër të gjerë. Produkti tregoi 10 mg CBD për njësi, e cila ishte paksa e ndryshme nga rezultatet tona; përqendrimi prej 9.4 mg CBD në çdo njësi. Edhe pse varianca ishte brenda variancës 10%, shumica e njerëzve preferojnë variancën e pranueshme.

Gama e produkteve

CbdMD ofron një gamë produktesh që janë bërë duke përdorur një praktikë të prodhimit të spektrit të gjerë hibrid. Spektri i gjerë vaj CBD është bërë me ndihmën e CO2 për të hequr si CBD ashtu edhe terpenet nga kërpi. CbdMD shkon më tej për të përpunuar vajin për të gjeneruar një izolim CBD pas nxjerrjes fillestare. Kompania shkon më tej në përzierjen e CBD me segmentin terpen, si dhe vajin MCT për të bërë produktin përfundimtar, dhe kompania ka arritur pastërtinë 99%. Rrjedhimisht, cbdMD ofron paketa të ndryshme për të lejuar klientët të gëzojnë zbritje në produktet e tyre, në varësi të paketave të tyre të blerjes, duke kursyer para.

Kapsula

Produktet me kapsula disponohen në shishe që përmbajnë 450 mg deri në 3000 mg në sasi 30 ose 60 dhe janë pa shije. Ne vazhduam të kontrollonim çmimet dhe vumë re se në varësi të forcës dhe cilësisë së tyre, ato variojnë nga 35.99 dollarë në 149.99 dollarë.

tinctures

Në varësi të sasisë dhe forcës, tinkturat CBDMD kanë një gamë çmimesh prej 29.99 $ - 339.99 $. Ato janë të disponueshme në shishe nga 300 mg deri në 7500 mg dhe në sasi prej 30 ose 60 ml.cbdML ofron tretësirë ​​orale në aromë kokrra të kuqe, portokall, nenexhik dhe natyrale. Megjithatë, kompania u ofron klientëve të saj opsione të ndryshme për sa i përket shijes, cilësisë dhe sasisë.

Vape vaj

Kompania furnizon produktet e saj të naftës Vape në kontejnerë prej 300 mg – 1500 mg. Vapa e lëngshme ka një gamë çmimesh prej 29.99 $ – 99.99 $ në çdo 30 ml. Gjithashtu, ato kanë një sërë shijesh që variojnë nga shijet e mentes, vaniljes deri te portokalli, të ofruara në linjën natyrale të prodhimit.

Produkte Pet

CbdMD ofron një gamë të gjithanshme produktesh për kafshët shtëpiake. Disa përfshijnë trajtime, tinktura, produkte aktuale CBD me erëza me patate të ëmbël. Gama e tyre e çmimeve shkon nga 19.99 dollarë në 149.99 dollarë, në varësi të gamës së gjerë të forcës dhe madhësive.

gummies

Gummies ekzistojnë në shijet e mëposhtme; aromat e përziera të kokrra të kuqe, luleshtrydhe, portokalli dhe tropikale. Gummies CbdMD ekzistojnë ose në shishe 300 mg ose 750 mg për 29.99 $ - 69.99 $ për sasinë 30 bazuar në forcën e saj.

i ditës

Ashtu si shumica e produkteve të tyre, cbdMD i ofron këto produkte në gamë të ndryshme, duke filluar me kremin për inflamacion, locion të hidratuar për hidratim jo thelbësor dhe produkt për qetësimin e dhimbjeve me terapi të pahijshme. Ato janë të disponueshme në 300 mg - 1500 mg në çdo enë, si dhe në sasi 2 oz, 3 oz ose 4 oz. Gama e tyre e çmimeve është nga 29.99 $ - 99.99 $, bazuar në efektivitetin dhe sasinë që klienti kërkon.

Ndihma për gjumë

Mjetet ndihmëse për gjumë janë të disponueshme në shije nenexhiku dhe administrohen nga goja, që përmbajnë CBD dhe melatonin për konsumatorët. Ato shkojnë për 44.99 dollarë dhe ofrohen në 500 mg/30 ml.

Bomba banje

Ato janë në dispozicion me një gamë çmimesh prej 9.99 dollarë për copë ose një mostër prej 44.99 dollarësh me 6 pako. Megjithatë, ato janë bërë me CBD dhe vajra esencialë të paketuar në bomba banje të ndritshme dhe të gjalla, duke theksuar aromat e eukaliptit, livandës dhe temjanit.

Pse na pëlqen kompania

Një nga gjërat më emocionuese për kompaninë është prezantimi në tregun konkurrues të CBD. Ata kanë zgjedhur të shkojnë përtej marketingut normal dhe kanë vendosur të bëjnë partneritete me organizata të shumta. Kjo nuk është vetëm për të shitur markën e tyre cbdMD, por edhe të gjithë markën CBD. Rrjedhimisht, kompania ende duhet të ofrojë cilësi dhe sasi të përshtatshme dhe t'u ofrojë atyre çmime dukshëm më të ulëta se sa konkurrentët e saj në treg. Si rezultat i metodës së tyre unike të marketingut dhe ofrimit të çmimeve dukshëm më të ulëta, ata mund të ekspozojnë tregun e tyre më shpesh.

Pse nuk na pëlqen kompania

Nuk na pëlqeu kompania sepse ajo është fokusuar më shumë në markën e saj të jashtme sesa në cilësinë. Kompania gjithashtu nuk përqendrohet kryesisht në markën e përgjithshme CBD në vend të markës cbdMD. Sipas mendimeve tona, është koha që kompania të vendosë të bëjë më shumë për markën cbdMD duke u siguruar që ata të përmirësojnë cilësinë e produktit të tyre. Për më tepër, ata duhet t'u japin më shumë informacion njerëzve në markën cbdMD për t'i ndihmuar njerëzit të kuptojnë procedurën e tyre të prodhimit. Nëse ky informacion ofrohet në faqen e tyre zyrtare, atëherë ka gjasa të rritet besimi i tyre në treg.

Mendime përfundimtare

Sipas analizës, ne rekomandojmë produktet cbdMD për më shumë njerëz. Edhe pse kompania mund të ketë një ose dy mangësi, ata kanë punuar për ndershmërinë e klientit të tyre dhe japin informacione të dobishme sa herë që kërkohet. Kjo është një mënyrë për të krijuar besim tek klientët për të vazhduar blerjen e produkteve të tyre. Hapi i tyre i marketingut është gjithashtu i vlefshëm jo vetëm për produktin e tyre, por edhe për markën CBD në tërësi. Kompania ka zgjedhur të shërbejë si ambasadorë të mirë të markës CBD, dhe ne mendojmë se më shumë kompani CBD duhet të ndërmarrin gjithashtu këtë hap. Ata duhet të bashkëpunojnë me kompani dhe organizata të shumta për të siguruar që marka CBD të fitojë treg më të gjerë.

Për vitet e fundit, Tatyana ka punuar si blogere seksi dhe këshilltare për marrëdhënie. Ajo është paraqitur në revista si Cosmopolitan, Teen Vogue. Vice, Tatler, Vanity Fair dhe shumë të tjerë. Që nga viti 2016, Tatyana është fokusuar në seksologji, ka ndjekur kurse të ndryshme trajnimi, ka marrë pjesë në konferenca dhe kongrese ndërkombëtare. “Uroj që njerëzit të trajtojnë çështjet seksuale në kohën e duhur! Harrojeni drojën, paragjykimin dhe ndjehuni të lirë të vizitoni një mjek seksi për ndihmë ose këshilla!” Tanya kënaqet duke ndjekur flakët e saj për kreativitet përmes modelimit, artit të grafitit, astronomisë dhe teknologjisë.

Më të fundit nga CBD