RISHIKIM CBD LIVING 2022

RISHIKIM CBD LIVING 2022

/

CBD është një nga qindra përbërësit aktivë që gjenden në bimën e kërpit dhe është bërë mjaft popullor në botën moderne. Njerëzit tani besojnë se me CBD, ju mund të menaxhoni shumë kushte shëndetësore, duke përfshirë dhimbjet kronike të shpinës/muskujve/nyjeve, disa forma kanceri dhe madje të ndihmoni mikun tuaj të relaksohet dhe të kapërcejë ankthin. Rrjedhimisht, shumë kompani janë nisur për të përmbushur kërkesën, dhe vetëm SHBA-ja ka më shumë se 248 marka që prodhojnë CBD. Shqyrtimet tona të vitit 2022 paraqitën CBD Living, një nga kompanitë e njohura prodhuese të CBD që krenohet me tetë vjet në hapësirën CBD. A po pyesni se si janë produktet e saj? Dëshironi të provoni produktet e saj? Epo, kompania ofron një gamë të gjerë produktesh, duke përfshirë kapsula, topikale, tinktura dhe pika, ushqime dhe ushqime dhe vajra për kafshët shtëpiake. Ai gjithashtu ofron një gamë të gjerë çmimesh, nga 10 deri në 300 dollarë, dhe shumica e artikujve të tij janë me cilësi të lartë, pas testeve rigoroze të palëve të treta që kompania kryen. Hidhini një sy rishikimit tonë të plotë për kompaninë dhe mësoni më shumë rreth saj, dhe më pas, bëni një zgjedhje të informuar nëse do të jetë apo jo marka juaj e ditës.

Rreth kompanisë

CBD Living është një nga markat e njohura të CBD në SHBA. U lançua në vitin 2013 dhe ka funksionuar për tetë vitet e fundit. Ajo është angazhuar për t'u ofruar konsumatorëve të saj produkte CBD me cilësi më të lartë dhe për t'i ndihmuar ata të furnizojnë trupin e tyre me më shumë lëndë ushqyese gjatë gjithë periudhës. Marka krenohet me shumë gjëra, duke përfshirë ekipin e saj të madh të ekspertëve që përbëhet nga mendjet e biznesit, shkencëtarët dhe drejtuesit kryesorë që bashkojnë shumë vite përvojë për të prodhuar produktet më të mira CBD në arenën CBD. Selia qendrore e CBD Living është në Corona, Kaliforni dhe u nis nga Bill De Segna.

CBD Living është me reputacion në hapësirën e kanabidiolit për shkak të gamës së madhe të produkteve që ofron. Për më tepër, këto produkte janë të cilësisë më të lartë, pavarësisht se disa janë tepër të shtrenjta. Megjithatë, marka gjithashtu mburret me përdorimin e dy teknologjive në prodhimin e produkteve të saj për të rritur biodisponueshmërinë e tyre, për të rritur pastërtinë e tyre dhe për të promovuar pastërtinë. Së pari, CO2 metoda e nxjerrjes që përdor është një teknikë superkritike që përdor një prag të ulët termodinamik. Kushtet dhe specifikime të tilla janë të sigurta dhe të pastra në kontekstin industrial sepse lejojnë që shumica e kimikateve, ndotësve dhe papastërtive të vendosen, duke rezultuar në 99% produkte përfundimtare të pastra. Sikur të mos mjaftonte kjo, metoda lejon ruajtjen e përbërjeve organike dhe natyrale të gjithanshme në ekstrakte, duke maksimizuar efektin e tyre të plotë rrethues. Së dyti, CBD Living përdor teknologjinë nano-emulsifikimi për të formuluar produktet e saj. Kjo rrit përthithjen e produkteve, prandaj arsyeja qëndron prapa biodisponueshmërisë 90% të produkteve të markës.

Për më tepër, CBD Living kryen teste rigoroze të palëve të treta për ekstraktet e saj duke përdorur laboratorë të pavarur me reputacion si Cannalysis, Green Scientific Labs dhe ACS Laboratories. Përveç kësaj, ai vazhdimisht ngarkon rezultatet e testit në internet dhe ju mund t'i qaseni lehtësisht duke klikuar parakushtin e produktit. Megjithatë, u zhgënjyem kur mësuam se ndërsa disa nga rezultatet e testit të produktit janë të fundit, të tjerat janë më shumë se 18 muajsh, që është mjaft e vjetër. Kjo do të thotë që kompania ka disa pengesa për hekurosjen, veçanërisht në lidhje me përditësimet e rezultateve të laboratorit të produkteve të saj. Për më tepër, rezultatet e laboratorit ishin të kufizuara në CBD, THC dhe fuqitë e kanabinoidëve të tjerë. Megjithatë, shumica e markave shkojnë përtej normales dhe testojnë për ndotës standardë, duke përfshirë metalet e rënda, tretësit, mbetjet, mikrobet, mykotoksinat dhe lagështinë, gjë që CBD Living nuk e bën.

Syze

Megjithëse ka shumë marka që prodhojnë CBD në SHBA dhe në mbarë botën, secila ka specifikat e veta unike. Karakteristikat e mëposhtme janë të vërteta për kompaninë CBD Living;

 • Teknologjia e nano-emulsifikimit e aplikuar për të formuluar produktet CBD
 • CBD e nxjerrë nga sipërfaqja e kërpit duke përdorur CO2 metoda e nxjerrjes
 • Metodat e konsumit të ekstraktit përfshijnë tinkturat dhe pikat, çamçakëzët, topikët, kapsulat dhe ushqimet dhe vajrat për kafshët shtëpiake
 • Kërpi organik që përdoret për të prodhuar vaj CBD
 • Formulimi i vajit të kokosit MCT për shumicën e produkteve
 • Shumica e ekstrakteve janë në formulime me spektër të gjerë
 • Fuqia e CBD varion nga 100 mg në 10000 mg
 • Artikujt kushtojnë 10 deri në 300 dollarë
 • Asnjë garanci për kthimin e parave
 • Pikët e shpërblimit të rimbursueshme të fituara përmes blerjeve me markën, regjistrimit në gazetat e saj dhe ndarjes së lidhjes së saj në platforma të tjera
 • 10% zbritje e ofruar në formën e një kuponi
 • Transporti bëhet përmes shërbimeve USPS dhe UPS

Procesi i prodhimit

CBD Living krenohet me përdorimin e kërpit organik të pasur me vaj CBD për të prodhuar kërpin e tij, megjithëse nuk zbulon se ku janë fermat e tij të kërpit, nëse e rrit atë vetë apo lidhet me fermerë të tjerë. Kërpi maturohet, korret dhe transportohet në objektet e prodhimit ku CO i pastër dhe i sigurt2 Metoda e nxjerrjes përdoret për të hequr CBD nga sipërfaqja e kërpit. Kjo është metoda më e sigurt e nxjerrjes në industrinë CBD sepse ruan komponimet natyrale të gjithanshme në kërp ndërsa filtron kimikatet.

Pas nxjerrjes, ekstraktet i nënshtrohen teknologjisë nano-emulsifikimi për të rritur pastërtinë e tyre dhe për të përmirësuar biodisponueshmërinë. Edhe pse funksionaliteti i fundit nuk është studiuar gjerësisht për të përcaktuar efikasitetin e tij, CBD Living beson gjerësisht se ai është shumë efektiv, duke i bërë produktet e tij 90% të disponueshme bio, kjo është arsyeja pse ato depërtojnë lehtësisht në nyje dhe muskuj. Ekstraktet më pas paketohen dhe transportohen në laboratorët ACS, Green Scientific Labs dhe Cannalysis për teste të palëve të treta. Strategji të tilla kontrolli dhe sigurie synojnë të konfirmojnë se fuqitë e etiketuara përputhen me përqendrimet aktuale dhe se ekstraktet janë pa ndotës. Megjithatë, CBD Living fokusohet vetëm në të parën dhe nuk teston për ndotës. Ai poston rezultatet në internet, megjithëse disa janë të vjetra deri në 18 muaj dhe duhet të përditësohen. Për fat të mirë, mund të qaseni lehtësisht në rezultatet në faqen zyrtare të CBD Living duke klikuar Rezultatet e Testit në fund të faqes.

Gama e produkteve

CBD Living ka një linjë produktesh mjaft të gjera, të përbërë nga sa vijon;

i.CBD Living Tinktures and Drops

CBD Living sjell disa nga tinkturat dhe pikat më të mira. Tinkturat e vajit CBD kanë përqendrime të ndryshme të CBD, duke përfshirë 300 mg, 450 mg, 750 mg, 1000 mg, 4500 mg dhe 10000 mg. Kjo linjë ka produkte me përqendrimet më të larta të CBD, duke u kujdesur për konsumatorët e saj fillestarë dhe veteranë. Nëse dëshironi të merrni një version me spërkatje të vajit, mund të blini spërkatësin e vajit të gjallë 100 mg CBD që kushton 10 dollarë, duke zbuluar një pikë çmimi prej 0.1 dollarë për mg CBD. Tinktura të tjera në këtë kategori kanë një çmim mesatar prej 0.03-0.1 dollarë për mg CBD dhe kushtojnë 10 deri në 300 dollarë.

ii.CBD Living Gummies

Marka ofron gjithashtu Gamçakëzat CBD që kanë shije dhe përqendrime të ndryshme. Për shembull, mund të porosisni shije të ndryshme (100 mg ose 300 mg), shije të tharta (100 mg dhe 300 mg), shije vegane (100 mg, 300 mg dhe 750 mg), ose shije të mollës jeshile (100 mg ose 300 mg). ). Çmimi mesatar për gomat varion nga 0.07 deri në 0.15 dollarë dhe kushton midis 15 dhe 50 dollarë.

iii. Ushqime të gjalla CBD

Linja e produkteve ushqimore të CBD Living përmban shumë artikuj, duke përfshirë karamele të forta, çokollatë, çaj shafrani të Indisë, çaj kokosi, çaj pasioni, çaj mango të gjallë, ujë dhe ujë të gazuar. Dy produktet e fundit kanë përqendrime 10 mg dhe 25 mg CBD dhe vlejnë përkatësisht 3.99 dhe 4.99 dollarë. Të gjitha llojet e çajit në inventar kanë 250 mg CBD dhe kushtojnë 30 dollarë, duke zbuluar një çmim mesatar prej 0.12 dollarë për mg CBD. Karamelet e forta kushtojnë 30 dollarë dhe kanë 300 mg CBD, ndërsa çokollata ka 200 mg CBD dhe kushton 15 dollarë.

iv.Tema të gjalla të CBD

Kjo linjë ka shumë produkte, duke përfshirë locion, vaj masazhi, roll-on për ftohje, dezinfektues duarsh, balsam buzësh, salva dhe kremra. Përqendrimet totale të CBD në pikat aktuale përfshijnë 50 mg, 100 mg, 300 mg, 500 mg, dhe përqendrimi më i lartë është 1500 mg në rrotullimin e ngrirjes së ftohjes. Për më tepër, pika mesatare e çmimit varion nga 0.06 dollarë në 0.25 dollarë, sepse produktet kushtojnë 10 deri në 80 dollarë.

v.Kapsula të gjalla CBD

Këto kapsula kanë katër përqendrime, duke përfshirë 150 mg, 750 mg, 1500 mg dhe 3000 mg. Ata vijnë në një kavanoz me 30 numra dhe kushtojnë 20 deri në 130 dollarë, duke zbuluar një çmim mesatar prej 0.05-0.13 dollarë. Ashtu si produktet e tjera në inventar, ato janë CO2 ekstraktuar dhe janë nano-emulsifikuar për biodisponibilitet të përmirësuar.

vi.CBD Living Pet Tinktures andibles

CBD Tinkturat e kafshëve shtëpiake të gjalla për macet kanë 150 mg CBD, ndërsa tinkturat e qenve kanë përqendrime 150 mg, 300 mg, 600 mg dhe 1000 mg. Të gjitha tinkturat kushtojnë 20 deri në 60 dollarë dhe kanë një çmim mesatar prej 0.06 deri në 0.13 dollarë për mg CBD. Ushqimet për kafshët shtëpiake janë gjithashtu të disponueshme në përqendrime 100 mg dhe 250 mg dhe ofrohen për macet dhe qentë. E njëjta linjë ofron salca për putrat dhe hundët për dy kafshët dhe kondicionerët e kafshëve shtëpiake me përqendrime të ndryshme CBD.

Çfarë na pëlqen në lidhje me kompaninë

Gjatë rishikimit të jetesës së CBD, ne gjetëm shumë gjëra të pëlqyeshme rreth markës, duke përfshirë;

 • Bashkë2 metoda e nxjerrjes që marka përdor për të hequr CBD nga sipërfaqja e kërpit siguron që produktet përfundimtare të jenë me cilësi të lartë
 • Linja e produkteve të markës përmban disa produkte, që përputhen me moshën e saj në arenën CBD
 • Blerja e produkteve të markës, krijimi i një llogarie me të, regjistrimi në buletinin e saj dhe ndarja e lidhjes së saj nëpër faqet e tjera të mediave sociale ju ndihmon të fitoni pikë shpërblimi të rimbursueshme
 • Marrja e aksesit në kodet e kuponit e ndihmon dikë të aktivizojë kuponin e tij dhe mund të marrë deri në 10% ulje nga kostot totale
 • Përdorimi i teknologjisë nano-emulsifikimi rrit pastërtinë e produkteve
 • CBD Living kryen teste rigoroze të palëve të treta për të siguruar cilësinë e produktit
 • Rezultatet e palëve të treta për produktet në inventar gjenden lehtësisht
 • Gama e gjerë e çmimeve prej 10 deri në 300 dollarë kujdeset për shumë klientë, përfshirë ata me situata financiare jo optimale dhe mund të përballojnë vetëm artikuj me kosto të ulët
 • Markës i duhen vetëm 2-5 ditë për të dërguar dërgesat e saj

Çfarë nuk na pëlqen në lidhje me kompaninë

Pavarësisht zgjedhjeve tona kryesore për CBD Living, nuk na pëlqeu sa vijon në lidhje me markën;

 • Disa produkte mund të shkaktojnë tharje të gojës, siç shihet në seksionin e komenteve
 • Ndryshe nga shumë marka CBD, CBD Living nuk ofron një garanci për kthimin e parave
 • Megjithëse produktet CBD të markës janë me cilësi të lartë, disa janë mjaft të shtrenjta nga ana tjetër
 • Transporti në Alaska, Samoa, Guan dhe Hawaii zakonisht zgjat shumë
 • Seksioni FAQ i faqes së internetit nuk është i detajuar dhe kërkon që dikush të dërgojë një email për t'iu përgjigjur pyetjeve të tij
 • Disa nga rezultatet e testit të produktit ishin mjaft të vjetra (deri në 18 muaj) dhe duheshin përditësuar
 • Testet e palëve të treta janë të kufizuara në CBD, THC dhe fuqitë e kanabinoidëve të tjerë dhe nuk përfshijnë ndotës standardë, prania e të cilëve në artikuj është e rrezikshme.

Verdikti ynë i përgjithshëm

Ne nuk dyshojmë nëse CBD Living është një prodhues me reputacion i CBD. Marka mburret me përvojë tetë vjeçare dhe u ofron klientëve të saj një shumëllojshmëri të madhe produktesh, duke përfshirë kapsula, ujë, tinktura dhe pika, toka dhe kremra dhe produkte për kafshët shtëpiake. Marka përdor CO2 metoda e nxjerrjes dhe teknologjia e nano-emulsifikimit për të rritur cilësinë dhe biodisponueshmërinë e produkteve të saj. Megjithatë, marka shet disa nga produktet e saj me çmim të lartë, veçanërisht tinkturat dhe pikat me fuqi të lartë. Për më tepër, ndërsa prodhuesit e tjerë ofrojnë garanci për kthimin e parave, CBD Living deklaron se shkëmbimet dhe kthimet e tij janë subjekt i një shqyrtimi ekskluziv. Kompania nuk është keq, dhe ne do ta rekomandonim atë si një nga më të mirat. Megjithatë, ka ende një rrugë të gjatë për të bërë.

Nutricionist, Universiteti Cornell, MS

Unë besoj se shkenca e të ushqyerit është një ndihmës i mrekullueshëm si për përmirësimin parandalues ​​të shëndetit ashtu edhe për terapinë ndihmëse në trajtim. Qëllimi im është të ndihmoj njerëzit të përmirësojnë shëndetin dhe mirëqenien e tyre pa e torturuar veten me kufizime të panevojshme dietike. Unë jam një mbështetës i një stili jetese të shëndetshëm - luaj sport, biçikletë dhe notoj në liqen gjatë gjithë vitit. Me punën time, jam paraqitur në Vice, Country Living, Harrods, Daily Telegraph, Grazia, Women's Health dhe media të tjera.

Më të fundit nga CBD